redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τακιμιασατε με το νικαντον, βλεπω...
εισαι μορφη τυπε μου.
διαστημικος μαλακας. χειροκροτανε και οι εξωγηινοι σε αλλο ηλιακο συστημα
διαστημικος μαλακας. χειροκροτανε και οι εξωγηινοι σε αλλο ηλιακο συστημα
Καλά μην ξανοίγεσαι, καλός μαλάκας είσαι κι εσύ
συνεχιζεις και γραφεις?είναι που έχουμε κολλεκτίβα τύπε!!!
είναι που έχουμε κολλεκτίβα τύπε!!!
σκασε Ξεφτιλα
συνεχιζεις και γραφεις?
Πες μου οτι παιρνεις στα σοβαρα αυτες τις ψηφοφοριες σε στυλ μιστερ μαλακας ή μιστερ κοτα κτλπ :S
εδω γραφετε εσεις. ο ΠΠ θα σταματησει?
φετος την ψηφοφορια θα την βαλουν οι νωντοτυποι για να ειναι αξιοπιστη ;)σε εφαγε το κυκλωμα των κλωνων τυπε. δεν επρεπε να αποδεχτεις τον τιτλο τοτε.
θα το δουμε αυτοφετος την ψηφοφορια θα την βαλουν οι νωντοτυποι για να ειναι αξιοπιστη ;)
σε εφαγε το κυκλωμα των κλωνων τυπε. δεν επρεπε να αποδεχτεις τον τιτλο τοτε.
σε εφαγε το κυκλωμα των κλωνων τυπε. δεν επρεπε να αποδεχτεις τον τιτλο τοτε.
ακου..δεν ειναι κοληταρια μου για να μην τους πουλησω.. ειπαμε..Εγω τον σταμ τον ειχα παρει χαμπαρι απο τοτε που εβγαινε μαζι με ολους αυτους και μετα αρχισε να τους κραζει του βρωμισαν. Αυτο δειχνει χαρακτηρα που σε πουλαει για πλάκα. Το κανει στους αλλους θα το κανει και σε σενα δεν εισαι εσυ κατι ξεχωριστο.
Εγω ποτε δεν εχω βγει μπουρδελοτσαρκες με τον μαυρο θανατο και ολους αυτους. Αλλο αν απο εδω μεσα καναμε την πλακα μας και λεγαμε ζητω ο ΜΘ
Ρε τυπε αυτο το στυλακι το παιζω και καλα ανετος και χωρις κομπλεξ δεν μετραει.Το ξερω στο χερι μου ηταν να μην την αποδεχτω αλλα στα @@ μου. Το πηρα στην πλακα και οπως ειδες δεν με παραζαλισαν με αυτο
Το ξερω στο χερι μου ηταν να μην την αποδεχτω αλλα στα @@ μου. Το πηρα στην πλακα και οπως ειδες δεν με παραζαλισαν με αυτο
οταν το δειτε μη βαλεις τα κλαματα ;)θα το δουμε αυτο