SK1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Ε καλα, απο μαλακιες ο κοσμος αλλο τιποτα...
Αφου το ειπε κιολας ο Καρατζαφερης, πειστηκα...
Ο Μηλιος απο τον ΣΥΡΙΖΑ μου φαινεται λιγο...υποπτος !
Ε καλα, απο μαλακιες ο κοσμος αλλο τιποτα...
Αφου το ειπε κιολας ο Καρατζαφερης, πειστηκα...
σιγα μην πηγαινει βαρουλκο ο λακης τυπε![]()
Ο Λακης τον συμπαθει τον Αλεξ φιλε , τους βλεπω χειμωνα να πανε Βαρουλκο να τα πουν ... εκτος αν βαριεται ο Λακης να ανεβει κεντρο και πανε στον Αστερα για σουσι
+1.000.000
Πες τα Αρχοντικέ ΕΛΛΗΝΑ Tomito !!!
Πιο θλιβερό τσιράκι πεθαίνεις...Αρχοντικέ lakis33 , φαίνεται ο βλακο piderof δεν θα έχει βγεί ποτέ
στη ζωή του έξω από τα σύνορα της Εκάλης και δεν θα ξέρει...χεχεχε
Το συστήνω να περάσει μέρα μεσημέρι από κάποιον από αυτούς τους
δρόμους και άμα δεν τον πηδήξουν (τόσο μπούλης που φαίνεται) θα
του πούμε μπράβο...χαχαχαχαχαχα
Οταν θα κλεισουμε το ραντεβου στο Βαρουλκο, θα παω με ροζ πουλοβερακι και γαλαζιο παπουτσακι χωρις καλτσα να τρελαθει.![]()
Ο Λακης τον συμπαθει τον Αλεξ φιλε , τους βλεπω χειμωνα να πανε Βαρουλκο να τα πουν ... εκτος αν βαριεται ο Λακης να ανεβει κεντρο και πανε στον Αστερα για σουσι
σε εφτιαξε τυπε , εισαι κομπλε τωρα
http://[URL unfurl="true"]www.johnsmedley.com/media/catalog/product/cache/3/image/428x408/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/o/roe_jay_blue_main.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ααααααυτο ναι. :thumbsup:
Παμε παλι.Αρχοντικέ lakis33 , φαίνεται ο βλακο piderof δεν θα έχει βγεί ποτέ
στη ζωή του έξω από τα σύνορα της Εκάλης και δεν θα ξέρει...χεχεχε
Το συστήνω να περάσει μέρα μεσημέρι από κάποιον από αυτούς τους
δρόμους και άμα δεν τον πηδήξουν (τόσο μπούλης που φαίνεται) θα
του πούμε μπράβο...χαχαχαχαχαχα
Για το γουρούνι το Ζαχόπουλο (της τότε 35χρονης Τσέκου) λέγανε ότι μαρκάλαγε την Νταιάνα ν2.μαλιστα λεγεται οτι τη Νατασσα του την πασαραν του Κωστακη για το ξεκαρφωμα
σιγα μην πηγαινει βαρουλκο ο λακης τυπε
Τωρα χρειαζεσται τον πορνοπαπιο, να σας προσγειωση λιγοΠαμε παλι.
Μακαρι να ειχες τις γνωσεις, τις σπουδες και το επιπεδο του piderof.
Απο καποιους σαν κι αυτον περιμενει η χωρα να παει μπροστα.
Απο σενα παλι, σιγουρα οχι.
Σου εχω και μεγατονους πιο σιγουρο απο Συριζα.....Ευκλειδη Τσακαλωτο..
Σου εχω και μεγατονους πιο σιγουρο απο Συριζα.....Ευκλειδη Τσακαλωτο..Ο Μηλιος απο τον ΣΥΡΙΖΑ μου φαινεται λιγο...υποπτος !
εκανε τη σουφραμιδα σφεντονα...![]()
![]()
καλα αυτος μονο που δεν φοραει τακουνια
Οταν θα κλεισουμε το ραντεβου στο Βαρουλκο, θα παω με ροζ πουλοβερακι και γαλαζιο παπουτσακι χωρις καλτσα να τρελαθει.
Αυτός έχει γαμηθεί στις επαναστατικές διακοπές όλο τον Αύγουστο.Τωρα χρειαζεσται τον πορνοπαπιο, να σας προσγειωση λιγο![]()
να εχεις λιγο σηκωμενο το μανικι για να φαινεται και αυτο Αλεξ
http://[URL unfurl="true"]www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2012/02/rolex-explorer-2-bamford-stealth-flame-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρολεξ με καππα σιγμα στο τελος...αλλιως δε λεει μία...
χρυσογελος?Σου εχω και μεγατονους πιο σιγουρο απο Συριζα.....Ευκλειδη Τσακαλωτο..
να εχεις λιγο σηκωμενο το μανικι για να φαινεται και αυτο Αλεξ
http://[URL unfurl="true"]www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2012/02/rolex-explorer-2-bamford-stealth-flame-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εχω ενα ρολεξακι αλλά οχι πολυ ακριβο. Να το φορεσω?
σιγα το ιερο τοτεμ της εμμονης να ρωταει ακομη και στο καλημερα που του λες....βαρετος..λιγος...δε ρεει στην κουβεντα...στατικος...σαν παιδακι ανακριτης σε λουνα παρκ που ρωταει σε βαθμο να του χωσεις λουκουμα με φολα...γ@μω τα παντα ολα !Τωρα χρειαζεσται τον πορνοπαπιο, να σας προσγειωση λιγο![]()
FOLEXρολεξ με καππα σιγμα στο τελος...αλλιως δε λεει μία...