Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εισαι ο ανθρωπος μου. κανα δυο τοιχους εχω για γκρεμισμα στο χωριο, 3 ωρες δουλεια.
ερχεσαι να τσιμπησεις μια πενηνταρουμπα;
At first, I was like...
But then, I was like...
http://[URL unfurl="true"]www.klostermann-thamm.de/bilder/AlinaLevshin_5_L.jpg[/img[/URL]]
Γερμανο-Ουκρανέζα ηθοποιός είναι ρε βλάκα. Στην συγκεκριμένη ταινία μάλιστα υποδύεται μία νεοναζί που όμως κάποια στιγμή γνωρίζει έναν αφγανό μετανάστη και αναθεωρεί πολλά από τα πιστεύω της.
Και ψεύτης και βλάκας.
[/quote]
ξύδη από ποια ταινία είναι ?
εισαι ο ανθρωπος μου. κανα δυο τοιχους εχω για γκρεμισμα στο χωριο, 3 ωρες δουλεια.
ζωγράφισε ένα σφυροδρέπανο πάνω στους τοίχους. Θα στην κάνει τσάμπα την δουλειά ...![]()
![]()
ή πες του ότι ο παππούς σου ήταν γερμανοτσολιάς στην κατοχή. Θα σου κάνει έκπτωση λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης ...
αμα του πω πως θελω να χτισω και μια πολεμιστρα για να κανει ο sbl τον ελευθερο σκοπευτη, λες να μου χτισει και την καμιναδα τζαμπα;
αμα του πω πως θελω να χτισω και μια πολεμιστρα για να κανει ο sbl τον ελευθερο σκοπευτη, λες να μου χτισει και την καμιναδα τζαμπα;
θα κάτσει και επάνω της κιόλας ;)
αυτοι οι πολωνοι ειναι μεγαλα φασισταρια τελικα τυπεΟ Κ. Λαβρίνοβιτς ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΣΒΑΣΤΙΚΑ<<<
Το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας δεν φαίνεται να ξεκινά καλά για την Λιθουανία, καθώς ο Κριστόφ Λαβρίνοβιτς είπε δείξει την «δημιουργική» πλευρά του ζωγραφίζοντας μία σβάστικα.
Ο Κριστόφ Λαβρίνοβιτς κατά την αναχώρηση της Λιθουανίας για την Σλοβενία ζωγράφισε μία σβάστικα σε μία τσάντα και το... δημιούργημά του απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Η λιθουανική ομοσπονδία τοποθετήθηκε άμεσα για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Λαβρίνοβιτς, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από το υπουργείο εξωτερικών.
«Το υπουργείο εξωτερικό της Λιθουανίας είναι αντίθετο σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού, εθνικού ή οποιουδήποτε άλλου και καταδικάζει το γεγονός. Είναι σημαντικό που η λιθουανική ομοσπονδία τοποθετήθηκε άμεσα για το περιστατικό. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να «χτίσουμε» την ευαισθητοποίηση του κόσμου και να αποτρέψουμε την δυσφήμιση της χώρας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Λιθουανίας, ενώ η ανακοίνωση της ομοσπονδίας τονίζει:
«Η λιθουανική ομοσπονδία μπάσκετ, είναι εναντίον σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού, εθνικού ή οποιουδήποτε άλλου και καταδικάζει το γεγονός. Όλα τα μέλη της λιθουανικής ομάδας μπάσκετ σέβονται τους ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων και των θρησκειών».
ΑΙΝΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ !!!!!!!!!
ΓΑΜΟΜΥΑΛΙ...τους μπουκωσε πολυ καλα...![]()
σαν τον λιλα δεν μοιαζει σε αυτην την φωτο τυπε?Μαχαιρομουνιασμα και χυσκια στο καπελο του Τονυ εντος ολιγου...![]()
Mε τοση πουτσα που φαγανε απο το Σταλιν λογικο ειναιαυτοι οι πολωνοι ειναι μεγαλα φασισταρια τελικα τυπε