alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα μου πεις? Οτι δεν τον σκοτωσε ο Καλαμποκας αλλά καποιος αλλος και κουκουλωθηκε το πραγμα?για τεμπονερα μιλαω
Τι θα μου πεις? Οτι δεν τον σκοτωσε ο Καλαμποκας αλλά καποιος αλλος και κουκουλωθηκε το πραγμα?για τεμπονερα μιλαω
οχι.Απλα εγιναν χοντραδια απο την αλλη πλευρα και ισως να μην γινοταν και διαφορετικαΤι θα μου πεις? Οτι δεν τον σκοτωσε ο Καλαμποκας αλλά καποιος αλλος και κουκουλωθηκε το πραγμα?
Οχι, δεν την ξερω ετσι την ιστορια.οχι.Απλα εγιναν χοντραδια απο την αλλη πλευρα και ισως να μην γινοταν και διαφορετικα
οκΟχι, δεν την ξερω ετσι την ιστορια.
Μίλησα.
Αν θελεις συζητηση μαζι μου θα εισαι σοβαρος.
Αλλιως μιλα με κανεναν αλλον.
τυπε δεν εχει προβλημα ειναι νεος και σφριγηλοςμην εκνευριζεσε ρε συ....και οχι τιποτα αλλο, δεν ξερω μην παθεις και κατι απο καμια πιεση και εισαι και μονος σου σπιτι...μην εχω βαρος μετα !!!! μετα τις αποκαλυψεις του ζουγκλα για πρωτο κομμα την ΧΑ ,καταλαβαινω οτι υπαρχει αναμεσα σας (ΝΔ) ενας εκνευρισμος επειδη τα νουμερα σας βγαινουν μεχρι 12% ....που να δεις απο 2014 που θα παει σε μονοψηφιο !!!!
μην εκνευριζεσε ρε συ....και οχι τιποτα αλλο, δεν ξερω μην παθεις και κατι απο καμια πιεση και εισαι και μονος σου σπιτι...μην εχω βαρος μετα !!!! μετα τις αποκαλυψεις του ζουγκλα για πρωτο κομμα την ΧΑ ,καταλαβαινω οτι υπαρχει αναμεσα σας (ΝΔ) ενας εκνευρισμος επειδη τα νουμερα σας βγαινουν μεχρι 12% ....που να δεις απο 2014 που θα παει σε μονοψηφιο !!!!
τυπε δεν εχει προβλημα ειναι νεος και σφριγηλος![]()
εεε αφου το λεει ο ζουγκλας.... δεν χωρεί αμφιβολία....![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερεις φανταζομαι οτι ο πακιστανλοβερ ειναι αναρχοκομμουνι η εισαι υπο την επηρρεια;![]()
είναι πατριώτης![]()
ενω το δανειοδοτημενο καναλι του MEGA μετα εκλογων ...ειναι ακρως αξιοπιστο......![]()
μπορεις να μου αναφέρεις ΜΙΑ (μόνο μια) απο τις "αποκαλύψεις" του ζουγκλα που βγηκε αληθινη?
μπορεις να μου πεις ,ποια δημοσκοπιση πριν το μαρτιο εβαζε την ΧΑ στην βουλη απο τα αξιοπιστα καναλια ?????
γαργαρα το σπερμα ο γιωργακηςΤι ακριβώς είναι η "αναλογιστική" μέθοδος μετρήσεων;
Μπορείς να μας πεις;
Τι ακριβώς είναι η "αναλογιστική" μέθοδος μετρήσεων;
Μπορείς να μας πεις;
γαργαρα το σπερμα ο γιωργακης![]()
![]()
![]()
για εξηγησε μας εσυ που προφανως γνωριζεις.....