mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 1.106
Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Ή δεξιός θα είσαι ή σοσιαλδημοκράτης. Εγώ έχω πάει 2 φορές στο Γράμμο και στο Βίτσι με τη λέσχη καταδρομέων του στρατού. Και ντράπηκα που είδα μόνο χρυσαυγίτες και βασιλοχουντικούς. Δεν έπρεπε να αφήσει το επίσημο κράτος αυτή την εθνική γιορτή λάφυρο στα χέρια των ημίτρελων.δεξιοι σοσιαλδημοκρατες
ξεχασα το και...Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Ή δεξιός θα είσαι ή σοσιαλδημοκράτης. Εγώ έχω πάει 2 φορές στο Γράμμο και στο Βίτσι με τη λέσχη καταδρομέων του στρατού. Και ντράπηκα που είδα μόνο χρυσαυγίτες και βασιλοχουντικούς. Δεν έπρεπε να αφήσει το επίσημο κράτος αυτή την εθνική γιορτή λάφυρο στα χέρια των ημίτρελων.
Σήμερα ο Ζέρβας θα ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΑ με την προσπάθεια που κάνει η ΝΔ για αποπασοκοποίηση του κράτους και αποσοβιετικοποίηση της οικονομίας. Πιο μνημονιακός και από το Γεωργιάδη θα ήτανε.ξεχασα το και...
συμφωνω μαζι σου αλλα τι να κανουμε... Οσο για την προιγουμενη σου ερωτηση εσυ τι φανταζεσαι οτι θα ελεγε ο Ζερβας για την σημερινη ανευ ορων παραδωση της χωρας στους Γερμανους και με ποιους θα μπορουσε να συμπραξει;; ξανα με τους κομμουνιστες που τους ξερει; με την πασοκονδ;; η με οτι εθνικο εχει απομεινει;
Ειναι η γνωμη σου και μπραβο σου που την λες.Σήμερα ο Ζέρβας θα ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΑ με την προσπάθεια που κάνει η ΝΔ για αποπασοκοποίηση του κράτους και αποσοβιετικοποίηση της οικονομίας. Πιο μνημονιακός και από το Γεωργιάδη θα ήτανε.
Τους Γερμανούς δεν τους ανέχεται το κόμμα σε υπερβολικό βαθμό,κανονικός σφουγγοκωλάριος τους είναι.Ειναι η γνωμη σου και μπραβο σου που την λες.
Κατα την δικη μου ενας ανθρωπος που εχει πολεμησει [size=15pt]τους Γερμανους[/size] και τους κομμουνιστες σε καμια περιπτωση δεν θα στηριζε ενα κομμα που [size=15pt]τους ανεχεται [/size]και τους δυο σε υπερβολικο βαθμο...
γιατι με τους κομμουνιστες τι κανει;;;Τους Γερμανούς δεν τους ανέχεται το κόμμα σε υπερβολικό βαθμό,κανονικός σφουγγοκωλάριος τους είναι.
Αυτούς τους ανέχεταιγιατι με τους κομμουνιστες τι κανει;;;![]()
... σε υπερβολικο βαθμο ομως ;)Αυτούς τους ανέχεται![]()
Μην μπερδεύουμε την ανοχή με την υποταγή όμως.... σε υπερβολικο βαθμο ομως ;)
μαστα, μαστα... σκορδο/κρεμμυδιΜην μπερδεύουν την ανοχή με την υποταγή όμως.
Στους Γερμανούς υποταγή,πλήρης/ανοχή στους Κομμουνιστές.
Πεθαίνω για την μέρα που θα απαγορευτεί απεργία συο ΠΑΜΕ στην ΓΣΕΕ και στην ΑΔΕΔΥ.
για τους κομμουνιστες μια ειναι η λυση τυπεγιατι με τους κομμουνιστες τι κανει;;;![]()
Για τη Φυλη....για τη Νεολαια μας !....πατηστε τον εβραιομπολσεβικισμο !
... είπε ο πρώην Κνίτης και γέλασαν και τα τσιμέντα.Πεθαίνω για την μέρα που θα απαγορευτεί απεργία συο ΠΑΜΕ στην ΓΣΕΕ και στην ΑΔΕΔΥ.
Bάλτε τα με το ΠΑΜΕ αν τολμάτε.... είπε ο πρώην Κνίτης και γέλασαν και τα τσιμέντα.
Υ.Γ: Η επίσημη θέση της ΧΑ για την διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων (επειδή κι εγώ έχω κέφια)
Bάλτε τα με το ΠΑΜΕ αν τολμάτε.
Η ΝΔ είναι υπέρ απολύσεων των Δ.Υ. ή όχι;
Πες εσύ πόσα χρέωσες το δημόσιοΕιπες στα παιδια εδω οτι κλεβεις το κρατος ? πληρωνεις 40 ευρω ( αν και ειχες πει 50 παλαιοτερα αλλα οκ ) και παίρνεις αποδειξη για 20 ευρω ...
Το ΠΑΜΕ, την ΚΝΕ και όλους τους κομμουνιστές τους γράφουμε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.Bάλτε τα με το ΠΑΜΕ αν τολμάτε.
Η ΝΔ είναι υπέρ απολύσεων των Δ.Υ. ή όχι;