Πες και συ την αλήθεια σου άντε....μην σκάσεις κιόλας και δεν έχω ποιον να βρίζω αύριο.
Βαστα τοιχο γιατι θα παρω φορα και θα τον φας γερα..
Ρε μουνι ξερεις οτι πουλαγανε την ψυχη τους στο διαολο ολοι για να ειναι στην δικη μου θεση ( του ατιμου , του λαμογιου , απατεωνα ) και οτι αλλο μου εσουρες γαμημενε ...Ενα πουστη δεν εχω βρει που να μου πει οχι ...Και οι πουστιες που εκανα εγω μπορει να ηταν και λιγες σε σχεση με αυτα που θα εκαναν αυτοι ...
Φερε μου ρε μαλακα αυτους τους τιμιους που λες το 10% ή οτι αλλο στο πουτσο ειναι σε ποσοστο και βαλτους να κατσουν σε μια καρεκλα που να εχει εξουσια και να μπορουν για μια υπογραφη τους να παιρνουν φραγκα ... Οτι και να μου φερεις δεξιο αριστερο ναζι , χρυσαυγιτη , ΠΟΛΑΝ , ΑΝΕΛ ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΣΚΑΤΑ , ΒΕΡΓΗ οτι και να μου φερεις θα τα παρει ...ΟΛΟΙ ...
Εχω δωσει εκατομμυρια μαλακα σε λαδωματα , δεν εχω βρει εναν γαμημενο στα 15 χρονια που να μην μου ειπε για λαδωμα , ή να μου το ειπε σαν μοναδικη επιλογη , για να κανω την δουλεια μου ρε μαλακα , την δουλεια , οχι παρανομια .... και να μην βαλει τον φακελο μου τελευταιο ...δουλειες που στο εξωτερικο τις εκανα με email γαμω το σπιτι τους γαμω . Εχουν χτισει τα μουνια πολυκατοικιες με τα λεφτα μου , εχουν παντρεψει τις πουτανες τις κορες τους με τα λεφτα μου , εχουν γαμησει και ταΐσει πουτανες με τα λεφτα , εχουν κανει εξοχικα μετα δικα μου τα λεφτα τα ΜΟΥΝΙΑ ...
ΟΣΟΙ μπορουσαν εφαγαν , αλλοι πολλα αλλοι λιγα ...απο τον καφετζη μεχρι τον διοικητη ... Δεν ακουω μαλακιες για τιμιους και αρχιδια , ο τιμιος φαινεται στην θεση που η καρεκλα τυπε καιει ...Εκει θα μου πεις αν ειναι τιμιος καποιος , οχι απο το σπιτι του και επειδη πληρωνει στην ωρα του το χαρατσι και τα αρχιδια που του ερχονται σπιτι ...