Το μονο ελεύθερο μέσο ακόμη για την ΧΑ είναι το ίντερνετ....για ενημερωσεις.....στα πληρωμένα ΜΜΜ δεν τους καλουν......
Εξαιρείται ο τράγκας...
Το μονο ελεύθερο μέσο ακόμη για την ΧΑ είναι το ίντερνετ....για ενημερωσεις.....στα πληρωμένα ΜΜΜ δεν τους καλουν......
ποιες είναι οι αποψεις σου εκτος απο αντιχρυσαυγιτης;;;; (γιατι αντιφασιστας δεν εισαι ουτε για πλακα)Δεν σου φτάνουν οι απόψεις κάποιου, πρέπει να ξέρεις κομματική ταυτότητα για να κολλήσεις ταμπελάκι;![]()
Εξαιρείται ο τράγκας...
(γιατι αντιφασιστας δεν εισαι ουτε για πλακα)
Και ο ζουγκλας καμια φορά.....αλλά και παλι καμια σχέση ......οι εμφανίσεις της ΧΑ στην TV είναι μετρημένες στα δάχτυλα.οποτε μονο το ίντερνετ έχει απομείνει εκτός και αν ποινικοποιηθει και εκεί η ΧΑ.
γουστάρεις την απαγορευση και την φιμωση ενως πολιτικου κομματος γιατι δεν γουσταρις τις αποψεις του, τις προαλλες πανηγυριζες που επεσε το σαιτ της χα... Για να μην αναλυσουμε και τις θεσεις σου αν εχεις για τις βομβες και το "ξυλο στους φασιστες"...Για σπάστο σε τάλλαρα....
Ο ζούγκλας έχει Internet-tv γι' αυτό δεν τον συμπεριέλαβα. Έκπληξη: συμφωνούμε και δεύτερη φορά ότι ηλιθιωδώς σας έχουν αποκλείσει απ' τα κανάλια. Βέβαια, για άλλους λόγους το λες εσύ και για άλλους το λέω εγώ αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.
γουστάρεις την απαγορευση και την φιμωση ενως πολιτικου κομματος γιατι δεν γουσταρις τις αποψεις του, τις προαλλες πανηγυριζες που επεσε το σαιτ της χα... Για να μην αναλυσουμε και τις θεσεις σου αν εχεις για τις βομβες και το "ξυλο στους φασιστες"...
Νομιζεις ότι εισαι αντιφασιστας όπως και νομιζεις ότι οποιος διαφωνει με τον καλο που εχεις στο κεφαλι είναι φασιστας
Όταν κινδυνεύουν να χάσουν εξουσία κάποια κόμματα ,απο την ΧΑ ,φυσικο είναι να την έχουν εξω απο όλα...
ΤΟΣΟ μαλάκες είναι. Πρέπει να έχει βήμα η χα αφ' ενός γιατί το δικαιούται (καλώς ή κακώς, κάποιοι τους ψήφισαν) και αφ' ετέρου για να δούμε όλοι ποιοι πραγματικά είναι και τι απόψεις έχουν. Και δεν εννοώ μόνο τον κασίδα, ε; Εννοώ να βγει μόνος του σε πάνελ ο καιάδας, ο άλλος του Βόλου, η ζαρούλια... Και να τους καμαρώσω.
παπαριες κατά περισταση...Λάθος. Είμαι εναντίον της απαγόρευσης και της φίμωσης της χα. Κράτησέ το αυτό και για μελλοντικούς διαλόγους.
Όντως πανηγύριζα για την πτώση του σάιτ σας και θα το ξακανάνω όταν ξαναπέσει, όπως θα έκανα το ίδιο αν έπεφταν κι άλλα σάιτ που καλλιεργούν το μίσος. Άλλο οι απόψεις, άλλο το μίσος. Να βγαίνετε στα κανάλια (δες προηγούμενη απάντησή μου) αλλά όχι να καλλιεργείται μίσος και να διαδίδετε ψέμματα. Την ίδια άποψη φυσικά έχω και για ΟΛΑ τα σάιτ που κάνουν το ίδιο.
Και κάτι βασικό, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω: το ξύλο σ' αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε το θεωρώ μία απ' τις μεγαλύτερες μαλακίες του ανθρώπινου είδους. Δες επίσης αναρτήσεις μου για τον Βολταίρο.
Παει πέταξε το πουλάκι....τώρα έχει λογο η στατιστική και τα νούμερα των εκλογών που θα έρθουν.
Παει πέταξε το πουλάκι....τώρα έχει λογο η στατιστική και τα νούμερα των εκλογών που θα έρθουν.
παπαριες κατά περισταση...
προσεχε μονο γιατι εχω ένα κακο ...δεν ξεχναω![]()
θα το ανελυα αλλα με περιμενουν κατι μεζεδες και κατι τσιπουρα...Τα γραπτά μένουν, ακόμα κι αν ξεχνάς.
θα το ανελυα αλλα με περιμενουν κατι μεζεδες και κατι τσιπουρα...
εχουμε χρονο ;)
το Σύριζα το έχουν πάρει χαμπαρι ο κόσμος οτι είναι άχρηστοι και Λάμογια σα τους τωρινους και στα εθνικά θέματα ανυπαρκτοι. Μαζί με το λαθρομεταναστευτικο........ο ζούγκλας είπε την αλήθεια.
επεστρεψα. Στα τσιπουρα δεν σε προλαβα αλλα θα πιω στην υγεια σου μια μπυριτσα.Καλή όρεξη, χτύπα ένα τσιπουράκι και για μένα.
γιατι να περιμενουν προβοκατσια και τι να τα κανουν τα νησια;;; τα παιρνουν και τωρα ότι ωρα να ναι... απλα το παιζουν ευρω πεοι...Ενώ οι δικοί σου στα εθνικά... Μέγκλα ε; Θα τρίβουν τα χέρια τους οι Τούρκοι αν δουν ποτέ ΧΑ στην εξουσία. Στην πρώτη προβοκάτσια θα χουμε χάσει 5-6 νησιά για πλάκα...