caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 74
- Πόντοι
- 16
αυτο δεν σημαινει πως τα εγκληματα παιρνουν συμψηφισμο.
Μήπως τα εγκλήματα δέχονται επιλεκτικότητα;
αυτο δεν σημαινει πως τα εγκληματα παιρνουν συμψηφισμο.
H υπερεθνική και σιωνιστική ελίτ πού διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση, απαιτεί διάλυση τής Χρυσής Αυγής.Ολοι οι σάπιοι λακέδες τού συστήματος, πλειοδοτούν σε ανθελληνισμό και βυσσοδομούν κατά τής Ελλάδας.
Το "συνταγματικό τόξο" σφυρηλατεί την ενότητά του.
Σήμερα, αν κάποιος βγεί στον δρόμο και φωνάξει "Η Ελλάδα ανήκει στούς Ελληνες", θα κατηγορηθεί για τρομοκρατία!!!
φυσικα θυμομαστε πολλοι.ομως θυμησου και τον εργοδοτη του που ειχε εστιατοριο και δουλευε παρανομα εκει...τον ειχε στην δουλεψη του ενω ητανε παρανομος στην χωρα αν...θυμαμαι/σαι καλα...οι λαθρο δεν ασκουν βια τυπε
θυμαται αραγε κανεις την 17χρονη Μυρτω? :'(
σαφως. για παραδειγμα, η χα διεπραξε τοσα εγκληματα χωρις να τρεχει μια μεχρι που εκανε αυτο που δεν επρεπε ποτε (για την ιδια) να κανει.Μήπως τα εγκλήματα δέχονται επιλεκτικότητα;
φυσικα θυμομαστε πολλοι.ομως θυμησου και τον εργοδοτη του που ειχε εστιατοριο και δουλευε παρανομα εκει...τον ειχε στην δουλεψη του ενω ητανε παρανομος στην χωρα αν...θυμαμαι/σαι καλα...
τυπακλα μου...οπως λεει ο γεωργιου δεν συμφωνω, παρασυμφωνω...σαφως. για παραδειγμα, η χα διεπραξε τοσα εγκληματα χωρις να τρεχει μια μεχρι που εκανε αυτο που δεν επρεπε ποτε (για την ιδια) να κανει.
αλλο να μαχαιρωνεις αιγυπτιο κι αλλο ελληνα.
Φίλε, θα σου πω κάτι, επειδή ανέφερες εσύ και πάρα πολλοί άλλοι ομοϊδεάτες σου, γι΄αυτούς που μας πίνουν το αίμα.
Εγώ είμαι μακροχρόνια άνεργος, με σχεδόν 20 χρόνια δουλειάς πίσω μου.
Παιδιά δεν έχω, αλλά με αυτές τις συνθήκες, είναι προφανές ότι δεν θα έπρεπε ούτε να το διανοηθώ.
Αν δεν ήταν η οικογένειά μου, θα ζούσα κυριολεκτικά στο δρόμο, θα ήμουν άστεγος και θα έτρωγα στα συσσίτια.
Αλλά ακόμα κι έτσι, οι στερήσεις είναι απερίγραπτες ακόμα για το καθημερινό φαγητό.
Χρυσαυγίτης όμως δεν έγινα και δεν θα γίνω.
Για να γίνει κάποιος χρυσαυγίτης, απαιτείται να είναι βαθιά αντικομουνιστής, όλα τα άλλα περί κρίσης που λες ("μας πίνουν το αίμα" κλπ), είναι μπαρμπούτσαλα.
Εν τέλει, δεν ξέρω και πολλούς φτωχούς που έγιναν χρυσαυγίτες, άρα σε παρακαλώ μην επικαλείσαι την κρίση και πολύ περισσότερο τα θύματα της κρίσης, με τα οποία μπορεί να μην έχεις καμία σχέση.
τυπακλα μου...οπως λεει ο γεωργιου δεν συμφωνω, παρασυμφωνω...![]()
![]()
τυπε δεν ξερω σημερα που ειδα την τρεμη να διαβαζει το γκαλοπ ηταν τα μουτρα της αλλοιωμεναΕλα ρε απολυτε
Ε θα συνεχιστει ο πολεμος εναντιον της ΧΑ μωρε για να την τελειώσουν. Απο παντα
υπηρχε σφαγη μεταξυ ακροδεξιων και αριστερων. Εγω σκεφτομαι αυριο που εχω μια δουλεια κοντα στην Μιχαλακοπουλου αν πρεπει να πάω ή οχι![]()
σαφως. για παραδειγμα, η χα διεπραξε τοσα εγκληματα χωρις να τρεχει μια μεχρι που εκανε αυτο που δεν επρεπε ποτε (για την ιδια) να κανει.
αλλο να μαχαιρωνεις αιγυπτιο κι αλλο ελληνα.
τυπε δεν ξερω σημερα που ειδα την τρεμη να διαβαζει το γκαλοπ ηταν τα μουτρα της αλλοιωμενα
H υπερεθνική και σιωνιστική ελίτ πού διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση, απαιτεί διάλυση τής Χρυσής Αυγής.Ολοι οι σάπιοι λακέδες τού συστήματος, πλειοδοτούν σε ανθελληνισμό και βυσσοδομούν κατά τής Ελλάδας.
Σήμερα, αν κάποιος βγεί στον δρόμο και φωνάξει "Η Ελλάδα ανήκει στούς Ελληνες", θα κατηγορηθεί για τρομοκρατία!!!
πολυ ειναι τυπε?Λενε οτι επεσε η χα 1,5% .
τυπε δεν ξερω σημερα που ειδα την τρεμη να διαβαζει το γκαλοπ ηταν τα μουτρα της αλλοιωμενα
πολυ ειναι τυπε?
δεν ξερω παντως δεν τους ειδα χαρουμενους εκει στο μεγκα
και στο σκαι η ακριβοπουλου ψιλοεκλαιγε
Σε δυο βδομαδες θα ειναι κατω απο 3%. Το παραμυθι τελειωσετυπε δεν ξερω σημερα που ειδα την τρεμη να διαβαζει το γκαλοπ ηταν τα μουτρα της αλλοιωμενα
η τατιανα 4% ελεγε το μεσημερι :SΛενε οτι επεσε η χα 1,5% .
οι ομαδες της οννεδ που δημιουργηθηκαν με σκοπο να σπανε καταληψεις και να δερνουν κοσμο λεγονταν ρειντζερςO Μελιγαλάς είναι ηρωισμός; H δολοφονία Τεμπονέρα χαρακτήρισε τη ΝΔ εγκληματική οργάνωση;