Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
τον λαο ,ουτε καν τον απασχολει αυτο που λες !!!
Προφανώς εννοείς ότι δεν απασχολεί τη μερίδα του λαού που τους ψηφίζει.Γι'αυτό δεν έχουμε καμία αμφιβολία...
τον λαο ,ουτε καν τον απασχολει αυτο που λες !!!
Τι τον απασχολει?
φυσικά και δεν γίνεται, από διαφορετικούς ψηφίζουν...δεν ξέρω τι συστήματα έχει ο ζούγκλας αλλά τον άκουσα να υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να ψηφίσει κανείς στην σελίδα του δύο φορές από τον ίδιο υπολογιστή
Ποια ποσοστα?οι μαλακιες του αρχηγου σου ,που θα δωσουν ποσοστα και αλλα στην ΧΑ !!αυτο μας ενδιαφερει !!!
Ασχολουμαστε με διαδικτυακες ψηφοφοριες? Γιατι?φυσικά και δεν γίνεται, από διαφορετικούς ψηφίζουν...
Προφανώς εννοείς ότι δεν απασχολεί τη μερίδα του λαού που τους ψηφίζει.Γι'αυτό δεν έχουμε καμία αμφιβολία...
για πες μας που έχει δουλέψει ο μιχαλολιοκάος και η συμβία του; έχουν κανένα ένσημο;για αυτο λοιπον καλα ειπε ο τζιτζικωστας το πασοκ...εγκληματικη οργανωση....θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει !!!! ο λαος δεν ειναι χαζος πλεον να ψηφιζει γραβατομενους με μερσεντες και BMW ,να ζουν ως βασιλιαδες και να κουνανε δαχτυλο στον ματωμενο κοσμο .......μετα την υβρη ερχεται η νεμεσις!!!!!
είχε μια ο ζουγκλας...Ασχολουμαστε με διαδικτυακες ψηφοφοριες? Γιατι?
ποιος το λεει αυτο ?? εγω βλεπω να καταρρεει η ΝΔ καθημερινα...και το καστρο πεφτει τοσο και πιο γρηγορα πλεον!!!το θεμα ειναι να μετρατε σε πιο πατωμα θα σταματησετε πια!!!!Ποια ποσοστα?
Αφου εχετε καταρρευσει πλεον.
για πες μας που έχει δουλέψει ο μιχαλολιοκάος και η συμβία του; έχουν κανένα ένσημο;
Δὲν «ἔρριψεν» τίποτε ἡ ΧΑ. Ἡ ἐπικράτησὶς της ἐν τῷ διαδικτύῳ εἶναι ἀποτέλεσμα τοῦ ἀποκλεισμοῦ της ἐκ τῶν ἑτέρων μέσων μαζικῆς ἐνημερώσεως. Ὅπως συνέβη καὶ μὲ τοὺς συντηρητικοὺς ἐν ΗΠΑ ὅταν ἐνεφανίσθησαν κατὰ πρῶτον τὰ ἱστολόγια, πρὸ 15ετίας. Ἀποτέλεσμα ἦτο νὰ διαρρηγνύουσιν τὰ ἱμάτιὰ των οἱ κομμουνισταὶ διὰ τοὺς «κινδύνους τοῦ διαδικτύου» καὶ νὰ ἀπαιτοῦσιν «μέτρα διὰ τὸ τέλος τῆς ἐκ τῆς ἀνωνυμίας πηγαζούσης ἐν τῷ κυβερνοχώρῳ ἀσυδοσίας».
Για τον ίδιο λόγο που ασχολούμαστε και με αυτές του ΜπόμπολαΑσχολουμαστε με διαδικτυακες ψηφοφοριες? Γιατι?
Ποια ποσοστα?
Αφου εχετε καταρρευσει πλεον.
επάγγελμα ''χρυσή αυγή'' έκαναν...Αμε !! Έχουυν ένα μπουρδελο-ξενοδοχείο και εισπράτουν ενοίκια !! Δουλειά δεν είναι κι'αυτό ?![]()
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1132320[/img[/URL]]
[/quote]
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Δηλαδη ας υποθεσουμε οτι ερχεται ενα κομμα και λεει "ακουστε μαγκες, εγω δεν θα τιμωρησω κανεναν απο τα λαμογια, θα δωσω γενικη αμνηστία. Αλλά θα σας μειωσω τους φορους 60% και θα δωσω αυξησεις 30%". Και ενας αλλος λεει "ακουστε μαγκες, αφου τα γκαλοπ λενε οτι πρωτη προτεραιοτητα ειναι η διωξη των καταχραστων, θα τους βαλω ολους φυλακη. Εγγυημενα. Αλλά για ελαφρυνσεις φορολογικες και αυξησεις αργούμε ακομη".
Ποιος θα παρει περισσοτερες ψηφους????
Δηλαδη ας υποθεσουμε οτι ερχεται ενα κομμα και λεει "ακουστε μαγκες, εγω δεν θα τιμωρησω κανεναν απο τα λαμογια, θα δωσω γενικη αμνηστία. Αλλά θα σας μειωσω τους φορους 60% και θα δωσω αυξησεις 30%". Και ενας αλλος λεει "ακουστε μαγκες, αφου τα γκαλοπ λενε οτι πρωτη προτεραιοτητα ειναι η διωξη των καταχραστων, θα τους βαλω ολους φυλακη. Εγγυημενα. Αλλά για ελαφρυνσεις φορολογικες και αυξησεις αργούμε ακομη".
Πού το βλεπεις?ποιος το λεει αυτο ?? εγω βλεπω να καταρρεει η ΝΔ καθημερινα...και το καστρο πεφτει τοσο και πιο γρηγορα πλεον!!!το θεμα ειναι να μετρατε σε πιο πατωμα θα σταματησετε πια!!!!