neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ανω γλυφαδαΑ οκ , αρα τους προλαβες ολους ... στο 1ο στην Ζερβα ?
ανω γλυφαδαΑ οκ , αρα τους προλαβες ολους ... στο 1ο στην Ζερβα ?
αν σε ηξερα θα σου γνωριζα φιλες μου πολυ πιο προοδευτικες απο σενα.Να δεις πως αλλαζεις αποψη ομως απεναντι στις στραβες ;)
παντως οχι αριστεραγτ εγω συμφωνω σε οτι λεει? εγω δεν μπορω να κατσω ουτε ενα λεπτο με τετοιους τυπους. αλλα απο την στιγμη που ολα ειναι σκατα, διαλεγεις το λιγοτερο χειροτερο. αμα κερδιζες απο την νδ θα σε καταλαβαινα τυπε. ο καθενας κοιταει το συμφερον του. αλλα απο την στιγμη που δεν τρως,οπως και οι περισσοτεροι τωρα ,τι αλλο θα ψηφισεις?
Ρε τρολλ τι σου πα?! δεν σου πα να πας να βρεις την μανα σου να την γυρισεις σπιτι?! αρκετα ξεμουνι...εεεεε....δουλεψε σημερα ρε μαλακα πακιστανε!
ανω γλυφαδα![]()
βλαχακι?1. Οι αποψεις μου δεν πιστευω οτι ειναι προοδευτηκες αλλα κοινης λογικής.
2. Μενω στην Αθηνα μονη μου απο τα 18μου,
πιστευεις πως δεν μου ετυχαν ''στραβες''?
Η πιστευεις πως τολμω να περασω απο το κεντρο το βραδυ μονη μου? δεν τολμω.
οκ μαγκια σου.Τους θες ολους εδω δηλαδη;και τους παρανομ ους;1. Οι αποψεις μου δεν πιστευω οτι ειναι προοδευτηκες αλλα κοινης λογικής.
2. Μενω στην Αθηνα μονη μου απο τα 18μου,
πιστευεις πως δεν μου ετυχαν ''στραβες''?
Η πιστευεις πως τολμω να περασω απο το κεντρο το βραδυ μονη μου? δεν τολμω.
ποτε θα σε πηδηξω βλαχικαand proud![]()
οχι![]()
![]()
καλα τα ταγάρι δεν το είχες δει![]()
μα δεν ειχα προβλημα ποτε τυπε. καλα παιδια ηταν ολοι τους. αλλα αλλο πραγμα να ερθει πχ ενα πακιστανος με οικογενεια(οπως αυτο το παιδι στο σχολειο μου) και αλλο τωρα που ηρθε το μισο πακισταν παρανομαπες το απο την αρχη ανθρωπε μου ;) εκει ψηλα ειναι δυσκολα τα πραγματα![]()
Πες τους πως κάναμε συμφωνία και αν την αθετήσω να σε αφήσουνμην πιστευεις ποτε πουστη λογια ;)
credits : Ρεντ
οκ μαγκια σου.Τους θες ολους εδω δηλαδη;και τους παρανομ ους;
κατι πας να πεις τωρα ;)μα δεν ειχα προβλημα ποτε τυπε. καλα παιδια ηταν ολοι τους. αλλα αλλο πραγμα να ερθει πχ ενα πακιστανος με οικογενεια(οπως αυτο το παιδι στο σχολειο μου) και αλλο τωρα που ηρθε το μισο πακισταν παρανομα
συμφωνω.Ισως στο ξυλο να διαφωνω λιγοoχι βρε παιδι μου.
Ειπα, υπαρχει προβλημα με τους ξενους. Υπαρχει ΚΑΙ εγκληματικοτητα λογω αυτων.
Απλα το μισος, η να αρχισω να δερνω ΟΠΟΙΟΝ ειναι ξενος δεν ειναι λύση :S
Αρα για να μπορεις να κανεις ολα αυτα η Χρυση Αυγη πρεπει να παει φυλακη, οι οποιοι παρανομοι μεταναστες παντα θα υπαρχουν και οι οποιες αβλεψιες του κρατους δεν μπορει να μας οδηγουν στους διεστραμενους εγκληματιες, δεν ειναι λογικο, γιατι η ιδεολογια και οι πραξεις της Χρυσης Αυγης ειναι πολυ χειροτερες απο το οποιο προβλημα της λαθρομεταναστευσης.ναι μπορεις σε ολα ρε τυπε αρκει να μην ειναι παρανομος.Απλα μνα εχουμε οσους χρειαζομαστε.Τοσο δυσκολο ειναι;
συμφωνω![]()
Ηλίας Κασιδιάρης: Πολιτικός κρατούμενος στην Ελλάδα το 2013. Διώκεται για τα πολιτικά του πιστεύω.
οταν πιεζουν οι καταστασεις ,γινεσαι πιο ακραιος και συκατι πας να πεις τωρα ;)