Επισκέπτης
Έτσι τύπε. Μέχρι να φτιάξουμε κράτος κανονικό και να διώξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους λαθραίους.
Φέξε μου και γλύστηρησα.
Έτσι τύπε. Μέχρι να φτιάξουμε κράτος κανονικό και να διώξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους λαθραίους.
πω πω κάτι κεφάλια...![]()
Ο μαλακας ο Τσιπρας που κραταει τη σαρα και τη μαρα εκει μεσα !
Αυτοι εχουν κανει την μιση ελλαδα φασιστες και ρατσιστες.
Οι ελληνες δεν ηταν ποτε ρατσιστες. Μπορει να μην καλοβλεπαμε τους μαυρους και τους πακιστανους, αλλα ετσι ειχαμε μαθει, αφου δεν ειχαμε συνηθησει απο μικροι να ζουμε με πολλους τετοιους στη κοινωνια. λλωστε δεν ειμαστε υποχρεωμενοι, ποτε δεν ειχαμε αποικιες και δεν τους εκμεταλλευτηκαμε για να αξιζουμε να ζουμε με γυφταριο αναμεσα μας - οπως οι Αγγλοι η οι Γαλλοι για παραδειγμα.
Αλλα οταν ακους αυτους τους ΜΑΛΑΚΕΣ, αυτον τον καραφλα, η τον αλλο τον γυφτο τον Διαματοπουλο, ε ρε πουστη, γινεσαι φανατικα αντιαριστερος !
Ειναι μια πραγματικοτητα, αυτη η μαλακια του ΣΥΡΙΖΑ εχει στειλει πολυ κοσμο στη ΧΑ...
Επίθεση Μιχαλολιάκου κατά πάντων από την Θεσσαλονίκη 10/06/2012>>>>>>>>>>>
Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΙΜΩΝΕΙ!
ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 54ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!
Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών (της 54χρονης Ελληνίδας και της 67χρονης Αλβανίδας) - ενώ ο 39χρονος Αλβανός, όπως προέκυψε στο Τμήμα, διέμενε παράνομα στη χώρα..
ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Μετά τα περί ειδωλολατρικων τελετών που τα ομολόγησαν μόνοι τους, άλλη μια δικαίωση για piderof. Το όργανο της ΧΑ στο bou , ο istin, ποσταρει μπανερακια για τον Ελληνα εργάτη και κείμενα για τον Έλληνα αγρότη. Εργάτες και αγρότες. Ρε τι μου θυμίζει; Σφυρί και δρεπανι. ΌΞΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. Εμείς είμαστε δεξιοί.
Υ.Γ: Στη Γερμανία και στη Ρωσία ο Χίτλερ και ο Στάλιν είχαν εκατομμύρια αγρότες και εργάτες να απευθυνθούν. Στην Ελλάδα με τη σχεδόν μηδενική παραγωγή πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα πού σκατά βρέθηκαν οι Έλληνες εργάτες και αγρότες που συγκινηθηκαν από τις κομμουνιστικές πιπες της ΧΑ; Όταν λέω λοιπόν για μπερδεμενους δεξιούς, εχω πέσει διάνα.
πιτουρωφ...ελαφροδεξιουλη...το χασατε το παιχνιδι.Μετά τα περί ειδωλολατρικων τελετών που τα ομολόγησαν μόνοι τους, άλλη μια δικαίωση για piderof. Το όργανο της ΧΑ στο bou , ο istin, ποσταρει μπανερακια για τον Ελληνα εργάτη και κείμενα για τον Έλληνα αγρότη. Εργάτες και αγρότες. Ρε τι μου θυμίζει; Σφυρί και δρεπανι. ΌΞΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. Εμείς είμαστε δεξιοί.
Υ.Γ: Στη Γερμανία και στη Ρωσία ο Χίτλερ και ο Στάλιν είχαν εκατομμύρια αγρότες και εργάτες να απευθυνθούν. Στην Ελλάδα με τη σχεδόν μηδενική παραγωγή πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα πού σκατά βρέθηκαν οι Έλληνες εργάτες και αγρότες που συγκινηθηκαν από τις κομμουνιστικές πιπες της ΧΑ; Όταν λέω λοιπόν για μπερδεμενους δεξιούς, εχω πέσει διάνα.