tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Λοιπον.....επειδη προσφατα αντιμετωπισα καποιο τετοιο θεμα..
συγκεκριμενα, χρειαστηκε αιμα (πολυ αιμα) για συγγενικο μου προσωπο....απευθυνθηκα λοιπον στην Τραπεζα αιματος της εταιρειας στην οποια εργαζομουν επι 15 χρονια και μου δωσαν ενα αρχιδι!!γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ μου απαντησαν...κι ημουν μεχρι πριν 1 μηνα (οταν το ζητησα),εργαζομενος τους επι 15 χρονια!!!
ζητησα κι απο αλλου και πηρα τα παπαρια τους....ψαχνοντας μας εδωσαν χωρια ερωτησεις κι ανδοιασμους ΟΣΟ μπορεσαν καποιες οργανωσεις και Τραπεζες αιματος της Καθολικης Εκκλησιας και συζητωντας με γνωστο μου πρωην συναδελφο εστειλε καμια 10αρια ΧΑυγιτες κι εδωσαν σε συγκεκριμενο νοσοκομειο αιμα για τον συγγενη μου..χωρις να μας ξερουν χωρις να το ξερουμε...μετα απο 2-3 μερες μου ειπε ο γνωστος μου οτι ειχε κολλητους απο ΧΑ,τους ειπε την περιπτωση και πηγαν χωρις δευτερη κουβεντα κι εδωσαν...
για το τυπικο ο ασθενης που το δεχτηκε ειναι χρονια αριστερος και μαλιστα οργανωμενος....
αμα όμως το συγγενικό σου πρόσωπο είχε δώσει (αυτός ή παιδια του ή γονεις του) έστω και ΜΙΑ φορά εθελοντικα αίμα στην ζωη του δεν θα χρειαζόταν να ψαχνεις για αιμα.