redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πιο χαζος πεθαινεις....τα λογκαουτ που εκανε 3 φορες 2 λεπτα πριν ποσταρεις ηταν τυχαια δηλαδη;
πιο χαζος πεθαινεις....τα λογκαουτ που εκανε 3 φορες 2 λεπτα πριν ποσταρεις ηταν τυχαια δηλαδη;
πιο χαζος πεθαινεις....
για την τροπολογία κατάλαβα και έχω διαβάσει.
εγώ ρώτησα για τις προσημειώσεις. εσύ ξερεις αν έχουν συμφωνηθεί ή ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΟΥΝ;
για να ακριβολογώ, γιατί άρχισα να βαριέμαι, αυτό το "διάλογο":
ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ αν εχουν συμφωνηθεί προσημειώσεις και σε ποια ακίνητα ή ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
ελπίζω να μην σε "προσβάλει" η ερώτηση όπως άλλους εδώ μέσα...
αν θες ν' απαντήσεις χωρίς πάπιες και κλώνους παρακαλώ...
έχει φοβηθεί το μάτι μου σήμερα!!!
και απωλέσθη;
αυγη ψιφισα για να φυγουν οι ξενοι. αν δεν ηταν αυτοι, δε θα χαμε πιο πολλες δουλιες και καλυτερα λεφτα; αν δε φταινε οι ξενοι, ποιος φταιει;κουμμουνι γιατι με λες; φασιστες ψιφισα.
δεν ψιφισα τους φασιστες για να με διορισουν, αλλα για να φυγουν οι ξενοι. λαθος ψιφισα; αυτοι δε λενε δουλιες για τους Ελληνες κι οχι για τους ξενους;
αμα ξαναγραψει θα φαει γερη τραμπουκα..πιο ξεφτιλας, γινεται?
με συγκινεις.. :'( το εργο του μεγαλου κλωνοκυνηγου ΝΩΝΤΑ αφησε παρακαταθηκες στο σαϊτ :'(στα πρώτα 100 ποστ δεν του ξέφευγε ούτε σίγμα και μιλούσε και την καθαρεύουσα
στα τελευταία 20 περίπου ποστ είπε ν'αλλάξει προφίλ και να τον κάνει ανορθόγραφο φασιστάκι
τσακάλια αυτοί οι άντμινς του ΣΥΡΙΖΑ
εχω λιωσει με τον ατιμοστα πρώτα 100 ποστ δεν του ξέφευγε ούτε σίγμα και μιλούσε και την καθαρεύουσα
στα τελευταία 20 περίπου ποστ είπε ν'αλλάξει προφίλ και να τον κάνει ανορθόγραφο φασιστάκι
τσακάλια αυτοί οι άντμινς του ΣΥΡΙΖΑ
με συγκινεις.. :'( το εργο του μεγαλου κλωνοκυνηγου ΝΩΝΤΑ αφησε παρακαταθηκες στο σαϊτ :'(
πεφτεις απο τα συννεφα τυπε? :Sρε τι γινεται στο σαιτ :S
παντα υπαρχει πιο κατω τυπε μουπιο ξεφτιλας, γινεται?
ρε τι γινεται στο σαιτ :S
νομιζα ότι δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ :-πεφτεις απο τα συννεφα τυπε? :S
νομιζω ότι με το να μπει με τον κλωνο την ωρα που τον κραζουν επιασε πατοπαντα υπαρχει πιο κατω τυπε μου
νομιζω ότι με το να μπει με τον κλωνο την ωρα που τον κραζουν επιασε πατο
τα λογκαουτ που εκανε 3 φορες 2 λεπτα πριν ποσταρεις ηταν τυχαια δηλαδη;