Επισκέπτης
για κοπιασε, σε περιμενουν...Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό![]()

για κοπιασε, σε περιμενουν...Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό![]()
ναι... και θα βγάλει στο κλαρί την γκόμενα του, την κόρη και την γυναίκα του μιχαλολιάκου όπως επίσης για σιτιτουρίστρια την γυναίκα του μπαρμπαρούση...
και με τα έσοδα θα κάνει συσσίτια για έλληνες![]()
![]()
![]()
![]()
όχι και την κόρη του μιχαλολιάκου !!! ... ΕΛΕΟΣ !!! την έχεις δει ? δεν θα μας ξανασηκωθεί ... !!! :S
γιαυτό και μόνο δεν πρέπει κανένας να ψηφίσει ΧΑ
Όπα ρε....χαλαρώστε λιγάκι. Αν έχετε τα αρχίδια,πηγαίνετε να κάνετε μαγκιες και πατήστε τους Ρώσσους και τους Αλβανούς κι αφήστε τους ντόπιους ξερακιανούς πρεζάκιδες και τους πάκιδες....Αλλά άσε,ξέρω...έχω πολλούς γνωστούς δικούς σου, λόγω δουλειάς και κυκλώματος και όποτε πιάνουμε συζήτηση -λέμε τώρα- όλο για το αύριο που θα έρθει,το αφήνουν.Έχετε λέει πρωτερεότητα να καθαρίσετε τους πάκιδες και μετά θα πιάσετε Ρώσσους και Αλβανούς...Να μην σου πω ότι έχετε γίνει και κολητάρια με μερικούς από δαύτους..δύσκολα τα πράγματα.. ;)για κοπιασε, σε περιμενουν...
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπα ρε....χαλαρώστε λιγάκι. Αν έχετε τα αρχίδια,πηγαίνετε να κάνετε μαγκιες και πατήστε τους Ρώσσους και τους Αλβανούς κι αφήστε τους ντόπιους ξερακιανούς πρεζάκιδες και τους πάκιδες....Αλλά άσε,ξέρω...έχω πολλούς γνωστούς δικούς σου, λόγω δουλειάς και κυκλώματος και όποτε πιάνουμε συζήτηση -λέμε τώρα- όλο για το αύριο που θα έρθει,το αφήνουν.Έχετε λέει πρωτερεότητα να καθαρίσετε τους πάκιδες και μετά θα πιάσετε Ρώσσους και Αλβανούς...Να μην σου πω ότι έχετε γίνει και κολητάρια με μερικούς από δαύτους..δύσκολα τα πράγματα.. ;)
τυπε ολοι οι Ελληνες ειναι κατα της βιας...εσείς τα κάνατε αυτά ? καλά αφού εσείς (όπως λέει ο χοντρούλης ο αρχηγός σας) είστε κατά της βίας ...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Φυσικά κατά την προσφιλή σας τακτική όταν δέρνετε είστε πάντα 10 εναντίον 1 ...
ναι ρε μαλακα τους εχετε βαλει στην χωρα, τους εχετε αφισει να ειναι οπλισμενοι με βαρυ στρατιωτικο οπλισμο, βαφτιζετε ρατσιστικο οτιδηποτε εχει να κανει με αλλοδαπους και θες την χρυση αυγη να παει με τα σημαιακια να τους "καθαρισει"Κοροϊδευόμαστε φαίνεται....έβαλες τώρα κάτι κυνηγητά με μπάτσους και φιλάθλους,ντόπιους και αλβανούς,μετά από αγώνα,λες και μόνοι μας δεν παίζουμε ξύλο με τις δικές μας ομάδες.Τι σχέση έχει αυτό με την χ.α. και με τη μαφία αλβανών και ρώσσων ?
Άσε ρε φίλος,κάντε κάτι οργανωμένο ενάντια σε αυτές τις φάρες που σου ανέφερα,αν θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό ώστε να διώξετε τους εγκληματίες.Αλλά αυτό είπαμε,θέλει αρχίδια.Εσείς μαζευόσαστε πολλοί και κυνηγάτε κάτι λίγους και ανήμπορους ....Άσε μην μου απαντάς,ευχαριστώ,σας ξέρουμε....
τυπε ολοι οι Ελληνες ειναι κατα της βιας...
Ετσι γινεται ναι ειμαστε 10 εναντιον 1 οπως στην βουλη, στον δρομο, στο ιντερνετ... κλπ![]()
![]()
συνεχισε να μας διασκεδαζεις![]()
ναι ρε μαλακα τους εχετε βαλει στην χωρα, τους εχετε αφισει να ειναι οπλισμενοι με βαρυ στρατιωτικο οπλισμο, βαφτιζετε ρατσιστικο οτιδηποτε εχει να κανει με αλλοδαπους και θες την χρυση αυγη να παει με τα σημαιακια να τους "καθαρισει"![]()
![]()
Δεν πας να γαμηθεις στο φιναλε... Τους γουσταρουμε να σας σφαζουν και να σας κλεβουν... γι αυτο δεν τους πειραζουμε
Στη βουλή και στο ιντερνετ δεν πέφτει ξύλο (για την ώρα). Στο δρόμο φυσικά και είναι έτσι όπως τα λέω ... 10 (οπλισμένοι) με 1 (συνήθως άοπλο) Όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις εγκληματικές συμμορίες ...
εσεις εχετε βγαλει τον μυθο με τους μπραβους... Αλλα οταν εκπυρσοκροτησε το οπλο του γρεγου χορευατε καρσιλαμαδεςΕσείς "καλλιεργήσατε" αυτό το μύθο οπότε είναι λογικό οι υποψήφιοι "πελάτες" σας να έχουν απαιτήσεις. Όπως περίμεναν από τον ΓΑΠ να τους δώσει αύξηση, περιμένουν από σας να διώξετε τους εγκληματίες ... Στο κάτω-κάτω τι σκατά τους έχετε όλους αυτούς τους μπράβους στο "κόμμα" σας ??
ναι ρε μαλακα τους εχετε βαλει στην χωρα, τους εχετε αφισει να ειναι οπλισμενοι με βαρυ στρατιωτικο οπλισμο, βαφτιζετε ρατσιστικο οτιδηποτε εχει να κανει με αλλοδαπους και θες την χρυση αυγη να παει με τα σημαιακια να τους "καθαρισει"![]()
![]()
Δεν πας να γαμηθεις στο φιναλε... Τους γουσταρουμε να σας σφαζουν και να σας κλεβουν... γι αυτο δεν τους πειραζουμε
ετσι, ετσι...Εγώ δεν θέλω τίποτα πίθηκε,αμιβάδα..ούτε να μιλάς δεν ξέρεις,να περιμένω να κάνουμε και διάλογο ??? Είσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μόνο τσαμπουκά και βρισίδια αναπαράγεις....Καληνύχτα...ασχολήθηκα και μαζί σου...