Επισκέπτης
συνΕλληνα αδερφε μου οχι τετοιες φωτο , βγαζω σπυρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο τετοιες
ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΥΓΙΩΣ
συνΕλληνα αδερφε μου οχι τετοιες φωτο , βγαζω σπυρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο τετοιες
δεν μου λες ρε ξυδη και λοιποι.....
ο ρουπακιας δηλωνει ψηφοφορος της ΧΑ και επειδη εκανε ενα εγκλημα θελετε να βγει η ΧΑ εκτος νομου
οταν ο τεμπονερας δολοφονηθηκε απο τον καλαμποκα μελος της οννεδ γιατι δεν βγαλατε εκτος νομου της νδ;;;;
το δευτερο σκελος της ερωτησης μου θα το απαντησεις;Ναι μωρέ, ένας απλός ψηφοφόρος της ΧΑ ήτανε...(να θυμήσουμε εδώ πως η νεοναζιστική ρόμπα Κασιδιάρης δήλωσε πως ο Ρουπακιάς δεν είχε καμία σχέση με την ΧΑ).
σου απάντσα εγώ, η χα δεν θα βγει εκτος νομου μην φοβάσαιτο δευτερο σκελος της ερωτησης μου θα το απαντησεις;
Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη του
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".ΟΠΕΡ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.
ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.
ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ.
το δευτερο σκελος της ερωτησης μου θα το απαντησεις;
το πασοκ τι ειχε πει τοτε?γιατί ΄ηταν κυβερνηση η νδ τότε ασχετε, να βγαλει εκτοσ νομου τον εαυτό της
ω ρε μαχαιρι που θες στον κωλο σου..... δεν εχεις τι να απαντησεις και κανεις σαν γκομεναΌχι αν δεν δεχτείς την απάντηση στο πρώτο σκέλος. Ο δολοφόνος δεν ήταν απλός ψηφοφόρος. Άνηκε στο τάγμα εφόδου του τοπικού της Νίκαιας και πήγε εκεί μετά από ειδοποίηση. ΔΕΝ ήταν στην καφετέρια, ΟΥΤΕ έβγαλε το μαχαίρι για να αμυνθεί.
Ούτε επίσης δεν είχε καμία σχέση με την ΧΑ όπως είπε ο ψυχικά διαταραγμένος αρχιψεύταρος Κασιδιάρης.
Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη του
[size=20pt]ω ρε μαχαιρι που θες στον κωλο σου.....[/size] δεν εχεις τι να απαντησεις και κανεις σαν γκομενα
ετσι! μουγκα
δεν είχε τεθεί ζήτημα για εκτος νομου και βλακειες, η νδ τότε ήταν κυβερνηση φρέσκια με 45% μια παραταξη με πολλά χρόνια στην πλατη όχι πυροτέχνημα λίγων μηνών όπως εσείς, δεν την δικαιολογώ σε καμιά περιπτωση γιατι τον φόνο τον έκαναν παρακρατικοί της ο καλαμποκας ήτν προεδρος την οννεδ πατραςτο πασοκ τι ειχε πει τοτε?
επίσης ο καλαμοκας εχω μάθει τώρα είναι στν χα, και δικηγόρος του τότε ο αρβανιτης τωρα βολετυτης της χαδεν είχε τεθεί ζήτημα για εκτος νομου και βλακειες, η νδ τότε ήταν κυβερνηση φρέσκια με 45% μια παραταξη με πολλά χρόνια στην πλατη όχι πυροτέχνημα λίγων μηνών όπως εσείς, δεν την δικαιολογώ σε καμιά περιπτωση γιατι τον φόνο τον έκαναν παρακρατικοί της ο καλαμποκας ήτν προεδρος την οννεδ πατρας
ετσι! μουγκα
αναφορά.
πρωινη; ξερεις απο τα τετοια η την εκανες γιωτα ευτηχια;;;αναφορά.
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Ελπίζω να μην τον μπανάρουν, λέει καλά σημεία στο στοίχημα![]()
πρωινη; ξερεις απο τα τετοια η την εκανες γιωτα ευτηχια;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()