fantasias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πώς το προσδιόρισες από εκεί;;;Δεν ξέρω αν όντως έχεις πάρει πτυχίο, αν ισχύει όμως θα αρχίσω να το υποψιάζομαι ως ρουμάνικο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Υπάρχουνε κ τα σέρβικα,βουλγαρικά!!!
Πώς το προσδιόρισες από εκεί;;;Δεν ξέρω αν όντως έχεις πάρει πτυχίο, αν ισχύει όμως θα αρχίσω να το υποψιάζομαι ως ρουμάνικο.
Πώς το προσδιόρισες από εκεί;;;
Υπάρχουνε κ τα σέρβικα,βουλγαρικά!!!![]()
Τα έχω κάνει πάνω μου!!!Ξυπνάς το Μπουτάρη μέσα μου παπά! Πρόσεξε μη σε ξουρίσω...
Λογικό είναι να υπάρχει διαφορά ποσοσοτική,αυτό όμως δεν ορίζει κ την ποιοτική,ΞΥΠΝΑ!!!![]()
![]()
Τα έχω κάνει πάνω μου!!!
Δεν γνωρίζω,έσυ πάντως ποιοτικά με την μάνα ταιριάζεις!!!Μανα-κόρη στο διαφημιστικό;
Δεν γνωρίζω,έσυ πάντως ποιοτικά με την μάνα ταιριάζεις!!!![]()
Ο διάβολος παπά είναι στις λεπτομέριες...
Over and out
αξιοπαρατήρητη η πρεμούρα σας να υποστηρίξετε τους νεοναζί, αγαπητέ μπακάλα!![]()
ΑΝΤΕ ΚΑΙ "ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ"!!!![]()
![]()
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “Nacionalni stroj”.
η εφημερίδα αυτή γράφει για πατριωτική επιλογή
ακόμα και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ κάναν πιο πατριωτική επιλογή
που δεν ψήφισαν το μνημόνιο
το πρώτο κείμενο παγκοσμίως που παραχωρεί με αυτόν τον τρόπο εθνική κυριαρχία
(και παρεπιπτόντως το ίδιο δικηγορικό γραφείο που συνέταξε το σχέδιο ΑΝΑΝ συνέταξε και το μνημόνιο)
O φυρερ φον Καρατζαφερ ή κωλοτούμπας είναι αρχιπράκτορας και τσιρακι του Μητσοτακ (δεν γραφω όλο το όνομα γαι ευνοητους λόγους, φτου-φτου)
η εφημερίδα αυτή γράφει για πατριωτική επιλογή
ακόμα και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ κάναν πιο πατριωτική επιλογή
που δεν ψήφισαν το μνημόνιο
το πρώτο κείμενο παγκοσμίως που παραχωρεί με αυτόν τον τρόπο εθνική κυριαρχία
(και παρεπιπτόντως το ίδιο δικηγορικό γραφείο που συνέταξε το σχέδιο ΑΝΑΝ συνέταξε και το μνημόνιο)
συμφωνώ στο ότι δεν ψήφισαν το μνημόνιοTo ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θελουν και έξοδο από το ευρώ και από την ΕΕ.Εσύ συμφωνείς;;Να παληρώνεσαι δηλαδή με τα τώρα δεδομένα σε δραχμές ένα νόμισμα που θα είναι τόσο ξεφτιλισμένο όσο τα κατοχικά εκατομμύρια;Να στο πω αλιώς αν παίρνεις τώρα 900 ευρώ σε δραχμές δεν θα πάρεις 300000 αλλά κάπου 200000..Βέβαια το ψωμί δεν θα το αγοράζεις 50 λεπτά αλλά 250 δραχμές.Το εισιτήριο για το μετρό θα πληρώνεις 1 χιλιάρικο..Οι καταθέσεις σου θα ναι κάπου 30% λιγότερα λεφτά και αν έχεις δάνειο απλά την πούτσισες.Σκέψου τώρα τα δις ευρώ δάνεια που έχει η Ελλάδα...
Μα το Θεό δεν υπήρχε σάλιο στο ταμείο και πιστεύω ότι και η ΝΔ αν έβγαινε το 2009 πάλι στο ΔΝΤ θα κατέφευγε..¨οχι τόσο μαζικά όπως το ΠΑΣΟΚ ώστε να παρθούν λιγότερα μέτρα αλλά αργά ή γρήγορα θα γινόταν
To ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θελουν και έξοδο από το ευρώ και από την ΕΕ.Εσύ συμφωνείς;;Να παληρώνεσαι δηλαδή με τα τώρα δεδομένα σε δραχμές ένα νόμισμα που θα είναι τόσο ξεφτιλισμένο όσο τα κατοχικά εκατομμύρια;Να στο πω αλιώς αν παίρνεις τώρα 900 ευρώ σε δραχμές δεν θα πάρεις 300000 αλλά κάπου 200000..Βέβαια το ψωμί δεν θα το αγοράζεις 50 λεπτά αλλά 250 δραχμές.Το εισιτήριο για το μετρό θα πληρώνεις 1 χιλιάρικο..Οι καταθέσεις σου θα ναι κάπου 30% λιγότερα λεφτά και αν έχεις δάνειο απλά την πούτσισες.Σκέψου τώρα τα δις ευρώ δάνεια που έχει η Ελλάδα...
Μα το Θεό δεν υπήρχε σάλιο στο ταμείο και πιστεύω ότι και η ΝΔ αν έβγαινε το 2009 πάλι στο ΔΝΤ θα κατέφευγε..¨οχι τόσο μαζικά όπως το ΠΑΣΟΚ ώστε να παρθούν λιγότερα μέτρα αλλά αργά ή γρήγορα θα γινόταν