voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εϊχαμε και στην Ελλάδα κάποτεΜικρή Πράγα συνήθως λένε την Κρακοβία (στην Πολωνία). Μάλλον όμως άλλο λέει ο πεζοπόρος.
Εϊχαμε και στην Ελλάδα κάποτεΜικρή Πράγα συνήθως λένε την Κρακοβία (στην Πολωνία). Μάλλον όμως άλλο λέει ο πεζοπόρος.
Δηλαδη, υποννοεις καποια μομφη για την ανεξαρτητη, αδιαβλητη και αδιαφθορη δικαιοσυνη?Και, το κορυφαίο, όταν τον αφήνουν ελεύθερο αντί να του ζητούσουν συγγνώμην του βάζουν και περιοριστικούς όρους!
Επειδή προέρχομαι επαγγελματικά από μιντιακά χωράφια (δεν ήμουν πάντως ρεπόρτερ-δημοσιογράφος), απλώς να προσθέσω ότι πράγματι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, ότι το νέο Trend των Μέσων, είναι η καθολική καταδίκη της χρυσής αυγής.
Να το θέσω απλά: Σήμερα, το "θάψιμο" της χρυσής αυγής πουλάει.
Και όλοι οι μιντιάνθρωποι θα βγάλουν την πραμάτεια τους.
Μιλάμε ότι διανύουμε μέρες "Χρυσαυγιάδας".
Τα Media πάντα επιθυμούν να παίρνουν γεγονότα και να τα μετατρέπουν σε "Σήριαλ", διότι αυτό επιτάσσει το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου κλάδου.
Να θυμίσω όμως ότι η χρυσή αυγή πούλαγε μέχρι πρότινος, και από την αντίθετη μεριά του νομίσματος.
Από την πλευρά του "Μύθου" που την περιέβαλλε και όλοι έτρεχαν να κάνουν ρεπορτάζ για να δείξουν ποια είναι αυτή η μυστηριώδης χρυσή αυγή.
Προσωπικά, χωρίς να κάνω τον επιστήμονα, ωστόσο λόγω της δουλειάς μου, καταλάβαινα πολύ εύκολα ποιος από δω μέσα ήταν γνώστης της πολιτικής και του παρελθόντος της χρυσής αυγής (ελάχιστοι) και ποιοι ήταν όψιμοι χρυσαυγίτες από "μόδα".
Γιατί, είτε μας αρέσει είτε όχι, η χρυσή αυγή πέρασε και από την φάση του να είναι "της Μοδός".
Δηλαδη, υποννοεις καποια μομφη για την ανεξαρτητη, αδιαβλητη και αδιαφθορη δικαιοσυνη?
Αφου το ειπαν οτι οι βουλευτες της Χ.Α. θα εχουν μια δικαιη δικη. Εγω εμπιστευομαι απολυτα τους δικαστικους θεσμους της χωρας μας γιατι λειτουργουν παντα με γνωμωνα το κοινωνικο συμφερον χωρις ιχνος ανιδιοτελειας και χωρις να δικαζουν με υστεροβουλια. Εχει φανει και στο παρελθον αλλωστε...![]()
Γελάνε και τα τσιμέντα, όταν δεν κλαίνε οι άνθρωποι βέβαια!
Ένας από τους συλληφθέντες, μέλη της "εγγληματικής οργάνωσης", αφέθηκε ελεύθερος (αλλα και με περιοριστικούς όρους!), αφού εδήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με την Χ.Α, ούτε οργανωτική, ούτε ιδεολογική ούτε ως ψηφοφόρος! Εν ολίγοις εν έτοι 2013 "υπέγραψε δήλωση δημοκρατικοφροσύνης"! (κατά το παλαιότερον "εθνικοφροσύνης").
Το όνομά του Δήμος Φραγκάκης.
Ο δύστυχος είχε συλληφθεί διότι είχε δεχθεί τυχαία ένα τηλεφώνημα από ξάδερφό του, μέλος της Χ.Α. τρεις ώρες ΠΡΙΝ το περιστατικό του Καρατσινίου (Δηλαδή σχεδόν πριν καν αρχίσει ο αγώνας και έρθουν καν σε προστριβή οι εμπλεκόμενοι!!)
Κατά τα λοιπά "Η υπόθεση είναι πολύ καλά δεμένη!" και επίσης "Κανείς δεν διώκεται μόνο για τις πολιτικές του απόψεις, παρά μόνον για τις πράξεις του!"
Αφού αυτός ο δύστυχος ΔΕΝ είχε κάνει καμία πράξη γιατί συνελήφθη ο δόλιος και επίσης γιατί όφειλε να δηλώσει τί πιστεύει, τί ψήφισε και τί όχι, πριν αφεθή ελεύθερος;
Μήπως για να "προστατεύσουμε την δημοκρατία" (ίσως βέβαια την Νέα Δημοκρατία ;)) διολισθαίνουμε απροκάλυπτα προς μεθόδους απολυταρχικών καθεστώτων; Ή η σύλληψη αυταπόδεικτα αθώου δεν είναι κάτι τέτοιο;
Και, το κορυφαίο, όταν τον αφήνουν ελεύθερο αντί να του ζητούσουν συγγνώμην του βάζουν και περιοριστικούς όρους!
καλα τους εκανε![]()
...
Εδώ η ουσια είναι το θέμα της νομιμότητας. Αν θεωρείς ότι τα δικαιώματα των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ της χρυσής αυγής και δευτερευόντως των κατηγορούμενων τηρούνται
τότε όλα είναι άριστα για σένα και δεν υπάρχει θέμα. Αν όχι ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να παρέμβεις (ΜΕ ΟΠΙΟΙΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ)
ΑΣΧΕΤΑ με τα πιστεύω του καθενός, της ΧΑ εν προκειμένω.
...
μαν ετούτος πήγε και της έχωσε την κάμερα στη μάπα ενώ ήξερε ότι η άλλη είναι σάικο, προφανώς επεδίωκε αυτό που ακολούθησε ;) παίζουν καλά το παιχνιδάκι τους όλοι ;)
μαν ετούτος πήγε και της έχωσε την κάμερα στη μάπα ενώ ήξερε ότι η άλλη είναι σάικο, προφανώς επεδίωκε αυτό που ακολούθησε ;) παίζουν καλά το παιχνιδάκι τους όλοι ;)
μπρε ντόκ γιατί λες παπαριες... ο τύπος συνελήφθη για την υπόθεση του φονικού του Φύσσα που εξετάζεται άσχετα με την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας...
Εϊχαμε και στην Ελλάδα κάποτε![]()
Και πάλι είναι ζήτημα πλαισίου αναφοράς, όπως προείπα.
Η τωρινή κατάσταση των χρυσαύγουλων δεν προείλθε από παρθενογένεση. Τα χρυσαύγουλα δεν θα δικαιούνταν να υπάρξουν ως πολιτικός φορέας ΕΑΝ το αστικό κράτος μέσω της αστυνομίας και των υπηρεσιών του είχε κάνει σωστά την δουλειά του χρόνια πριν ΕΚΤΟΣ εάν ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΝ επί της ουσίας - και όχι προσχηματικά - με την συνταγματική νομιμότητα.
Σε ηθικό και πολιτικό επίπεδο λοιπόν το ζήτημα ΔΕΝ τίθεται στατικά. Το ακραίο πογκρόμ εναντίον των χρυσαύγουλων που τώρα συμβαίνει έρχεται - στην υπερβολή του - να ισοζυγίσει - άτεχνα είναι η αλήθεια - το παράνομο και εγκληματικό της δράσης που επί χρόνια ανεξέλεγκτοι αυτοί απολάμβαναν με την ανοχή των αρχών.
"Εγώ" ώς πολίτης και εκλογέας (ανεξάρτητα τυπικών συνταγματικών επιταγών - ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ) δεν είμαι λοιπόν πρόθυμος να υποστηρίξω άνευ όρων και προϋποθέσεων το δικαίωμα του τραμπούκου να εξακολουθήσει να τραμπουκίζει στο όνομα των δημοκρατικών ελευθεριών που ο ίδιος επιχειρεί συστηματικά να καταλύσει ΕΚΤΟΣ εάν δείξει έμπρακτα σημεία πολιτικής μεταμέλειας.
Ο λόγος είναι απλός: Στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόσμο του ελληνικού ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ αυτή μου η συμπαράσταση μπορεί διστρεφόμενη από τα χρυσαύγουλα να αποκτήσει πολιτική δυναμική ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ για την δημοκρατία, απ όσο η παραβίαση των ατομικών ελευθεριών του Μιχαλολιάκου και της Συμμορίας του.
... Όπως βλέπεις λοιπόν - ρεαλιστικά μιλώντας - ΟΛΑ είναι ζήτημα πολιτικής και ηθικής στάθμισης.
να κάνει αγωγή για την παράνομη κράτησή του ζητώντας ηθική βλάβη και να πάρει δικηγόρο τον πιντεροφ και τον αλεξΡε είσαι σοβαρός; Εγώ λέω παπαριές ή άλλοι τις κάνουν;
Ο άνθρωπος συνελήφθη ως "μέλλος της εγληματικής οργάνωσης", προφανώς δε μετά το Σάββατο 28/9. Και η σύλληψή του έγινε επειδή είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από ξάδεφό του μέλλος της Χ.Α. 3 ώρες πριν τα γεγονότα.
Δεν είχε συλληφθεί στο χώρο των γεγονότων, ούτε και είχε καμία σχέση με αυτά (ούτε με την Χ.Α. βέβαια, ως απεδείχθη ακολούθως)
Εσύ λες πως είναι ωραίο πραγμα να σε συλλαμβάνει η αντιτρομοκρατική και να σε περιφέρει σιδηροδέσμιο, επειδή "κάνανε λάθος" πάνω στην πρεμούρα τους να εμπλέξουν όσους περισσότερους μπορούσαν;
Και ας πούμε κάνανε ένα λάθος, ανθρώπινο είναι. Την λέξη συγγνώμην το κράτος δεν την ξέρει;
Σήμερα θα σε ταίσανε καλά τα γυναικόπαιδα που εργάζονται για να μπορείς εσύ να κάθεσαι και να συκοφαντείς και να θάβεις ανθρώπους.
Δυστυχώς σε αντίθεση με εσένα εγώ εργάζομαι για να ταίζω τον εαυτό μου.
Άμα είχες και εσύ ικανότητες δεν θα ήσουν χρόνια άνεργος και απελπισμένος να σπιλώσεις τον κάθε αγωνιστη για να σου δώσουν
και πάλι κανα ξεροκόμματο για τις "υπηρεσίες" σου μιντιοκάφρε.
Είναι λίγο πολύπλοκο τι σημαίνει συνταγματική νομιμότητα και πως παρουσιάζεται. Μεγάλη κουβέντα. Και προς Θεού με τίποτα δεν ανήκω ιδεολογικά στην χα. Αλλά αυτά που βλέπω στα τσοντοκάναλα (![]()
) σήμερα, με αηδιάζουν.
Ρε είσαι σοβαρός; Εγώ λέω παπαριές ή άλλοι τις κάνουν;
Ο άνθρωπος συνελήφθη ως "μέλλος της εγληματικής οργάνωσης", προφανώς δε μετά το Σάββατο 28/9. Και η σύλληψή του έγινε επειδή είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από ξάδεφό του μέλλος της Χ.Α. 3 ώρες πριν τα γεγονότα.
Δεν είχε συλληφθεί στο χώρο των γεγονότων, ούτε και είχε καμία σχέση με αυτά (ούτε με την Χ.Α. βέβαια, ως απεδείχθη ακολούθως)
Εσύ λες πως είναι ωραίο πραγμα να σε συλλαμβάνει η αντιτρομοκρατική και να σε περιφέρει σιδηροδέσμιο, επειδή "κάνανε λάθος" πάνω στην πρεμούρα τους να εμπλέξουν όσους περισσότερους μπορούσαν;
Και ας πούμε κάνανε ένα λάθος, ανθρώπινο είναι. Την λέξη συγγνώμην το κράτος δεν την ξέρει;