kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αφτοσ ιν γνισιο ελιν?αυτος δεν εισαι τυπε?
δε εχισ ματι ανακσιακε
αφτοσ ιν γνισιο ελιν?αυτος δεν εισαι τυπε?
αυτος δεν εισαι τυπε?
κανισ στι φοτο δεν ιν γνισιο ελινάμα κάποιος στη φώτο είναι ο κωτωμπιφτεκωσ τότε σίγουρα είναι αυτός πίσω απ τη γκόμενα που τη φουχτώνει
Ε, αυτό ήταν!!! Αλλάζω ομάδα!!!!Θα ξύσω πληγές αλλά η ζωή!! είναι δύσκολη.
Ο Τσίπρας ξέχασες τι ομάδα είναι?
Ο Παπα Τσάκαλος αποκλείεται να ερχότανε, είναι gavro από την εποχή του Δεληκάρη.
καλοσ τον γνισιο ελινΕ, αυτό ήταν!!! Αλλάζω ομάδα!!!!
Άκου, ο Τσίπρας πράσινος... σε λιγο θα μάθω οτι και ο Μαρινάκης κρυφοβάζελος είναι στην τελική, και κάνει τα πάντα για να φύγει ο Τζίγγερ και να "ξεβρωμίσει" η ομάδα.
St. Pauli και τα μυαλά στα κάγκελα ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
καλοσ τον γνισιο ελιν
τυπε ο νεκρος αντρας ειναι γνισιο ελιν?καλοσ τον γνισιο ελιν
Έλα μου ντε... πεθαμένος άνθρωπος, να τρέχω πάλι απο την αρχή για ληξιαρχικές πράξεις... ούτε να βρυκολακιάσει κανείς δεν μπορεί πια... ρε που πάμε....τυπε ο νεκρος αντρας ειναι γνισιο ελιν?
νεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετυπε ο νεκρος αντρας ειναι γνισιο ελιν?
τυπε ποσο καιρο εισαι πεθαμενος?Έλα μου ντε... πεθαμένος άνθρωπος, να τρέχω πάλι απο την αρχή για ληξιαρχικές πράξεις... ούτε να βρυκολακιάσει κανείς δεν μπορεί πια... ρε που πάμε....
νεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ολι ι γνισιι ελιν ιν νεκρι
και τι ειναι ρε τυπε η χρυση αυγη?ι χρισι αβγι θα τουσ αναστισι.....
ιν ο χριστοσ σε κομακαι τι ειναι ρε τυπε η χρυση αυγη?
ο νωντας?
Τι να σου πω τώρα κι εγώ... μήπως θυμάμαι; Πάντως, τελευταίο πράγμα που σίγουρα θυμάμαι να έχω κάνει, ήταν που ψήφισα Συνασπισμό, όταν ακόμα ήταν εκεί η Δαμανάκη... μάλλον αυτό θα με σκότωσετυπε ποσο καιρο εισαι πεθαμενος?
τιμια πασοκτσου το μαρακιΤι να σου πω τώρα κι εγώ... μήπως θυμάμαι; Πάντως, τελευταίο πράγμα που σίγουρα θυμάμαι να έχω κάνει, ήταν που ψήφισα Συνασπισμό, όταν ακόμα ήταν εκεί η Δαμανάκη... μάλλον αυτό θα με σκότωσε
ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! Έγραψες μεγάλε!!!!!ιν ο χριστοσ σε κομα
αρα εβραικο κομα
kotobiftekos πάρα πολύ ωραίο το αστείο σου, εξαιρετικό, πανέξυπνο, μοναδικό αλλά επαναλαμβανόμενο συνεχώς έχει κουράσει πάρα πολλούς γιατί σπαμμάρεις και συνεχώς και χαλάνε topic.ιν ο χριστοσ σε κομα
αρα εβραικο κομα
...σφαλιαρα.Για να καθοδηγήσετε γριές και γέρους συγγενείς
ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,
εφόσον ξέρουν να διαβάζουν, τυπώστε αυτή την εικόνα
(εφόσον δεν έχετε ψηφοδέλτια)
και δώστε τους από μία:
Κοιταξε,κατι θα τσιμπησουν ΙΜΟ χλωμο παντως να μπουνε Βουλη.εγώ πιστεύω ότι τελικά τα καθυστερημένα κακόμοιρα της χρυσής αυγής θα πάνε άπατα και ούτε 1% δεν θα πάρουν