stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 216
Όχι και όποιος τύχει. Μόνο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ...και που την βρηκες την δικογραφια τυπε?ετσι κυκλοφορει να την διαβαζει οποιος τυχει?![]()
Όχι και όποιος τύχει. Μόνο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ...και που την βρηκες την δικογραφια τυπε?ετσι κυκλοφορει να την διαβαζει οποιος τυχει?![]()
αρα ξερεις πολλα εσυ τυπε ;)Όχι και όποιος τύχει. Μόνο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ...
Όχι και όποιος τύχει. Μόνο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ...
Εγω δεν απαντω ξανα τύπε, αρχισα να φοβαμαι. Εδω μιλαμε για τη ζωνη του λυκοφωτος.πάει και τελείωσε. είσαι τρελός.
Εγω δεν απαντω ξανα τύπε, αρχισα να φοβαμαι. Εδω μιλαμε για τη ζωνη του λυκοφωτος.
Εγω δεν απαντω ξανα τύπε, αρχισα να φοβαμαι. Εδω μιλαμε για τη ζωνη του λυκοφωτος.
εδω ειναι παρανομο να εχεις αυτο τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/2013/Septemvrios/C/eurimatapappa7.jpg[/img[/URL]]
στα μαχαιρια κολλησες εσυ ;D
[/quote]
Ολόκληρο το παράνομο dvd για το οποίο κατηγορείται ότι έβλεπε ο Χρήστος Παππάς.
[MEDIA=youtube]24JsZL-Oxno[/MEDIA]
Bingo www.pentapostagma.gr/2013/09/timokatalogos-boulis.html?m=1]only 0.10€[/url] ο ελληνικος καφες στο κυνοβουλιο!
Κι εσυ λαε πληρωνε χαρατσια!
Super bingo που ελεγε πριν 20 ετη κι ο γλειωδης Ν. Μαστορακης...
Bingo τοτε εγω ειμαι ΚΚΕεβραιος ο ανβιλ??????![]()
γιατι τα κρανη τυπε?Ολόκληρο το παράνομο dvd το οποίο κατηγορείται ότι ότι έβλεπε ο Χρήστος Παππάς.
τυπε το να λες τον ανβιλ εβραιο ειναι τοσο αιρετικο σαν να λες τον λακη κομμουνιστη :Sστην ιερουσαλήμ εβραίους δεν έχει ??
αρα ξερεις πολλα εσυ τυπε ;)
γιατι τα κρανη τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/2013/Septemvrios/C/eurimatapappa10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πολλοί είναι οι συλλέκτες που μαζέυουνσυλλεκτικά αντικείμενα από το Β' ΠΠ. Αν πας στο Μοναστηράκι θα βρεις γερμανικά κράνη, παράσημα κλπ
Αν τον ρωτησω σε ποιο κτιριο ειναι η δικογραφια και σε ποιον οροφο, ξερει να μου πει?τυπε και ο μαρης ηξερε. ρισκαρει ο ανβιλ, ρισκαρει πολυ...
και οι 2 λενε πολλα και εκει που δεν πρεπει τυπε ;)τυπε και ο μαρης ηξερε. ρισκαρει ο ανβιλ, ρισκαρει πολυ...
ναι αλλα αυτο το φονικο οπλο μονο μελος τρομοκρατικης οργανωσης θα μπορουσε να το εχειΠολλοί είναι οι συλλέκτες που μαζέυουνσυλλεκτικά αντικείμενα από το Β' ΠΠ. Αν πας στο Μοναστηράκι θα βρεις γερμανικά κράνη, παράσημα κλπ
σαν να λεμε φερθυ ή φεθρυ τυπεανβίλ ή ανβριλ;