Επισκέπτης
Τι γνωμη θα ειχαν αραγε αν ρωτουσαμε εναν,εναν ολους τους ψηφοφορους της χ.α για τα στελεχη ειδωλολατρες του κομματος που ψηφισαν η θα ψηφισουν
Εγω ξερω οτι οταν γινεται εκδηλωση, διαδηλωση η συγκεντρωση πολλων ατομων τοτε απαιτειται αδεια. Οπως π.χ. ενα πανηγυρι ακομα κι αν το κανεις σε ενα χωραφι. Αρα και αυτοι εδω που καταλαμβανουν δημοσιο χωρο πρεπει να εχουν τη σχετικη αδεια. Αυτο που βλεπω ομως ειναι πως οταν προκειται για Ελληνες οι αρχες ειναι πολυ αυστηρες σε αντιθεση με τους αλλοδαπους που ειναι μονιμως στο απυροβλητο. Και αυτο δεν γινεται τυχαια.Αυτοί τύπε γαμιούνται γιατί κατάντησαν την Αθήνα και τον Πειραιά Καράτσι. Και θα ψηφίζω Δένδια για να τους μαντρώσει όλους. Αλλά αυτοί δεν έκαναν τελετή σε αρχαιολογικό χώρο. Εκεί απαιτείται άδεια.
Να πω κι εγω τα δικα μου
Ως γνωστο, τα ψευτοδημοκρατικα κομματα απετυχαν και εφεραν την Ελλαδα στη κατασταση που βλεπετε σημερα. Ερμαιο των τοκογλυφων και των λαθρομεταναστων. Το οτι αυτοι οι προδοτες σημερα δεν ειναι στη φυλακη, ειναι γιατι παραδοσιακα εχουν την εξουσια στα χερια τους και αλληλοκαλυπτονται μεταξυ τους. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν ειναι ενοχοι, οτι δεν ειναι απατεωνες και καταχραστες.
Συνεπως καθε ψηφος στην συμμορια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι ψηφος εγκληματικη κατα του Ελληνισμου.
Ο ορος Δημοκρατια σημαινει α)ελευθερια γνωμης, β) ισονομια και γ)κυριαρχια των πολλων.
Το πρωτο δεν υφισταται μιας και η Χρυση Αυγη εχει κυνηγηθει απο ΜΜΕ και με καθε αντιδημοκρατικο τροπο (συνεχης κατεβασμα της επισημης ιστοσελιδας της προεκλογικα, αποκλεισμος δικαιωματος λογου κλπ)
Το δευτερο, ειναι επισης ακυρο γιατι εφ οσον οι πολιτες ειναι ισοι απεναντι στο Συνταγμα και οι βουλευτες ειναι πολιτες, πως ειναι δυνατον αυτοι να εχουν ασυλεια? Γιατι οι υπουργοι εχουν νομο περι μη ευθυνης ενω εγω που εχω ενα μαγαζι μπορω να παω φυλακη για ψυλλου πηδημα?
Και τριτο και καλυτερο, αφου οι πολλοι κυβερνανε, γιατι το κωλοΠΑΣΟΚ ειναι κυβερνηση με 5% και ο Σαμαρας με 30?
Κατοπιν αυτων, θεωρω οτι ειναι χρεος της κυβερνησης να μετονομασει το πολιτευμα σε Ελληνικη Κοροϊδια. Κι επειδη αυτη εχει γινει κατ επαναληψη ακομα σωστοτερο θα ηταν να μετονομαστει σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.
Γιατι παρτε το χαμπαρι. Σε μια δημοκρατια που παρα-πεη, η το μονο που αλλαζει με την δικτατωρια ειναι οτι τρωνε 301 περισσοτεροι χαραμοφαηδες. Τους χρειαζομαστε? Δε νομιζω...
και να σου πω και κατι αλλο?
Ο Σαμαρας καποτε στη Δ.Ε.Θ. επαιξε ενα κλιπακι του ΠΑΣΟΚ με το κλασικο "λεφτα υπαρχουν" και τις λοιπες αερολογιες του Γιωργακη.
Μετα σχολιασε απλα: Αυτο κυριοι ειναι πολιτικη αλητεια. Ερωτησεις?
Και τωρα ερχεται και συνεργαζεται με τους αλητες αυτους. Αρα κι αυτοι που τον ψηφιζουν ιδιοι ειναι
Σε λιγο καιρο, ταινια θα κανουμε, οχι βιντεακιΑΓΑΠΗΤΕ ΣυνΈλληνα, τώρα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε βιντεάκι αντίστοιχο με τί έλεγε
ο Σαχλαμαράς στα Ζάπειο 1,2,3... και τί έλεγε για το 'success story' (=η Πίτσα που Πέτυχε...χεχεχε)
και τί γίνεται τώρα μέσα στην Χώρα (Ηλικιωμένοι ψάχνουν στα σκουπίδια, Λάθρο ΚΑΙΝΕ και Σκοτώνουν
Ηλικιωμένους για λίγα ευρώ, το ΟΑΚΑ έγινε πρόσφατα Ανοικτό Τζαμί για το Ραμαζάνι των ΙΣΛΑΜΟΓΟΥΡΟΥΝΩΝ,
Οικογενειάρχες Αυτοκτονούν έχοντας φτάσει σε Απόγνωση, κ.λ.π. κ.λ.π.).
Να πω κι εγω τα δικα μου
Ως γνωστο, τα ψευτοδημοκρατικα κομματα απετυχαν και εφεραν την Ελλαδα στη κατασταση που βλεπετε σημερα. Ερμαιο των τοκογλυφων και των λαθρομεταναστων. Το οτι αυτοι οι προδοτες σημερα δεν ειναι στη φυλακη, ειναι γιατι παραδοσιακα εχουν την εξουσια στα χερια τους και αλληλοκαλυπτονται μεταξυ τους. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν ειναι ενοχοι, οτι δεν ειναι απατεωνες και καταχραστες.
Συνεπως καθε ψηφος στην συμμορια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι ψηφος εγκληματικη κατα του Ελληνισμου.
Ο ορος Δημοκρατια σημαινει α)ελευθερια γνωμης, β) ισονομια και γ)κυριαρχια των πολλων.
Το πρωτο δεν υφισταται μιας και η Χρυση Αυγη εχει κυνηγηθει απο ΜΜΕ και με καθε αντιδημοκρατικο τροπο (συνεχης κατεβασμα της επισημης ιστοσελιδας της προεκλογικα, αποκλεισμος δικαιωματος λογου κλπ)
Το δευτερο, ειναι επισης ακυρο γιατι εφ οσον οι πολιτες ειναι ισοι απεναντι στο Συνταγμα και οι βουλευτες ειναι πολιτες, πως ειναι δυνατον αυτοι να εχουν ασυλεια? Γιατι οι υπουργοι εχουν νομο περι μη ευθυνης ενω εγω που εχω ενα μαγαζι μπορω να παω φυλακη για ψυλλου πηδημα?
Και τριτο και καλυτερο, αφου οι πολλοι κυβερνανε, γιατι το κωλοΠΑΣΟΚ ειναι κυβερνηση με 5% και ο Σαμαρας με 30?
Κατοπιν αυτων, θεωρω οτι ειναι χρεος της κυβερνησης να μετονομασει το πολιτευμα σε Ελληνικη Κοροϊδια. Κι επειδη αυτη εχει γινει κατ επαναληψη ακομα σωστοτερο θα ηταν να μετονομαστει σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.
Γιατι παρτε το χαμπαρι. Σε μια δημοκρατια που παρα-πεη, η το μονο που αλλαζει με την δικτατωρια ειναι οτι τρωνε 301 περισσοτεροι χαραμοφαηδες. Τους χρειαζομαστε? Δε νομιζω...
Εμεις εχουμε κυβερνηση της πλειοψηφιας - πιο παραδοσιακη μορφη της δημοκρατιας.
φίλε... εγώ ότι πεις... Ψήφισε τους ναζι επειδή ανακάλυψες τα χλιδάτα μπανια των πολιτικών από τον ευαγγελάτο, ψήφισε το λαϊκό αγόρι μιχαλολιάκο... πες μου μόνο που έχει δουλέψει ο συγκεκριμένος και οι συμβία του;η ΧΑ βρισκει κοσμο να την ψηφιζουν για αυτα τα ρεζιλικια ...
Π. Καψής: Οι 450.000 δεν είναι ο μισθός μου είναι για την λειτουργία του γραφείου μου!
Εύβοια: Τα χλιδάτα μπάνια του Σίμου Κεδίκογλου με την αγαπημένη του Αδαμαντία.
Μπες στο newsit.gr να τα διαβασεις......
Εχετε λυσσαξει να μην ψηφισει ο κοσμος ΧΑ....μαλακιες λετε συνεχεια για μια ανυπαρκτη Δημοκρατια ...και αλλοι τρωνε και πινουν ...αρκει ο κοσμος να μην ψηφισει ΧΑ...Ευτυχως που ειναι και ευαγγελατος και δειχνει τον δρομο στον κοσμο τι να ψηφισουν....παντως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το σιγουρο ειναι ΟΧΙ.
και η συμβία του;φίλε... εγώ ότι πεις... Ψήφισε τους ναζι επειδή ανακάλυψες τα χλιδάτα μπανια των πολιτικών από τον ευαγγελάτο, ψήφισε το λαϊκό αγόρι μιχαλολιάκο... πες μου μόνο που έχει δουλέψει ο συγκεκριμένος και οι συμβία του;
Λαϊκισμός είναι να υποστηρίζεις ότι έγινε ειδωλολατρική τελετή, ενώ δεν έγινε τπτ τέτοιο. Συνεχίστε να αυτογελοιοποιήστε. Ελεύθερα.
Στα Μουσλίμια βέβαια σούζα και γαργάρα.
Στις χώρες που εχουν κυβερνηση συνεργασιας, πώς ακριβως ρωταται ο κοσμος?O λαος δε ψηφισε κυβερνηση συνεργασιας. Αν ηταν ετσι τοτε θα ηταν ενιαιο ψηφοδελτιο ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - ΝΔ. Δε ρωτησανε το λαο αν θελει τετοια συνεργασια, απλα επρεπε καποιος να κυβερνησει.
Αρχηγέ γύρισες? Μεχρι τελος Αυγούστου δεν έλεγες?Γούστάρουν την μαυριδερή Πάκικη Ψωλή των πιστών του Αλλάχ
και διψούν για Γιαχαμπίμιπικο Χύσι τα παλληκάρια ....
αδυναμίες είναι αυτές ...
και δεν είναι ομοφοβικοί ...
κανένα πρόβλημα με την πουστιά ...
Που είναι ο Λάκης που έκραζε όσους πήγαιναν Αγγλία και μάλιστα σε σχολεία όπως το Καίμπριτζ, η Οξφόρδη και το Ιμπίριαλ;;;
Αρχηγέ γύρισες? Μεχρι τελος Αυγούστου δεν έλεγες?
Μνημόνιο δεν ειχαμε και το 2012 που εγιναν οι εκλογες?Αυτό έχει ανασταλεί ένεκα μνημονίου καί έχουμε απολυταρχικό καπιταλισμό. Οί έξω πού έχουν τό τιμόνι άς αναλογιστούν τήν κατάσταση στό νότο καλύτερα. Θυμήσου, όσο ακούν ανόητους "ειδικούς" καί δέν ακούν τούς λαούς τότε προκαλούν τήν έλευση τού νόμου τού όχλου.