alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε ο Αρβανιτης εξελισσεται στον Πάντζα της Χρυσης Αυγης.
τυπε αλεξ κοιτα πισω την μουτσουνα τον αρβανιτη
Τύπε ο Αρβανιτης εξελισσεται στον Πάντζα της Χρυσης Αυγης.
Πού ειναι το προβλημα ρε τύπε?
Και ο Γεωργιος Παπαδοπουλος δεν ηταν αρχηγος της ΕΠΕΝ μεσα απο τη φυλακη?
Και μετεμφυλιακά νομίζω ο Γλέζος και κάποιοι ακόμα ήταν βουλευτές της ΕΔΑ από τη Μακρόνησο.
χααχαχαχαχχα ο πουστης ειναι σαν ασφαλιτης ακομα και εκει που δεν χρειαζεται ασφαλιτης...
εμεις οι βασιλοφρονες εχουμε υποστει επιθεσεις του συστηματος εδω και πολλα χρονια τυπε
του εχει μεινει απτην δεκαετια του 70 τυπεχααχαχαχαχχα ο πουστης ειναι σαν ασφαλιτης ακομα και εκει που δεν χρειαζεται ασφαλιτης...
Τύπε μου - αν μη, τι άλλο - τουλάχιστον ο Κωνσταντίνος στο τηλεοπτικό του διάγγελμα (ήμουν πολύ μικρός, αλλά θυμάμαι), εγγυήθηκε καμιά εκατοστή φορές την Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Όχι σαν κάποιους-κάποιους που χλεύαζαν προσφάτως το Πολίτευμα.
του εχει μεινει απτην δεκαετια του 70 τυπε
Εγω τυπε στην παρουσα φαση ευχομαι να εχουν δικιο οι διωκτες της χρυσης αυγης και να την εχουν οντως δεμενη απο 100 πλευρες γιατι σε αντιθετη περιπτωση εχουμε να ζησουμε δυσκολες μερες...καποιοι προχτες κελαηδουσαν οτι δε θα βγει τιποτα...
[li][/li]
[li][/li]
κ η πλακα ειναι οτι ακομα οι ιδιοι 2,3 (γιατι δεν ειναι παραπανω οι εναπομειναντες σε αντιθεση με τους εκατονταδες κανα μηνα πριν...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ?) συνεχιζουν τα τιτιβισματα....
παιδες....ακομα δεν ειδατε τιποτα...στην αρχη ειμαστε.....εγω νομιζω οτι για να κανουν τετοιες κινησεις πρεπει να τους ''εχουν δεμενους'' απο 100 πλευρες....
κ εννοειται οτι δε ριχνουν ολους τους ασους στο τραπεζι...
ειχαν απο καιρο διεισδυσει ασφαλιτες κ οι αλλοι δεν ειχαν παρει χαμπαρι...
τωρα βαβαια ο αρχηγος μπορει να ''δωσει'' κανα 2 και αν τη σκαπουλαρει...το εχει ξανακανει στο παρελθον.....οι γνωστες ξερουν...οι περισσοτεροι φυσικα απο αυτους πο την ψηφιζουν...μαυρα μεσανυχτα...
φιλος Ελληνας απο Γερμανια με ρωτουσε αν υπαρχει ακομα κοσμος που γουσταρει Χρυση Αυγη...Του λεω περιπου οι μισοι εμειναι αλλα γουσταρουν τρελλα..
οσο για εμφυλιο Ολυμπιακων-Παναθηναικων οι γαυροι φαγανε τρελλες μαπες στο Αγρινιο χτες, απλα η κοτρωνα που πεταχτηκε τον βρηκε οτν αλλον στο κεφαλι...τωρα σε μια χωρα που καταρρεει οι αλλοι πανε σφαζονται για τις ομαδες...και περιμενουν καποιοι να κανει προκοπη ο τοπος.....νοημοσυνη τσουκνιδας.....
παντως αυτος ειναι ο γνησιος χουντικος,παρακρατικος τυπος...οχι η νεα γενια τυπου λαγου και κασιδιαρη με τατουαζ και ξανθιες χαζογκομενες....α ρε απολυτε χαλασανε τα ηθη και τα εθιμα αυτου του ιερου τοπου.....του εχει μεινει απτην δεκαετια του 70 τυπε
του εχει μεινει απτην δεκαετια του 70 τυπε
Εισαι βεβαιη οτι δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις?Περιμένω δηλωσεις Mr Arvil και Lakis33
Ανενηψες?Εγω τυπε στην παρουσα φαση ευχομαι να εχουν δικιο οι διωκτες της χρυσης αυγης και να την εχουν οντως δεμενη απο 100 πλευρες γιατι σε αντιθετη περιπτωση εχουμε να ζησουμε δυσκολες μερες...
δικε μου μυριζει χουντιλα ο τυπος λεμεπαντως αυτος ειναι ο γνησιος χουντικος,παρακρατικος τυπος...οχι η νεα γενια τυπου λαγου και κασιδιαρη με τατουαζ και ξανθιες χαζογκομενες....α ρε απολυτε χαλασανε τα ηθη και τα εθιμα αυτου του ιερου τοπου.....
καποιοι προχτες κελαηδουσαν οτι δε θα βγει τιποτα...
[li][/li]
[li][/li]
κ η πλακα ειναι οτι ακομα οι ιδιοι 2,3 (γιατι δεν ειναι παραπανω οι εναπομειναντες σε αντιθεση με τους εκατονταδες κανα μηνα πριν...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ?) συνεχιζουν τα τιτιβισματα....
παιδες....ακομα δεν ειδατε τιποτα...στην αρχη ειμαστε.....εγω νομιζω οτι για να κανουν τετοιες κινησεις πρεπει να τους ''εχουν δεμενους'' απο 100 πλευρες....
κ εννοειται οτι δε ριχνουν ολους τους ασους στο τραπεζι...
ειχαν απο καιρο διεισδυσει ασφαλιτες κ οι αλλοι δεν ειχαν παρει χαμπαρι...
τωρα βαβαια ο αρχηγος μπορει να ''δωσει'' κανα 2 και αν τη σκαπουλαρει...το εχει ξανακανει στο παρελθον.....οι γνωστες ξερουν...οι περισσοτεροι φυσικα απο αυτους πο την ψηφιζουν...μαυρα μεσανυχτα...
φιλος Ελληνας απο Γερμανια με ρωτουσε αν υπαρχει ακομα κοσμος που γουσταρει Χρυση Αυγη...Του λεω περιπου οι μισοι εμειναι αλλα γουσταρουν τρελλα..
οσο για εμφυλιο Ολυμπιακων-Παναθηναικων οι γαυροι φαγανε τρελλες μαπες στο Αγρινιο χτες, απλα η κοτρωνα που πεταχτηκε τον βρηκε οτν αλλον στο κεφαλι...τωρα σε μια χωρα που καταρρεει οι αλλοι πανε σφαζονται για τις ομαδες...και περιμενουν καποιοι να κανει προκοπη ο τοπος.....νοημοσυνη τσουκνιδας.....