petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πού χαθηκες εσυ τύπε?
καλυτερα να μπαινω μια φορα στο τριμηνο να λεω τι γνωμη μου παρα να με λενε πληρωμενος υπαλληλο επειδη εκφραζω με παθος τις αποψεις μου....
Πού χαθηκες εσυ τύπε?
ποιος αλητηριος τυπος ειπε κατι τετοιο δικε μου? :Sκαλυτερα να μπαινω μια φορα στο τριμηνο να λεω τι γνωμη μου παρα να με λενε πληρωμενος υπαλληλο επειδη εκφραζω με παθος τις αποψεις μου....
ειχε να παει να παρει οδηγειες απτο κομμα τυπε
Κοίτα μην δεν μπεις το βράδυ των εκλογών!!!καλυτερα να μπαινω μια φορα στο τριμηνο να λεω τι γνωμη μου παρα να με λενε πληρωμενος υπαλληλο επειδη εκφραζω με παθος τις αποψεις μου....
ειχε να παει να παρει οδηγειες απτο κομμα τυπε
τι??αααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχακομμα παει μια χαρα και θα φας τρελο κραξιμο μετα τις εκλογες που ελεγες για πτωση αναμασοντας τις δημοσκοπησεις της διαπλοκης
Πέθανε αιφνιδίως πριν λιγες μερες το βράδυ τις 27/4/2012 από ανακοπή καρδιάς, ο στρατηγός ε.α και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στην Αιτωλοακαρνανία Μπακογεώργος Γιώργος (Στράτος), σε ηλικία 72 ετών.
Ο στρατηγός ε.α. Μπακογεώργος Γιώργος (Στράτος) συμμετείχε στα δρώμενα της Κατούνας, είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές του 1998 σαν υποψήφιος δήμαρχος και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2012/04/MPAKOGIORGOS-XIROMERONEWS-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο πολιτικος κοσμος θρηνει τυπε
αφου σου λεω να πεις δικες σου δημοσκοπησεις και μου λες σουξου μουξου μανταλακια ρε τυπεκομμα παει μια χαρα και θα φας τρελο κραξιμο μετα τις εκλογες που ελεγες για πτωση αναμασοντας τις δημοσκοπησεις της διαπλοκης
Σου φαίνεται κ αυτό:Πάντως τύποι μιας και μένουν 3-4 μέρες ως τις εκλογές προβλέπω ότι θα αποκαλυφθούν και άλλα τερατώδη για το Μιχαλολιάκο. Την Πέμπτη θα βγει ότι εκτός από ξενοδοχείο έχει και μπακάλικο. Την Παρασκευή θα βγει ότι ακούει Βαγγέλη Γερμανό και ότι μικρός στις απόκριες ντυνόταν Παλαιών Πατρών Γερμανός. Και το Σάββατο θα έρθει το τελειωτικό πλήγμα. Βουρτσίζει τα δόντια με Colgate και όχι με Κολυνό.
ευτυχως αφησε τεαραστιο διαδοχο.ο μπαρμπαρουσης ο βουλευτης της καρδιας μας θα σαρωσει.ο πολιτικος κοσμος θρηνει τυπε
σιγα ρε τυπεΣου φαίνεται κ αυτό:
Για ληστεία και οπλοχρησία δικάζεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής,Ηλίας Κασιδιάρης
ασήμαντο;;;
Δεν το ξέρω. Αν βγει απόφαση καταδικαστική τα ξαναλέμε. Και για το Μιχαλολιάκο λέγανε ότι είναι ΚΥΠατζής και τα παίρνει από τον Αεράκη αλλά εν τέλει ήταν πλαστό το έγγραφο και Αεράκης δεν υπήρξε ποτέ.Σου φαίνεται κ αυτό:
Για ληστεία και οπλοχρησία δικάζεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής
ασήμαντο;;;
Σου φαίνεται κ αυτό:
Για ληστεία και οπλοχρησία δικάζεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής,Ηλίας Κασιδιάρης
ασήμαντο;;;
Επίσης συνήγορε των νεονάζουλων...αν δεν έχεις υπόψιν ο Μιχαλολιάκος έκανε κ ένα διάστημα ΦΥΛΑΚΗ!!!!Δεν το ξέρω. Αν βγει απόφαση καταδικαστική τα ξαναλέμε. Και για το Μιχαλολιάκο λέγανε ότι είναι ΚΥΠατζής και τα παίρνει από τον Αεράκη αλλά εν τέλει ήταν πλαστό το έγγραφο και Αεράκης δεν υπήρξε ποτέ.
Πάντως τύποι μιας και μένουν 3-4 μέρες ως τις εκλογές προβλέπω ότι θα αποκαλυφθούν και άλλα τερατώδη για το Μιχαλολιάκο. Την Πέμπτη θα βγει ότι εκτός από ξενοδοχείο έχει και μπακάλικο. Την Παρασκευή θα βγει ότι ακούει Βαγγέλη Γερμανό και ότι μικρός στις απόκριες ντυνόταν Παλαιών Πατρών Γερμανός. Και το Σάββατο θα έρθει το τελειωτικό πλήγμα. Βουρτσίζει τα δόντια με Colgate και όχι με Κολυνό.