Έχεις πρόβλημα με αλλοδαπούς;Κάλεσε τη Χρυσή Αυγή!
Γράφει ο Λ.Κωνσταντίνος
Επειδή δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν θα μπω κατευθείαν στο θέμα...Η αλήθεια βέβαια είναι πως όταν το άκουσα δεν το πίστεψα. Αλλά κάποια στιγμή το άκουγα συνέχεια. Είναι γνωστό πλέον πως όταν έχεις πρόβλημα με αλλοδαπούς μπορείς πολύ εύκολα να καλέσεις τη Χρυσή Αυγή και να έρθει να στο λύσει.
Όχι όμως με τον γνωστό τρόπο. Του ρωτάω-απαντάω δηλαδή. Με ξύλο.
Είχα ακούσει για περιστατικά ενοικιαστών που οι αλλοδαποί δεν τους πλήρωναν το νοίκι και απευθύνθηκαν στην αστυνομία που τους ενημέρωσε πως αφού είναι νόμιμοι στη χώρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να τους βοηθήσουν. Έτσι αποφάσισαν να απευθυνθούν στη Χρυσή αυγή, οι οποίοι βέβαια αφού τους πλάκωσαν στο ξύλο, οι αλλοδαποί πλήρωσαν τα νοίκια και εξαφανίστηκαν.
Περιστατικά που κάποιοι Έλληνες φώναξαν τη Χρυσή αυγή για να "καθαρίσει", επειδή αλλοδαποί είχαν για στέκι πλατείες, περνούσαν από το δρόμο ή απλά επειδή έμεναν σε σπίτια και κάποιοι απλά δεν τους ήθελαν,ή κάποιοι άλλοι φοβόντουσαν.
Και να το διευκρινίσω αυτό δεν ήταν ένα και δύο τα περιστατικά..Είναι πάρα πολλά.
Γι αυτό και εγώ που ο νους μου δεν το χώραγε πως εν έτη 2012 συμβαίνουν αυτά, είπα να κάνω ένα πείραμα.
Βρήκα έναν χρυσαυγίτη και πιάσαμε τη κουβέντα. Αφού λοιπόν τον έκανα να νομίζει ότι θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, μου έδωσε ένα τηλέφωνο και μου είπε να πάρω εκεί που είναι η Χρυσή Αυγή να πω ποιος έδωσε το τηλέφωνο, ότι θα ψηφίσω ή ψήφισα Χρυσή αυγή και να τους πω το πρόβλημα μου.
Με διαβεβαίωσε ότι έρχονται πιο γρήγορα και από την αστυνομία.
Η αλήθεια είναι ότι έμεινα κάγκελο όταν το άκουσα αυτό.
Και σκέφτηκα από μέσα μου....Όλα αυτά τα ''καλά παιδιά' που κάνουν τους ντελιβεράδες στον Άγιο Παντελεήμονα με τα βαν και μοιράζουν συσσίτια και ρούχα θα μεταμορφωθούν σε super ήρωες και θα έρθουν να με σώσουν;
Έτσι πιστεύουν.Μπήκα στο πειρασμό και κάλεσα το τηλέφωνο.Αφού τους είπα από που βρήκα το τηλέφωνο και ότι συμφωνώ με το έργο τους έφτιαξα στο μυαλό μου μια ιστορία με αλλοδαπούς και τους την παρουσίασα σαν πρόβλημα.
Αμέσως ο τυπάς που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μου ζήτησε διεύθυνση για να στείλει 10 άτομα να καθαρίσουν.
Και με διαβεβαίωσε ότι θα είμαι υπό την προστασία τους σε ότι προκύψει με αλλοδαπούς η και αστυνομία.
Αυτό που έκανα είναι να του πω πως τον παίρνω ξανά σε 5 λεπτά, πράγμα που δεν έκανα ποτέ, γιατί και δεν έχω πρόβλημα με αλλοδαπούς, αλλά και να είχα σίγουρα δεν θα καλούσα ποτέ τη Χρυσή Αυγή.
Τελικά ήταν αλήθεια....ΚΑΙ όχι μόνο ήταν αλήθεια, αλλά θυμίζει το κόμμα του Χίτλερ στις αρχές της δεκαετίας του 1930 που έκαιγε καταστήματα αλλοδαπών και τους σάπιζε στο ξύλο..Τη συνέχεια τη γνωρίζετε όλοι....
Κλείνοντας να τονίσω πως αυτό δεν λέγεται δημοκρατία