Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.085
- Πόντοι
- 12.756
Εγώ πάλι έχω ανάποδες εμπειρίες!
έχω φάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε απλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα για ψύλλου πήδημα!
Αντίθετα αυτό που διαπιστώνω εδώ είναι (αντίστοιχο μ αυτό που μου λες και για σένα) ότι έλεγχοι ΣΠΑΝΙΩΣ γίνονται απ το επίσημο κράτος και περιορίζονται κατά κύριο λόγο στην περίπτωση των καρφωτών!!!!
όσο για εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή....θα ξέρεις βέβαια ότι οι ταμειακές τους δεν έχουν 2 ρολά όπως οι δικές μας αλλά μόνο ένα
και το ζήτα τους δεν αναγράφει κάθε βράδι τι χτύπησαν κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μόνο συγκεντρωτικό ποσό!
και βέβαια μπορείς να ακυρώσεις ανα πάσα στιγμή όποια και όσες αποδείξεις θες χωρίς να φανεί πουθενά!
φίλοι μου που έχουν επιχείρηση και ζουν κανονικά εδώ δηλώνου περίπου το μήνα 400-500 ευρώ ο καθενας!
και φυσικά στα 20 χρόνια ποτέ και κανένας δεν τους έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο!!!
άσε σου λέω
του κλέψαντος το πανηγύρι γίνεται στας Ευρώπας!!!!
χαχαχαχα
Οπως τα λες , κανενα Ζ , καμια ταμειακη με διπλες ταινιες , ολοι εχουν demo εταιρια που δουλευει με το ιδιο προγραμμα που εχουν την νομιμη και κανουν κανονικα την δουλεια τους... δεν εχουν θεωρημενες αποθηκες , καθε βραδυ διορθωνουν τα αρνητικα που πουλησαν απο την demo εταιρια , οταν ερθει ελεγχος , λενε οτι εγινε λαθος καταχωρηση αλλα κανεις δεν ψαχνει , τους πιστευουν..
Ακυρωσεις γινονται σε οτι θες , οπως το λες ειναι , και οτι χαρτι στειλεις με email και ας ειναι πειραγμενο και εχεις αλλαξει τα νουμερα ισχυει γι αυτους δεν ζητανε κατι αλλο..
Πολλοι κλεβουν εξω , αλλα δεν βρισκω τον λογο να κλεψεις οταν ειναι οκ το κρατος μαζι σου ... Και μονο που σου λεει δηλωσε μου ποσα εβγαλες για να σε φορολογησω , χωρις να ερθει για ελεγχο εμενα μου φτανει για να ειμαι σωστος μαζι τους ...
Φανταζεσαι πιστευω οτι με τετοιες απλες φορολογικες διαδικασιες τι παπαδες κανουν οι Ελληνες στις ξενες χωρες .... και δεν εχουν αδικο που τους λενε κλεφτες και τους γαμανε οπου τους πετυχουν..Γιατι ξερεις κατι , ενας που σου δειχνει την εμπιστοσυνη του και τον γαμας , οταν θα σε πετυχει θα σου γαμησει μεχρι 4 βαθμο συγγενειας οποιον ξερεις και δεν ξερεις..Εδω ο κλεφτης τι να σου κανει εσενα που εκλεψες ? αντε να σου παρει κανα φακελακι για να την βγαλει και αυτος ...
Ξερεις φανταζομαι πως τους πιανουν ?? για να υπαρχει και να συντηρείτε ενας κλεφτης πρεπει να υπαρχουν και αλλοι κλεφτες , αν οι αλλοι ειναι νομιμοι οι περισσοτεροι την γαμησες.. Ρωτα Ελληνες πως τους γαμησαν εξω με τις διασταυρωσεις ... και τι γαμησι εφαγαν που σε μια νυχτα εμειναν με το βρακι στην καλυτερη περιπτωση ..Εχω παραδειγματα πραγματικα που θα σου φυγει το κεφαλι αν και πιστευω οτι θα ξερεις και εσυ..
Γι αυτο στην Ελλαδα ηταν ολα γαματα , γιατι κλεβαν ολοι και ηταν το καλυτερο σημειο στην γη για να κλεψεις και εσυ ...