Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μηπως μπερδεύτηκες λιγο ρε τύπε...
Να και ο αναρχικός....
Κλώνος του πάπια?!
μηπως μπερδεύτηκες λιγο ρε τύπε...
Να και ο αναρχικός....
Κλώνος του πάπια?!
Ολλανδέ κοψε τα παρε δωσε με τα ζωνανιά!!
![]()
![]()
μπα δεν νομιζω...μηπως μπερδεύτηκες λιγο ρε τύπε...
μπα δεν νομιζω...
Ειμαι σιγουρος οτι αυτη την στιγμη περισσοτεροι αναρχοαριστεροι βλεπουν τον Μιχαλολιακο παρα χρυσαυγιτες
αν ετσι πιστευεις...Για να γελάνε?![]()
Το ποιο καλτ μέρος του κόσμου φιλε!Μια περιοχή με αναρχικούς δεν είναι το St.Pauli?
Το ποιο καλτ μέρος του κόσμου φιλε!![]()
![]()
![]()
Το ποιο καλτ μέρος του κόσμου φιλε!![]()
![]()
![]()
θα μου επιτρέψετε 2 λογάκια για όσους δεν ξέρουνΈνας φίλος μου έχει συγγενείς εκεί πέρα....γίνεται χαμός απ' ότι ξέρω....
θα μου επιτρέψετε 2 λογάκια για όσους δεν ξέρουν
το αμβούργο ως γνωστόν είναι η πόλη με (ίσως) τις περισσότερες πουτ@νες στον κόσμο!
Όλες αυτές, ειδικά οι γερμανίδες θεωρούν ως "πατρίδα" τους το παολί
πριν 2-3 σεζόν λοιπόν, δε θυμάμαι ακριβώς αλλά όταν το παολί έπαιζε α εθνική, είχε αγώνα καθοριστικής σημασίας για την παραμονή τους, με το Αμβούργο!
βρέθηκα λοιπόν εκείνη τη μέρα σ ένα FKK να παρακολουθώ τον αγώνα
σε όλη τη διάρκεια οι πουτ@νες του FKK ήταν προσηλωμένες στο παιχνίδι και με ιδιαίτερο φανατισμό, ζούσαν όλες τις φάσεις!
όταν δε ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και βρήκε το παολί να κερδίζει με 1-0 έγινε πανζουρλισμός!!!!
Οι τάνες πετούσαν τα όποια "ρουχαλάκι" τους, στον αέρα τσιρίζοντας και χορεύοντας![]()
![]()
![]()
![]()
οι γερμαναράδες να γελάνε και οι κάθε λογής γιαπωνέζοι, κινέζοι, και λοιποί ασιάτες που είχαν βρεθεί εκεί να έχουν μείνει παγωτό!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι παράνομο ο βουλευτής να προστατεύεται με τον νόμο περί ευθύνης και να βρίσκεται πάνω από τον μέσο πολίτη;Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχαλολιάκος πριν λίγο στο Kontra Channel έδωσε ένα ακόμα επιχείρημα σε όσους πιστεύουν ότι έχει κρυφή ατζέντα και αποτελεί κίνδυνο για το πολίτευμα.
Είπε επί λέξει: "Μακάρι να βρεθεί κάποιος να κυβερνήσει την Ελλάδα, έστω και με παράνομο τρόπο, για να αλλάξει το σύνταγμα".
Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχαλολιάκος πριν λίγο στο Kontra Channel έδωσε ένα ακόμα επιχείρημα σε όσους πιστεύουν ότι έχει κρυφή ατζέντα και αποτελεί κίνδυνο για το πολίτευμα.
Είπε επί λέξει: "Μακάρι να βρεθεί κάποιος να κυβερνήσει την Ελλάδα, έστω και με παράνομο τρόπο, για να αλλάξει το σύνταγμα".
Όχι. Δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις ψήφισαν το συγκεκριμένο νόμο. Είναι ανήθικο. Και δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις θα τον αλλάξουν.Δεν είναι παράνομο ο βουλευτής να προστατεύεται με τον νόμο περί ευθύνης και να βρίσκεται πάνω από τον μέσο πολίτη;
Πάνω σε αυτό στηριζόμενος το είπε......
To παραδέχεσαι τουλάχιστον πως πράξανε κάτι ανήθικο.Όχι. Δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις ψήφισαν το συγκεκριμένο νόμο. [size=15pt]Είναι ανήθικο[/size]. Και δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις θα τον αλλάξουν.
Γιατι ειναι πιο ευαλωτος απο τον μεσο πολιτη ως στοχος διαφορων γραφικων.To παραδέχεσαι τουλάχιστον πως πράξανε κάτι ανήθικο.
Γιατί ο βουλευτής να προστατεύεται και να πάνω από τον μέσο πολίτη απέναντι στον νόμο;
ναι αλλά...μεταξύ μας τώρα...Όχι. Δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις ψήφισαν το συγκεκριμένο νόμο. Είναι ανήθικο. Και δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις θα τον αλλάξουν.
Φυσικά. Ο νόμος Βενιζέλου είναι έκτρωμα. Άλλο όμως αυτό και άλλο να λες ότι θα τον αλλάξεις ακόμα και με παράνομο τρόπο, δηλαδή ακόμα και με τη βία, με πραξικόπημα ή με το στρατό. Αυτά είναι για τους Σύρους και τους Αιγύπτιους, όχι για κράτος της ΕΕ.To παραδέχεσαι τουλάχιστον πως πράξανε κάτι ανήθικο.
Γιατί ο βουλευτής να προστατεύεται και να πάνω από τον μέσο πολίτη απέναντι στον νόμο;
Ο νομος περι ευθυνης υπουργων ειναι του 2003, σχετικα προσφατος.ναι αλλά...μεταξύ μας τώρα...
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τον αλλάξουν!