neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μην με φερνεις σε δυσκολη θεσηεσυ εισαι και γλυκουλης![]()
μην με φερνεις σε δυσκολη θεσηεσυ εισαι και γλυκουλης![]()
Ποιος βοσκός ρε μαλάκα;τα καλυτερα παιδια μπαναρουν.Α ρε πουστη [size=15pt]βοσκε [/size]γαμιεσαι![]()
βσκ τυπε εμενα μου μιλανε ολοι οι ολλανδοι. ειμαι συμπαθητικος ,τι να κανουμε :-
Φτύσε τον,του αξίζει,να δει την γλύκα!!!!!μην με φερνεις σε δυσκολη θεση![]()
Με φωτογραφίες του Ψινάκη την βρίσκεις ρε τελειωμένε;:S :S :S
οταν λες συμπαθητικος μηπως εννοεις κατι τετοιο
![]()
κοιτα να μας βγεις και εσυ σαν τον Πακιστανο :S
:S :S :S
οταν λες συμπαθητικος μηπως εννοεις κατι τετοιο
![]()
κοιτα να μας βγεις και εσυ σαν τον Πακιστανο :S
μια χαρα κανει την δουλεια του ο ρουφιανο-τσελιγκαςΠοιος βοσκός ρε μαλάκα;![]()
Σιγά μην έχει δικαιοδοσία στο μπαν ο γλίτσας,ο γλίτσας δίνει αναφορά στους ανωτέρους του και αυτοί αναλαμβάνουν,σφουγγοκωλάριος ένα πράγμα!!!!!
θα σου φτυσω τον πρωκτο για να γλυστραειΦτύσε τον,του αξίζει,να δει την γλύκα!!!!!
Με φωτογραφίες του Ψινάκη την βρίσκεις ρε τελειωμένε;![]()
εκει θα πας;
πως σας φαινεται η βιεννα?![]()
![]()
![]()
![]()
προσεχε τα λογια σου ,εχω πιστολι στην αθηναδεν παιζω
Εγώ γαμιέμαι μόνο από συναίσθημααντι να την λες σε εμενα επρεπε οταν ειχες κατεβει στην Αθηνα να τον βρεις και να τον πλακωσεις στα τσιμπουκια να σε κανει φιρμα μαλακα , που σε γαμανε τα πακια τσαμπα
Ποιός μιλάει....
και μενα τα παιδια διπλα οπλοφορούν , ελα να παίξετε σημαδι![]()
οχι δεν ειναι σουιδες. αλλα εμενα μαρεσουν οι ξανθες .γενικα αν και καθαρη γερμανορατσα ,ειναι πιο καλοφτιαγμενοι απο τους γερμανους. ειναι πολυ συμπαθητκοι παντως,θα τους εβαζα μετα τους ιρλανδους στις συμπαθειες μου![]()
αμα αυτο ειναι το καλυτερο ναι γτ οχι ?μετα βρισκεις ακρες και για αμερικα . + δεν εχει fees επιδη ειμαστε ευρωπαικη ενωση. ελπιζω να μην μας διωξουν πριν παρω το πτυχιοεκει θα πας;
οχι μην μασας.Θα σου ερχομαι τα καλοκαιριααμα αυτο ειναι το καλυτερο ναι γτ οχι ?μετα βρισκεις ακρες και για αμερικα . + δεν εχει fees επιδη ειμαστε ευρωπαικη ενωση. ελπιζω να μην μας διωξουν πριν παρω το πτυχιο![]()