Επισκέπτης
χαχαχα και εσυ τυπε ναζι, παγανιστες, σατανιστες βαλε και ενα νεφελιμ και θα σε λεμε ΛιακοπουλοΈτσι τύπε. Συνωμοσία, προδοσία, σάπιο σύστημα. Πέτα μας κι έναν καπιταλισμό κι είναι σαν να διαβάζουμε Ριζοσπάστη.
edit και κομμουνιστες
χαχαχα και εσυ τυπε ναζι, παγανιστες, σατανιστες βαλε και ενα νεφελιμ και θα σε λεμε ΛιακοπουλοΈτσι τύπε. Συνωμοσία, προδοσία, σάπιο σύστημα. Πέτα μας κι έναν καπιταλισμό κι είναι σαν να διαβάζουμε Ριζοσπάστη.
Τα ξαδερφάκια της Εθνικής Συμφιλίωσης
Είναι ό,τι πιο ευγενικό μπορώ να πω σε κάποιον που με κατηγορεί ότι πληρώνομαι για να κάνω προπαγάνδα. Άμα ψάχνεις προπαγανδιστές αναζήτησε αυτούς που γράφτηκαν στο site τον τελευταίο χρόνο και ποστάρουν μπανεράκια της ΧΑ όλη μέρα. Είτε έγινες νεοναζί από ψευτομαγκιά για να βρεις καμιά γκόμενα, είτε γιατί έγινε της μόδας, είτε γιατί είσαι μυαλοφυγόδικος, κοίτα να σοβαρευτείς γιατί δε σε βλέπω καλά.
Χρυσή Αυγή: Ο καπιταλισμός το όπιο των λαώνΚατανοητὴ ἡ προσπάθειὰ σας ἀποδόσεως εἰς τὴν ΧΑ ἀριστερῶν χαρακτηριστικῶν, πλὴν ἥκιστα λυσιτελής.
μα ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι κατι μεταξυ σοσιαλισμού και καπιταλισμου αν δεν κανω λαθοςΧρυσή Αυγή: Ο καπιταλισμός το όπιο των λαών
"Στον καπιταλισμό τα μέσα παραγωγής κατέχονται από ιδιώτες με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Το αρρωστημένο αυτό σύστημα στηρίζεται στην εκμετάλλευση των πολλών από τους λίγους και έχει ριζώσει στα περισσότερα έθνη σαν ένα ναρκωτικό που οδηγεί στον θάνατο. Δεν είναι τυχαίος ο αποπροσανατολισμός που δημιουργεί παρουσιάζοντας μία ψεύτικη οικονομική ευημερία."
![]()
Όχι είναι σκέτος σοσιαλισμός. Δυστυχώς. Απλώς όχι διεθνιστικός αλλά εθνικός (νταξ έχει και ένα καλό).μα ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι κατι μεταξυ σοσιαλισμού και καπιταλισμου αν δεν κανω λαθος
Αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά. Αλλά το πιο πιθανό είναι όταν τα "αφεντικά" μοίραζαν δανεικό χρήμα να τα ψήφιζες με χέρια και με πόδια. Τώρα που κόπηκε η μάσα μου έγινες επαναστάτης.Για να στείλουμε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ σας ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ, και ΟΛΟΥΣ τους ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΕΣ
του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Δικηγόροι, κ.λ.π.) να τους ΣΚΙΣΕΙ το ΣΔΟΕ...χεχεχε
Εγω τι να πω που μενω κοντα στα Βριλ-ισσια. ( Η βαση των Βριλ)χαχαχα και εσυ τυπε ναζι, παγανιστες, σατανιστες βαλε και ενα νεφελιμ και θα σε λεμε Λιακοπουλο
edit και κομμουνιστες
Έτσι εξηγείται.Εγω τι να πω που μενω κοντα στα Βριλ-ισσια. ( Η βαση των Βριλ)
Μ εχουνε ζαλισει με τις πτησεις ολη την ωρα![]()
![]()
![]()
και με τις βλακεις που γραφεις εννοειταιΈτσι εξηγείται.
συμβαλεις στο ανοιγμα της χρυσης αυγης η μου φαινεται;;;Όχι είναι σκέτος σοσιαλισμός. Δυστυχώς. Απλώς όχι διεθνιστικός αλλά εθνικιστικός (νταξ έχει και ένα καλό).
Δηλ εσυ εισαι γνησιος ΝΔ?Αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά. Αλλά το πιο πιθανό είναι όταν τα "αφεντικά" μοίραζαν δανεικό χρήμα να τα ψήφιζες με χέρια και με πόδια. Τώρα που κόπηκε η μάσα μου έγινες επαναστάτης.
Το μόνο που ελπίζω είναι να βοηθήσω κάποιους γνήσιους και άδολους δεξιούς που παρασύρθηκαν να αντιληφθούν τον προβατόσχημο λύκο. Πιο δεξιά από μένα είναι ο τοίχος. Εσείς νομίζετε ότι γίνατε ακροδεξιοί και ούτε ξέρετε τι ψηφίζετε.συμβαλεις στο ανοιγμα της χρυσης αυγης η μου φαινεται;;;
Ειδαμε οτι χανουμε πολλους απ το μαντρι και ειδαμε οτι η ακροδεξια κασετα δεν βοηθαει ε![]()
![]()
Εγώ τύπε είναι συντηρητικός φιλελεύθερος, δεξιός του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και αντικομμουνιστής μέχρι αηδίας. Δε συμφωνώ 100% με κάνένα κόμμα. Αλλά πιο κοντά στα πιστεύω μου είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ.Δηλ εσυ εισαι γνησιος ΝΔ?
δυστυχώς , αφεντικά έχουν και οι άνθρωποι.Αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά. Αλλά το πιο πιθανό είναι όταν τα "αφεντικά" μοίραζαν δανεικό χρήμα να τα ψήφιζες με χέρια και με πόδια. Τώρα που κόπηκε η μάσα μου έγινες επαναστάτης.
τωρα που τα βλεπεις αυτα στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ο θεος κ η ψυχη σουΕγώ τύπε είναι συντηρητικός φιλελεύθερος, δεξιός του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και αντικομμουνιστής μέχρι αηδίας. Δε συμφωνώ 100% με κάνένα κόμμα. Αλλά πιο κοντά στα πιστεύω μου είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ.
Αν μου έλεγες για τη ΝΔ του Καραμανλή, του Παυλόπουλου και του Αρούλη Σπηλιωτόπουλου μπορεί και να συμφωνούσα μαζί σου. Αν δε βλέπεις διαφορά με τη σημερινή ΝΔ, τι να σου πω; Δες το πρώτο βιντεάκι στην υπογραφή μου (ΝΔ ξεφτιλίζει κομμουνισμό) μήπως καταλάβεις.τωρα που τα βλεπεις αυτα στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ο θεος κ η ψυχη σου