Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αν δεν σε πειράζει λέω να περιμένουμε τις εκλογές.....Ακριβως. Last year.
Αν δεν σε πειράζει λέω να περιμένουμε τις εκλογές.....Ακριβως. Last year.
Στους συντρόφους σου πρώην και νυν πέστο που ψήφιζαν δικομματισμό 85% και έγιναν ιδεολόγοι όταν κόπηκε το χαρτζηλίκι.Επίσης εκ του αποτελέσματος(κριτήριο με το οποίο κρίνεις τα κομμουνιστικά κράτη) αποδεικνύεται πως και εμείς αν δεν είχαμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα τελευταία 30 χρόνια θα ήμασταν καλύτερα,αλλά εκεί δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία.
Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης δεν φτάνει;;;;Τα παραμυθια βεβαια δεν δικαιολογουνται να υπερψηφιζονται πλεον.
Το 2012 αντε, υπηρχε μια δικαιολογια.
Πλεον καμια.
Αν δεν ειχαμε ΠΑΣΟΚ, φυσικα θα ημασταν καλυτερα. Ουδείς αμφιβαλλει.
Μακαρι να ειχαμε Σημιτη απο το 1981.Είπε ο ψηφοφόρος του "εκσυγχρονιστή" Σημίτη![]()
Εσύ τουλάχιστον βγάζεις χαρτζηλίκι ως γαλάζιος ιδεολόγος ή στο τζάμπα; Πραγματικά με τόση υπεράσπιση στην ΝΔούλα εσύ και ο Αλέκος είστε ΠΟΛΥ ύποπτοι.Στους συντρόφους σου πρώην και νυν πέστο που ψήφιζαν δικομματισμό 85% και έγιναν ιδεολόγοι όταν κόπηκε το χαρτζηλίκι.
Εγώ βγάζω το χαρτζιλίκι μου στην Ευελπίδων και στη Λουκάρεως. Όποιος τη σήμερον ημέρα έχει δυό δράμια μυαλό μέσα στο κεφάλι του και μπορεί να ξεχωρίσει στοιχειωδώς την αλήθεια από το λαικισμό ψηφίζει ΜΟΝΟ ΝΔ. Άντε να δεχτώ και όσους ψηφίζουν Τζήμερο ή Δράση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι για Δαφνί.Εσύ τουλάχιστον βγάζεις χαρτζηλίκι ως γαλάζιος ιδεολόγος ή στο τζάμπα; Πραγματικά με τόση υπεράσπιση στην ΝΔούλα εσύ και ο Αλέκος είστε ΠΟΛΥ ύποπτοι.
Ξεχειλίζεις δημοκρατία......Εγώ βγάζω το χαρτζιλίκι μου στην Ευελπίδων και στη Λουκάρεως. Όποιος τη σήμερον ημέρα έχει δυό δράμια μυαλό μέσα στο κεφάλι του και μπορεί να ξεχωρίσει στοιχειωδώς την αλήθεια από το λαικισμό ψηφίζει ΜΟΝΟ ΝΔ. Άντε να δεχτώ και όσους ψηφίζουν Τζήμερο ή Δράση. [size=15pt]Όλοι οι υπόλοιποι είναι για Δαφνί[/size].
Μακαρι να ειχαμε Σημιτη απο το 1981.
Εγώ βγάζω το χαρτζιλίκι μου στην Ευελπίδων και στη Λουκάρεως. Όποιος τη σήμερον ημέρα έχει δυό δράμια μυαλό μέσα στο κεφάλι του και μπορεί να ξεχωρίσει στοιχειωδώς την αλήθεια από το λαικισμό ψηφίζει ΜΟΝΟ ΝΔ. Άντε να δεχτώ και όσους ψηφίζουν Τζήμερο ή Δράση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι για Δαφνί.
...είπε ο πρώην ψηφοφόρος του κόμματος των γκούλαγκ και νυν ψηφοφόρος του κόμματος του Άουσβιτς...Ξεχειλίζεις δημοκρατία......
Δημοκράτη μου συμφωνείτε και με την τελευταία πρόταση του συντρόφου σας;
Εγώ βγάζω το χαρτζιλίκι μου στην Ευελπίδων και στη Λουκάρεως. Όποιος τη σήμερον ημέρα έχει δυό δράμια μυαλό μέσα στο κεφάλι του και μπορεί να ξεχωρίσει στοιχειωδώς την αλήθεια από το λαικισμό ψηφίζει ΜΟΝΟ ΝΔ. Άντε να δεχτώ και όσους ψηφίζουν Τζήμερο ή Δράση. [size=15pt]Όλοι οι υπόλοιποι είναι για Δαφνί[/size].
Δημοκράτης πάντως δεν δηλώνω.........είπε ο πρώην ψηφοφόρος του κόμματος των γκούλαγκ και νυν ψηφοφόρος του κόμματος του Άουσβιτς...
Και επισης δεν θα ειχαμε ξερονησια, φακελους, πιστοποιητικα και κρατος χωροφυλακα, αν η αριστερα δεν αιματοκυλουσε 150.000 ανθρωπους άνευ λογου.Δεν θα είχαμε ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε "αριστερά" αν επί δεκαετίες πριν δεν επικρατούσαν ξερονήσια, φάκελοι, πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και το "κράτος του χωροφύλακα".
10000%.Δημοκράτη μου συμφωνείτε και με την τελευταία πρόταση του συντρόφου σας;
Γι' αυτό άσε να με κρίνουν αυτοί που δηλώνουν.Δημοκράτης πάντως δεν δηλώνω......
Πολύ δημοκράτης είστε και εσείς μπράβο.10000%.
10000%.Πολύ δημοκράτης είστε και εσείς μπράβο.
Ξέρεις η δημοκρατία επιτρέπει σε όλους.....αν και φαίνεται κατά βάθος να σε ενοχλεί και απλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς.Γι' αυτό άσε να με κρίνουν αυτοί που δηλώνουν.
Για να καταλάβεις τη διαφορά, οι δημοκράτες στέλνουμε τους ψυχικά διαταραγμένους στο Δαφνί για θεραπεία. Οι εθνικοσοσιαλιστές τους στέλνετε στο Άουσβιτς για ντουζάκι με σαρίν.Πολύ δημοκράτης είστε και εσείς μπράβο.