Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
ειπα εγω οτι ηταν παοκτζηδες τυπε;; ;)
Αφού δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ούτε παοκτζήδες ήταν ούτε αναρχικοί. Άρα το ίδιο σου το κόμμα λέει ψέματα.
ειπα εγω οτι ηταν παοκτζηδες τυπε;; ;)
βρε αρχιμαλακα με ειδες να λεω οτι δεν εγινε επιθεση;;;Αφού δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ούτε παοκτζήδες ήταν ούτε αναρχικοί. Άρα το ίδιο σου το κόμμα λέει ψέματα.
ξερω γω ρε συ... το παμε βγαινει για πορεια με 100-150 ατομα και αυτοι ηταν 30 αφισοκολλητεςκαλα ρε 30 ατομα για αφισοκολληση
τι σκατα η αφισοκολληση εγινε πορεια![]()
εγω λεω μηπως ειχαν δωσει κανενα ραντεβου θανατουξερω γω ρε συ... το παμε βγαινει για πορεια με 100-150 ατομα και αυτοι ηταν 30 αφισοκολλητες
βρε αρχιμαλακα με ειδες να λεω οτι δεν εγινε επιθεση;;;
Τοσο χαζος πια... Ελεως.
Εχεις δει ποτε τσαμπουκα με 80 ατομα;;;θα ειχε σηκωθει ολο το τεραγωνο στο ποδι μονο και μονο απο τις φωνες και τα ποδοβολητα... Λεω λοιπων. 30 κομμουνια και δεν ξερω ποσοι στην γειτονια δεν εβγαλαν μια φωτογραφια τους τυπους με τις μπλουζες της χα που εδερναν κοσμο
![]()
![]()
τοσο απλο...
Τωρα συνεχισε...
και ετσι να ειναι δεν νομιζω οτι πηρε τηλ. ο Μιχαλολιακος τον Κουτσουμπα και κανονισαν τον τσαμπουκα.εγω λεω μηπως ειχαν δωσει κανενα ραντεβου θανατου
αφισοκολληση βλεπω 2-3 ατομα
τωρα 30 ραντεβου για ξυλο μου μυριζει
και απ'οτι φαινεται τις φαγανε![]()
ρε πες μου αληθεια.Α οκ δεν το είπες εσύ αλλά το είπε το κόμμα σου. Βάσει της λογικής σου ('δεν υπάρχουν φωτογραφίες'), το κόμμα σου λέει ψέματα. Οκ, κάτι είναι και αυτό.
ρε πες μου αληθεια.
Εχεις παθει εγκεφαλικο; τιλες![]()
Θα στο ξαναπω για τελευταια φορα.ακριβώς αυτό που λες και εσύ. από την στιγμή που δεν υπάρχουν φωτογραφίες της επίθεσης στα γραφεία της ΧΑ από αναρχικούς, το κόμμα σου ψεύδεται.
Θα στο ξαναπω για τελευταια φορα.
Απο που προκειπτει οτι ηταν χρυσαυγιτες περα απο την δηλωση του κομμουνιστοσυμμοριτη;;;;;
θα το συνεχισεις για πολυ![]()
Νεοδημοκρατες πρεπει να ηταν τελικα...από που προκύπτει ότι ήταν αναρχικοί πέρα από το δημοσίευμα των νεοναζί;![]()
Πολυ ε?8% πασοκ και 3.5% δημαρ τυπε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νεοδημοκρατες πρεπει να ηταν τελικα...![]()
![]()
![]()
Η μαγκια του κρατους που εχει και στρατο και αστυνομια που ειναι?Να μη μιλησω για τα ρεταλια που ξεσπανε σε αδεια μαγαζια, τα λεηλατουν και καινε ελληνικες σημαιες οπως κανανε οι κουμμουνιστες στα χωρια. Οι κακες συνηθειες και η πρεζα δε κοβονταιΤο οργανωμένο έγκλημα(αλβανικοι,ρωσικοι,και οτι αλλοι μαφια υπαρχει) δεν τους πλησιάζετε ουτε στα χίλια μέτρα. Για τιποτα φουκαράδες μετανάστες που ειναι και νηστικοί καμια βδομαδα ΕΙΣΤΕ. Δλδ....Μαγκιά κλανιά χρυσα αυγά !!![]()
![]()
αστους να νομιζουν οτι γινεται πολεμος κατα του οργανομενου εγκληματος με σημαιακια... γιατι τους το χαλας; τα εχουν ολα τοσο οργανωμενα στο "μυαλο" τουςΗ μαγκια του κρατους που εχει και στρατο και αστυνομια που ειναι?Να μη μιλησω για τα ρεταλια που ξεσπανε σε αδεια μαγαζια, τα λεηλατουν και καινε ελληνικες σημαιες οπως κανανε οι κουμμουνιστες στα χωρια. Οι κακες συνηθειες και η πρεζα δε κοβονται
Καλα νταξει, μερικοί δεν χρειάζεται να πίνουν...απλα εχουν ψυχολογικά και πρεπει να το κοιτάξεις αυτο.Η μαγκια του κρατους που εχει και στρατο και αστυνομια που ειναι?Να μη μιλησω για τα ρεταλια που ξεσπανε σε αδεια μαγαζια, τα λεηλατουν και καινε ελληνικες σημαιες οπως κανανε οι κουμμουνιστες στα χωρια. Οι κακες συνηθειες και η πρεζα δε κοβονται
αμα ζοριζεσαι πες το κλασικο:Καλα νταξει, μερικοί δεν χρειάζεται να πίνουν...απλα εχουν ψυχολογικά και πρεπει να το κοιτάξεις αυτο.