Επισκέπτης
[size=50pt]σταθερότητα* [/size]
*Τρολ?![]()
Σταθερότητα μέσα στα σκατά, μέσα στο βόθρο? ΕΙναι καλό αυτο?
[size=50pt]σταθερότητα* [/size]
*Τρολ?![]()
για τον παπαζολη πηγαινε αυτο μην ασχολησεΣταθερότητα μέσα στα σκατά, μέσα στο βόθρο? ΕΙναι καλό αυτο?
καθε ψηφος τιμωριας ειναι λαθος και επικινδυνη..Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πραγματική πρόταση ούτε από κυβέρνηση,ούτε από αντιπολίτευση....η χώρα βουλιάζει,οι ένοχοι (με εξαίρεση τον Άκη) δεν το έχουν πληρώσει,τί άλλο θες να ψηφίσει ο κόσμος εκτός από την τιμωρία του πολιτικού κατεστημένου;
Πάρε πίσω το ναζιστικό αρχίδι που ειπες, κανένας απο τους πράσινους δεν ειναι ουτε αρχίδι ουτε ναζιστικό. Πρόσεχε πως μιλας. Δε τη ψωνίσαμε, αλλα ειμαστε υπερηφανοι οσοι υπηρετήσαμε εκει. Το να κάνεις υπηρεσίες με αντιξοότητες κάτι λέει, αλλα ειναι άλλο να δηλώνεις εθελοντής στα πολυ δύσκολα.
τραβατρόμπα που σαι ρε?
Είσαι πολύ λίγος για να με τρολάρεις εμένα[size=50pt]σταθερότητα* [/size]
*Τρολ?![]()
Οπότε τί προτείνεις,να κρατήσουμε αυτούς που έχουμε;καθε ψηφος τιμωριας ειναι λαθος και επικινδυνη..
εστω οτι βγαινει κυβερνηση η χρυση αυγη..βαζει φυλακη σημιτη κτλ...κρεμάει και κανα δυο στο συνταγμα...μετα τι????
πως θα αντιμετωπισουν αυτοι οι πορτιερηδες τα spreads???
πως θα δωσουν λυση στο σκοπιανο???με πολεμο????
πως θα αντιμετωπισουν τα ελλειματικα ασφαλιστικα ταμεια????ξερουν αραγε ποια ειναι τα ασφαλιστικα ταμεια?????
πως θα αντιμετωπισουν την ανεργια????
ξερουν τι ειναι ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων????
κτλ..κτλ...κτλ...
δεν προτεινω κατι...απλα επισημανω το οτι ειναι λαθος να λες ψηφιζω χρυση αυγη γιατι οι αλλοι ειναι λαμογια....δηλαδη τι σημαινει αυτο,επειδη οι αλλοι ειναι λαμογια εξ αντιδιαστολης δεν ειναι λαμογια της χρυσης αυγης??απο που προκυπτει αυτο???ποιες ειναι οι θεσεις της????Οπότε τί προτείνεις,να κρατήσουμε αυτούς που έχουμε;
Α μου φαίνεται είσαι και εσύ χρυσαυγίτης.
δεν προτεινω κατι...απλα επισημανω το οτι ειναι λαθος να λες ψηφιζω χρυση αυγη γιατι οι αλλοι ειναι λαμογια....δηλαδη τι σημαινει αυτο,επειδη οι αλλοι ειναι λαμογια εξ αντιδιαστολης δεν ειναι λαμογια της χρυσης αυγης??απο που προκυπτει αυτο???ποιες ειναι οι θεσεις της????
Οτι κάθε λαός εχει τα γεννετικά του χαρακτηριστικά, διακριτά και διαφορετικά απο τους άλλους και ενα απο αυτά φυσικά ειναι και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
περασες εκθεση,κοπηκες χημεια...
Πάρε πίσω το ναζιστικό αρχίδι που ειπες, κανένας απο τους πράσινους δεν ειναι ουτε αρχίδι ουτε ναζιστικό. Πρόσεχε πως μιλας. Δε τη ψωνίσαμε, αλλα ειμαστε υπερηφανοι οσοι υπηρετήσαμε εκει. Το να κάνεις υπηρεσίες με αντιξοότητες κάτι λέει, αλλα ειναι άλλο να δηλώνεις εθελοντής στα πολυ δύσκολα.
τραβατρόμπα που σαι ρε?
'η φτώχεια και η ανεργία είναι εγκληματική συμπεριφορά κατά της χώρας'....![]()
![]()
![]()
τι λες ρε άνθρωπε;;;;
1. Ο λαός πως ορίζεται βιολογικά;
2. Βάσει αυτού που είπες, Κασιδιάρης και Μιχαλολιάκος μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά προσώπου;
περασες εκθεση,κοπηκες χημεια...
του χρονου ευχομαι να τα πας καλυτερα....
εγω το διαβασα...Αιτούμαι επανεξέταση στη χημεία!
Για ξαναδιάβασε τη σελίδα που σουσ τειλα κι αμα βρεις πιο εμπεριστατωμένο και συγκρότημένο σχέδιο εθνικής πορέιας απο άλλο κόμμα ελα πες το μου.
Παίδες την κάνω, καλη έξοδο οσοι βγείτε.
Δεν φταίει κανένας άλλος,εγώ φταίω που καταδέχτηκα να με κεράσεις καφέ και τοστ και να σου προσφέρω την εκπληκτική παρέα μου για την οποία πολλοί και πολλές θα με πλήρωναν.ποιός είναι άνθρωπος ??? ο παπαζόλης ???
οι πράσινοι μπορεί να μην είναι ναζιστικά αρχίδια αλλά τα χρυσαύγουλα είναι...
Δε γίνεται αυτο που λες. Ξέρεςι γιατί?
Γιατι ολοι οι πράσινοι εκτος υπερελαχίστων ειναι εθνικιστές και στηρίζουν ψηφίζουν ΧΑ.
καρνάβαλε που θες και τσαμπουκάδες στην ηλικία σου, χαχαχαχα