Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
να σας πληροφορήσω οτι εγώ και όσοι 'δικοί μας' έχω
μιλήσει λέμε 'σιγά μη στεναχωρηθούμε' για τον κάθε Άπλυτο Ανθέλληνα.
πες μας για τα παιδικα σου χρονια τυπε μου.
να σας πληροφορήσω οτι εγώ και όσοι 'δικοί μας' έχω
μιλήσει λέμε 'σιγά μη στεναχωρηθούμε' για τον κάθε Άπλυτο Ανθέλληνα.
έχουν κατουρήσει τα βρακάκια τους..........ετσι σας λενε οι δικοι σας ε? καλα το πατε.....
Tι εγινε ρε τυπε? Γιατι δε μιλαγανε τοσο καιρο?έχουν κατουρήσει τα βρακάκια τους..........
ο αλλος λέει κατέθεσε μήνυση στον Χατζηνικολάου. χαχα
έχουν ξεφύγει...
Εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει και κελαηδάνε μάνες, αδερφές, γκόμενες, κατοικίδια........
δε θα ξέρουν πού να κρύψουν τα φανελάκια τους σε λίγο.
το 16 % το πετυχε ο τυπος...η διαφορα ειναι βεβαια οτι θα ειναι 0,16% back to normal δλδ....έχουν κατουρήσει τα βρακάκια τους..........
ο αλλος λέει κατέθεσε μήνυση στον Χατζηνικολάου. χαχα
έχουν ξεφύγει...
Εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει και κελαηδάνε μάνες, αδερφές, γκόμενες, κατοικίδια........
δε θα ξέρουν πού να κρύψουν τα φανελάκια τους σε λίγο.
Τσάμπα 'νιαουρίζετε' σαν πουτανάκια,
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα τα πούμε
στις εκλογές. Και ως γνωστόν, όποιος γελάει
τελευταίος γελάει καλύτερα.
γιατί δεν είχαν δοθεί οι εντολές απο έξω και δεν είχαν παραχωρηθεί τα απαραίτητα κονδύλια.....Tι εγινε ρε τυπε? Γιατι δε μιλαγανε τοσο καιρο?
πες μας για τα παιδικα σου χρονια τυπε μου.
Τοσος σαματας ουτε προεκλογικα δεν ειχε γινειγιατί δεν είχαν δοθεί οι εντολές απο έξω και δεν είχαν παραχωρηθεί τα απαραίτητα κονδύλια.....
Λες η Δωροθέα να δώσει στην Ελλάδα την προεδρία της ΕΕ με Δήμαρχο Αθηναίων τον νεοναζί Κασσιδιάρη;
Για σκέψου το λιγο.
Δεν είναι Σαμαράς εναντίον ΧΑ, είναι δωροθέα εναντίον νεοναζί. Μεγάλη στάμπα για τη δωροθέα να χρεωθεί ξανά η Γερμανία την άνοδο του ναζισμού. Αδιανόητο.
Οι ψηφοι τελειωσανε φιλαρακι , σε λιγο θα ειστε στα γνωστα σας ποσοστα , κρυμμενοι και μασκαρεμενοι οπως παντα, δεν ξαναγινονται χουντες εδω , θα τσακιστει ο φασισμος σ ολη την ευρωπηΜιλάς για το ΠΑΣΟΚ μάλλον φιλαράκι, που ένα σωρό Υπουργοί και μεγαλοστελέχη του
είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, και έκλεβαν δισεκατομμύρια ευρώ και οδήγησαν
μαζί με την ΝΔ την χώρα στην καταστροφή με χιλιάδες αυτοκτονίες και 1,5 εκατομμύρια
ανέργους και τρομερή εγκληματικότητα από τους Λάθρο.
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!
ΑΡΑ πρέπει όλοι να ψηφίσουμε έτσι ώστε να τους δούμε ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ !!!
'γέροντα πακιστανέ' οι άπλυτοι χθές έκαναν
'πέσιμο' και έδειραν αστυνομικούς για να
'ελευθερώσουν' λάθρο που ήταν υπο κράτηση.
Για να μην πούμε για τα άπειρα πεσίματα από
τα 'παρακρατικά' άπλυτα αλητάκια.
Πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι, και εάν πάνω από
2 άτομα την πέφτουν σε έναν θα πρέπει
να επιτρέπεται να τους αντιμετωπίσει με όπλο.
Απλά πράγματα, οπλοφορία ελεύθερη για τους
Έλληνες το γένος πολίτες, για να προστατεύσουμε
την χώρα μας και το Σύνταγμα.
Και τότε να δούμε τα άπλυτα αν κουνηθούνε, κοκοκό θα είναι.
κάθε πράγμα στον καιρό του.Τοσος σαματας ουτε προεκλογικα δεν ειχε γινει
Εννοειται οτι η χουντα θα ερθει. Οσο βαθαινει η κριση τοσο πιο πιθανο ειναι. Λιγο πριν τον εμφυλιο...Οι ψηφοι τελειωσανε φιλαρακι , σε λιγο θα ειστε στα γνωστα σας ποσοστα , κρυμμενοι και μασκαρεμενοι οπως παντα, δεν ξαναγινονται χουντες εδω , θα τσακιστει ο φασισμος σ ολη την ευρωπη
Ονειρα γλυκα και απονηρευταΕννοειται οτι η χουντα θα ερθει. Οσο βαθαινει η κριση τοσο πιο πιθανο ειναι. Λιγο πριν τον εμφυλιο...
Πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι, και εάν πάνω από
2 άτομα την πέφτουν σε έναν θα πρέπει
να επιτρέπεται να τους αντιμετωπίσει με όπλο.
εεεετσιιιιιιεσεις παλι, εχετε μαθει να μαχαιρωνετε εναν οταν ειστε καμια τριανταρια μαζι. και να τον χαρακτηριζετε μετα απλυτο ανθελληνα ενω ειναι ακομη ζεστος.
δεν μου κανει καμια εντυπωση ομως γιατι ξερω πολυ καλα οτι τετοιοι ειστε. θα γυρισετε ομως στις τρυπες σας σιχαμερα ασπονδυλα και μαλιστα το μαγαζακι σας θα το κλεισετε μαχαιρωνοντας πισοπλατα ο ενας τον αλλον.
οπως συνηθιζετε δηλαδη.
μπορείς άνετα για την ώρα να μεταναστεύσεις στο Τέξας.
Αν και μάλλον θα έπρεπε να ανησυχείς περισσότερο για το ηλεκτρονικό σου στίγμα αυτή τη στιγμή.
Τελεία ειναι το μεγεθος του εγκεφαλου σου και το αναφερεις συνεχεια?ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΟΗΤΕ !!!
Όπως και στο Ισραήλ , Ελεύθερη Οπλοφορία στους Έλληνες του γένος
για την προστασία του Συντάγματος και της Πατρίδας !!!
Τελεία.
Το ηλεκτρονικό μου στίγμα στο δίνω ακάποτο στο στοματάκι σου ΑΝΟΗΤΕ ...χαχαχαχα
αλλος ενας παιδαρας εσκασε στο σαιτ...ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΟΗΤΕ !!!
Όπως και στο Ισραήλ , Ελεύθερη Οπλοφορία στους Έλληνες του γένος
για την προστασία του Συντάγματος και της Πατρίδας !!!
Τελεία.
Το ηλεκτρονικό μου στίγμα στο δίνω ακάποτο στο στοματάκι σου ΑΝΟΗΤΕ ...χαχαχαχα