gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα τον πουλο τα ζαβααααααααα
καλα εσυ εισαι στην κοσμαρα σου!!!τολμησε να κατεβεις κατω σε νεα αντιλαικα μετρα και τοτε θα χορτασεις και ξυλο και πουτσα απο αυτους που τωρα σαν γνησιο σκυλι του συστηματος αποθεωνεις και γλυφεις...τρεξε να πιασεις το κοκκαλο μονο....πουτσα και ξυλο και τον πουλο,φασιστακια!!
κλαψε λιγο ακομα και συ
Γιατί φίλε μου;
Τον ξέρεις τον άνθρωπο η έτσι πέταξες μια μαλακία για να πεις κάτι;
Έχεις ακούσει αναλύσεις του;
Τον έχεις δει να πέφτει σε πολλά έξω;
Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα για να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος είναι απολύτως ανεπαρκής πολιτικά και στερείται τακτικής ευελιξίας και βάθους στρατηγικής σκέψης?
Αντί να εκμεταλευτεί την ευκαιρία να μετεξελίξει την ναζιστική Χ.Α. του χθές σε ένα ακροδεξιό εθνικιστικό κοινοβουλευτικό κόμμα συνέχισε επιλογές και πρακτικές του παρελθόντος με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η παπαρολογική λαϊκιστική ρητορεία και οι συμμορίτικες πρακτικές μπορεί να σε κάνουν άντρα όταν διοικείς μια οργάνωση 1000 μελών αλλά είναι παντελώς ακατάλληλες για να διαχειριστείς ένα κόμμα των 450.000 ψηφοφόρων ...
Ο Κυρ Νικός είχε την ευκαιρία του. Και την έχασε.
Δηλαδή εσύ λες ότι δεν ισχύουν και ότι είναι συκοφαντίες!Μάλιστα...ειδες λες και εσυ αν αληθευουν......επισης ναι για μενα ειναι το ιδιο σοβαρα..γιατι απλα αν αληθευουν, τα ηξεραν 2 χρονια ισως και παραπανω ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!!!κι απλα τους μαζεψαν τωρα για καθαρα πολιτικους λογους (οι οποιοι οσο δεν συνετρεχαν δεν τους μαζευαν!) μονο και μονο για να σωσουν τα τομαρια τους!!κι επισης γιατι δινουν το σημα σε καθε εναν που θα τολμησει ν αμφισβητησει το σαπιο κατεστημενο και να εναντιωθει σ αυτο, οτι θα σε συντριψω οποτε κι οπως θελω!!!
α αυτα ειναι ψιλα γραμματα!!!αλλωστε δεν ειχες απεναντι σου καψη,πρετεντερη κι εισαγγελατο!!!!Παντως ρε παίδες , πριν 4 χρονια , μου έκανε εναν έλεγχο το τελωνείο, ήμουνα φάουλ ( ο μαλάκας ) μου έριξε ενα τεράστιο πρόστιμο και έφτιαξε μια δικογραφία 50 σελίδες , που αν πληρώσω το πρόστιμο απαλλάσομαι του ποινικού .
Εδώ με 9 σελίδες πόρισμα θα στοιχειωθετηθεί εγκληματική συμορία ??
Ο Κυρ Νικός είχε την ευκαιρία του. Και την έχασε.
οχι βεβαια..πουθενα δεν λεω αυτο...φυσικα κι ειναι οργανωση με στρατιωτικου τυπου δομη κι ιεραρχια..αλλωστε το χει πει κι ο κασσιδιαρης κι ο μιχαλοκιακςο αυτο..ξεχασες το εγερθητω??και φυσικα εχουν γινει ποινικα αδικηματα..το που αποκσοπει η τωρινη επικοινωνιακη φιεστα μ ανησυχει....Δηλαδή εσύ λες ότι δεν ισχύουν και ότι είναι συκοφαντίες!Μάλιστα...
Το ότι έγινε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μπορεί να αποσκοπεί αλλού είναι ΑΛΛΗ κουβέντα!!!
μηπως αυτο ειναι μερος των ανταλλαγματων για να πεσουν στα πιο μαλακα ομως???Eξακολουθεί να την χάνει με την μη παραίτηση βουλευτών για την προκύρηξη εκλογών. Αυτό φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Εξ'ου και η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για να το αποτρέψουν.
Eξακολουθεί να την χάνει με την μη παραίτηση βουλευτών για την προκύρηξη εκλογών. Αυτό φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Εξ'ου και η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για να το αποτρέψουν.
Είχα γράψει ότι αυτό είναι το μόνον που θα καθιστούσε το πογκρόμ κατά της Χ.Α. λογικό ώς μακροπρόθεσμη πολιτική επιλογή.
Το έργο που βλέπουμε δηλαδή - και ίσως βιαστικά κρίνουμε - να αποδειχθεί ότι ΔΕΝ ειναι το "Λιώσε τους Ναζίδες - είσπραξε ψήφους" αλλά το "Νόμος & Τάξη" με πλήρη κλίμακα επίθεσης εναντίον των θυλάκων των αναρχοάπλυτων και αριστεριστών στην δεύτερη φάση του σχεδίου.
Δεν το πολυπιστεύω, αλλά ώς ενδεχόμενο είναι υπαρκτό.
ποσο μεγαλο ποσοστο του κοσμου σκεφτεται ακριβως ετσι!!!!! ;)Θα έλεγα και επιβεβλημένο, τουλάχιστον για λόγους στοιχειώδους αξιοπιστίας!
Αλλά φαίνεται όχι "ψηφοθηρικά απαραίτητο", αφού υποτίθεται πως το ταμείο είναι "θετικό". Για να δούμε, διότι εμένα π.χ. με έχασε από ψηφοφόρο ο Αντωνάκης στις επόμενες εκλογές!
Όσο και να μου υπενθυμίζουν τον "κίνδυνο του Σύριζα" από τη Συγγρού θα προτιμήσω ή να ψηφίσω κάποιο μικρότερο (και σοβαρότερο) κόμνα ή ακόμα και να απέχω.
Αφού όλα τα ενδεχόμενα έχουν ήδη προβλεθφεί και στην έσχατη ανάγκη ο "μεγάλος συνασπισμός" με τον ίδιο το Σύριζα υφίσταται ήδη ως σοβαρό ενδεχόμενο.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή κι όχι πως δεν θα γίνει το "δικό" τους, αλλά όχι και να μας πιάνουν και κορόιδα, σαν την άλλη φορά που έπρεπε να ψηφίσουμε ΝΔ για "Να φύγει το κακό ΠΑΣΟΚ"!
Σιγά να μην έφυγε!
Θα έλεγα και επιβεβλημένο, τουλάχιστον για λόγους στοιχειώδους αξιοπιστίας!
Αλλά φαίνεται όχι "ψηφοθηρικά απαραίτητο", αφού υποτίθεται πως το ταμείο είναι "θετικό". Για να δούμε, διότι εμένα π.χ. με έχασε από ψηφοφόρο ο Αντωνάκης στις επόμενες εκλογές!
Όσο και να μου υπενθυμίζουν τον "κίνδυνο του Σύριζα" από τη Συγγρού θα προτιμήσω ή να ψηφίσω κάποιο μικρότερο (και σοβαρότερο) κόμνα ή ακόμα και να απέχω.
Αφού όλα τα ενδεχόμενα έχουν ήδη προβλεθφεί και στην έσχατη ανάγκη ο "μεγάλος συνασπισμός" με τον ίδιο το Σύριζα υφίσταται ήδη ως σοβαρό ενδεχόμενο.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή κι όχι πως δεν θα γίνει το "δικό" τους, αλλά όχι και να μας πιάνουν και κορόιδα, σαν την άλλη φορά που έπρεπε να ψηφίσουμε ΝΔ για "Να φύγει το κακό ΠΑΣΟΚ"!
Σιγά να μην έφυγε!
κανεις ενα μικρο αλλα ουσιωδες λαθος!!!!στην προκειμενη περιπτωση η ''αριστερα'' ειναι συνενοχη σε οτι αντι συνταγματικο γινεται!!ειναι μελος της παρεουλας και της κουταλας!!!!Σε οποιαδήποτε αστική δημοκρατία πού σέβεται τον εαυτό της, τα ¨αριστερά και προοδευτικά" κόμματα θα είχαν επαναστατήσει για τίς παρακολουθήσεις τηλεφώνων έστω και αν αυτό αφορά στον ιδεολογικό τους αντίπαλο.
Εδώ έχουμε την νεκρική σιγή απέναντι σε παραβίαση τηλεφωνικού απορρήτου από κρατικές υπηρεσίες και δεν ακούγεται κιχ!
Η αριστερά, με την ιστορική ανοησία πού την διακρίνει, γίνεται μοχλός εδραίωσης τού αστυνομικού κράτους, επειδή αφελώς πιστεύει ότι απλώς θίγεται μόνον η ΧΑ.
μηπως αυτο ειναι μερος των ανταλλαγματων για να πεσουν στα πιο μαλακα ομως???
το που αποκσοπει η τωρινη επικοινωνιακη φιεστα μ ανησυχει....
Εξακολουθώ πάντως να ελπίζω ότι όταν οι δικαστές χρειαστεί να βάλουν τις υπογραφές τους κάτω από τελεσίδικες αποφάσεις θα τιμήσουν την θέση τους ώς η τελευταία γραμμή άμυνας της αστικής δημοκρατίας.
Σιγά να μην έφυγε!
Σε οποιαδήποτε αστική δημοκρατία πού σέβεται τον εαυτό της, τα ¨αριστερά και προοδευτικά" κόμματα θα είχαν επαναστατήσει για τίς παρακολουθήσεις τηλεφώνων έστω και αν αυτό αφορά στον ιδεολογικό τους αντίπαλο.
Εδώ έχουμε την νεκρική σιγή απέναντι σε παραβίαση τηλεφωνικού απορρήτου από κρατικές υπηρεσίες και δεν ακούγεται κιχ!
Η αριστερά, με την ιστορική ανοησία πού την διακρίνει, γίνεται μοχλός εδραίωσης τού αστυνομικού κράτους, επειδή αφελώς πιστεύει ότι απλώς θίγεται μόνον η ΧΑ.
Σιγά να μην έφυγε!