Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Ειναι και χιούμορ και κυριολεξία ταυτόχρονα.
Δεν ισχύει. Σε κανένα από αυτά δεν μπορείς να αφήσεις σχόλια. Λογοκρισία φουλ.
Ειναι και χιούμορ και κυριολεξία ταυτόχρονα.
Δεν ισχύει. Σε κανένα από αυτά δεν μπορείς να αφήσεις σχόλια. Λογοκρισία φουλ.
Μπες στο κανάλι του και θα καταλάβεις τι περιπτωσάρα είναι. Στα περισσότερα θα συμφωνείτε βέβαια αλλά δεν έχεισχόλιασημασία.
Για κάτσε ρε μεγάλε. Απο κάτω δε βλέπεις οτι έχει χώρο για σχόλια?, Γράφεις το σχόλιο σου και αμα εγκριθεί δημοσιεύεται.
Πολυ λογοκρισία λες. Εγω θα σου πω οτι και εδω μέσα πέφτει πολυ λογοκρισία και απόλυτη αυθαιρεσία απο κάποιους, οχι όλους τους διαχειριστές. Ο καθένας οτι θέλει κάνει. Ετσι ειναι ο κόσμος. Αρα αμα δε βρίζει κάποιος θα αναρτηθεί το σχόλιο του στο στόχο. Αμα λέει σκατα στοςυ φασίστες, ζήτω η κουμούνα το βρίσκεις λογικό και σωστό να αναρτηθεί?
Χαχαχαχαχα!
Για κάτσε ρε μεγάλε. Έχεις δει ποτέ δημοσιευμένο σχόλιο;;;; Στο στόχο;;;;;; Στο ethnikismos;;; Στη Χρυσή Αυγή;;;; Μας δουλεύεις;;;;
Αλλά αυτό είναι το άκρον άωτον του φασισμού και του θράσους.
Στα δικά σας δεν αφήνετε κανέναν να γράψει, ακόμα και αν δεν έχει διαφορετική άποψη. Οπουδήποτε αλλού εξασκείτε το δικαίωμά σας στην ελευθερία έκφρασης για να προπαγανδίσετε τις ιδέες σας και έχετε το θράσος να μιλάτε για λογοκρισία. Και ποια λογοκρισία είδες εδώ μέσα ρε μεγάλε; Όποτε μπαίνω εσένα βλέπω να παπαγαλίζεις την προπαγάνδα σου. Μήπως τελικά λογοκρισία για εσάς είναι η διαφορετική άποψη; Και στην τελική, η συμμετοχή-συνεισφορά σου σε οποιοδήποτε άλλο τόπικ είναι μηδενική, θα μπορούσε κανείς να πει ότι μπαίνεις μόνο για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα κάτι που δεν ξέρω αν είναι εντός κανόνων του φόρουμ. Για πες μου λοιπόν, για ποια λογοκρισία μας λες.
έλα ρε χρυσαυγαρα!!![]()
τι εγινε ??? γαμισε κανενας πάκης τον μιχαλοβλακο στον Κορυδαλλό?επεσε πουτσα..νομιζω ??
τι εγινε ??? γαμισε κανενας πάκης τον μιχαλοβλακο στον Κορυδαλλό?
ο ζουγκλας βγαζει πρωτη την ΧΑ....μαλλον θα τον κοψουν οι κυβερνωντες σε λιγο.....
ο σαμαρας απτον χιο θα το βρει τυπε ;)ο ζουγκλας βγαζει πρωτη την ΧΑ....μαλλον θα τον κοψουν οι κυβερνωντες σε λιγο.....
αααα καλα.... αφου το λεει ο ζουγκλάς![]()
![]()
![]()
![]()