I couldn't care less.
Τα ασπονδυλα ειναι κατι φιλελευθερατζηδες τυπου centrino,τραμουντανα και ΦΠ που αντιμετωπιζουν ως"χρησιμους γιατι θα τα βαλουν με την αριστερα"και"θα θεσουν θεματα που δεν αγγιζουν οι δυο μεγαλοι":Μην αρχισω να παραθετω τωρα...
Ως λαγους των δημοκρατικιαρηδων(last year αυτα...)δηλαδη που θα ζητανε δεκα και μετα θα ερχονται οι"μετριοπαθεις"να κανουν τα πεντε σε φαση καλος μπατσος/κακος μπατσος.
Ετσι λοιπον και εγω τα λεω της πεθερας για να τα ακουσει η νυφη:Δεν γαμαμε τον Μιχαλολιακο,εναν γραφικο βλακακο,γιατι ειναι πραγματι επικινδυνος αλλα γιατι καποιοι μπορει να αποφασισουν να τον ΚΑΝΟΥΝ επικινδυνο.
Και βεβαιως μπορει,οπως κατι δημοκρατικιαρηδες στην Γερμανια πχ,να την πατησουν και οι ιδιοι(στ'αρχιδια μας),κυριως ομως μπορει να την πατησει και κοσμος που βλεπει τους φασιστες ως εχθρους και οχι ως"χρησιμους ηλιθιους"(και καθολου στ'αρχιδια μας για τους δευτερους).
Εαν εσυ παλι ΔΕΝ ΘΕΣ να διαχωριστεις απο αυτην την ξεφτιλα πραγματικα(και οχι σε φαση"ο μιχαλολιακος ειναι ναζι,και ειναι επικινδυνος",πραγμα που οπως-ξαναλεω-παιζει ευθεως το παιχνιδι του Μιχαλολιακου)εγω δεν εχω κανενα προβλημα να σε τσουβαλιασω με τους υπολοιπους,τι ειχαμε τι χασαμε στην τελικη.
Αυτα.