Επισκέπτης
Λες την πραγματικοτητα, νηφαλια.
τι να λεμε ρε τυπε; μαλακιες να περναει η ωρα;;Λες την πραγματικοτητα, νηφαλια.
Εμένα ο νέος μ'αρέσειδεν υπαρχουν επιλογες ρε συ.
Οτι και να λεμε μονο αυτοι υπαρχουν με ολα τα λαθη και τις αδυναμιες τους να κρατουν τον εθνικιστικο χωρο στην ελλαδα...
ποιος ειναι ο παλιος ο Μιχαλολιακος;;;Εμένα ο νέος μ'αρέσει
![]()
ο παλιός δεν με γεμίζει και πολύ......
Ναι ναι... Λετε μαλακιες και οι απο δω και οι απο κει και μολις βρεθει παλι ο μαλακας αρχιστε το κλαμα και τους επικηδειους...Παρεπιπτόντως κάπου πήρε το μάτι μου τον "ψιλοχαμένο" θα τολμούσα να πω, απο τα μμε Κασιδιάρη. Διαπίστωσα ότι το πάλαι ποτέ ειρωνικό και αλαζονικό υφάκι που διατηρούσε έχει μετατραπεί σε ένα ύφος αμυντικό που δείχνει φόβο. Και οφείλω να παραδεχτώ ότι το βλέμμα του μου θύμισε γκόμενα που παίρνει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω παρατηρησα διαφορα φιλεναδα....εγω νομιζω ομως οτι ειναι οτι του αλλαξε θεραπεια ο γιατρος.απο τα απλα στεντον σε πιο δυνατα βαλιουμ.Παρεπιπτόντως κάπου πήρε το μάτι μου τον "ψιλοχαμένο" θα τολμούσα να πω, απο τα μμε Κασιδιάρη. Διαπίστωσα ότι το πάλαι ποτέ ειρωνικό και αλαζονικό υφάκι που διατηρούσε έχει μετατραπεί σε ένα ύφος αμυντικό που δείχνει φόβο. Και οφείλω να παραδεχτώ ότι το βλέμμα του μου θύμισε γκόμενα που παίρνει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ματι αρχιζει να ξαναπαιζει οπως πριν απο 1 χρονοκαι εγω παρατηρησα διαφορα φιλεναδα....εγω νομιζω ομως οτι ειναι οτι του αλλαξε θεραπεια ο γιατρος.απο τα απλα στεντον σε πιο δυνατα βαλιουμ.
Εξω απο πλακα καλυτερα μιλαγε σημερα χωρις να ρουθουνιζει συνεχεια απο τα νευρα του![]()
και εγω παρατηρησα διαφορα φιλεναδα....εγω νομιζω ομως οτι ειναι οτι του αλλαξε θεραπεια ο γιατρος.απο τα απλα στεντον σε πιο δυνατα βαλιουμ.
Εξω απο πλακα καλυτερα μιλαγε σημερα χωρις να ρουθουνιζει συνεχεια απο τα νευρα του![]()
οποιος και αν βρεθει στην θεση του Κασιδιαρη ας τον σχολιασει...το ματι αρχιζει να ξαναπαιζει οπως πριν απο 1 χρονο![]()
ελα ρε τυπε......τι να τον λυπηθουμε τον κακομοιρη ε? βουλευτης ειναι ειναι ξερεις,δλδ 1 απο τους 300 αριστους που εχουμε.Τοσο αντοχες εχει? αλλλωστε οτι εσπειρε θα θερισει και αυτοςοποιος και αν βρεθει στην θεση του Κασιδιαρη ας τον σχολιασει...
Ολοι να τον σταυρωσουν και αυτος να ψαχνει τι θα πει για κατι που δεν ειχε ιδεα....
και τι μας ενδιαφερουν οι σεξουαλικες σου προτιμησεις;Εμένα ο νέος μ'αρέσει
![]()
ο παλιός δεν με γεμίζει και πολύ......
δεν θελουν λυπηση οι εθνικιστες τυπε... την στοιχειωδη κατανοηση ζητανεελα ρε τυπε......τι να τον λυπηθουμε τον κακομοιρη ε? βουλευτης ειναι ειναι ξερεις,δλδ 1 απο τους 300 αριστους που εχουμε.Τοσο αντοχες εχει? αλλλωστε οτι εσπειρε θα θερισει και αυτος
τα δικα σου βρωμισανε την λεξη αδερφε μου....δεν θελουν λυπηση οι εθνικιστες τυπε... την στοιχειωδη κατανοηση ζητανε
ολες οι λεξεις εχουν βρωμισει. μετρα...τα δικα σου βρωμισανε την λεξη αδερφε μου....
παμε να βγαλουμε ολα αυτα τα παλια ρε κουκλε τοτε....να φτιαξουμε κατι αλλο,νεοολες οι λεξεις εχουν βρωμισει. μετρα...
Δημοκρατια
Σοσιαλισμος
Κομμουνισμος
Εθνικισμος
Φιλελευθερισμος
Εθνικοσοσιαλισμος
Δεξια
Αριστερα
...
Τι να λεμε τωρα;