Εγω μπορει να ειμαι αστειος αλλα εσυ εισαι θρασυς και δεν εχεις τροπους.
Βρισκομαστε σε ενα forum, κανουμε μια συζητηση και εσυ πετας προσβολες λες και με ξερεις απο χθες ...
Στο θεμα μας τωρα.
Οσο αλητες μαι αν ειναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, υποστηριζουν τη δημοκρατια.
Θα μου πεις σιγα τα αυγα, η δημοκρατια ειναι μια μαλακια και μιση και θα συμφωνησω μαζι σου.
Η Δημοκρατια ειναι ενα αδικο πολιτευμα, που δινει ισα δικαιωματα σε εμενα (που δινω θεσεις εργασιας, πληρωνω εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε φορους, ...) και σε καποιον που ζει απο επιδοματα, ειναι τεμπελης, αεργος και παρασιτο της κοινωνιας.
Ομως ξερεις ποιο ειναι το χειροτερο μειονεκτημα της δημοκρατιας ?
Οτι αφησε για παραδειγμα τους ηττημενους του πολεμου τους Ναζι να ζησουν και δεν τους εξαφανισε απο προσωπου γης.
Οτι δινει δικαιωμα σε φασιστες και νεοναζι να υμνουν τον Χιτλερ, τον Παπαδοπουλο και αλλους φασιστες , και να βριζουν τη δημοκρατια - αυτη δηλαδη στην οποια οφειλουν την υπαρξη και επιβιωση τους και την ελευθερια τους να εκφραζουν και να λενε τις μαλακιες τους.
Αν η δημοκρατια η αν θελεις τα δημοκρατικα κομματα υιοθετουσαν τις αποψεις και τις πρακτικες της ΧΑ, τωρα ολοι οι νεοναζι, οι φασιστες και οι χουντικοι θα επρεπε να κρεμονται στην Πλατεια Συνταγματος με το κεφαλι αναποδα για προδοσια. Και αν οχι για προδοσια, θα μπορουσαν να τους καθαρισουν γιατι απλα εχασαν εναν πολεμο, η εχασαν τις....εκλογες. Θα μπορουσαν με το που λεει καποιος τη λεξη Χιτλερ η Παπαδοπουλος, να τον μπουζουριαζουν και να τον πεθαινουν στο ξυλο.
Ναι μεγαλε, δεν γουσταρω τη ΧΑ, πανω απο ολα, γιατι ειναι ενα κομμα το οποιο αντιτιθεται στη δημοκρατια, μια μορφη πολιτευματος που παρολα τα ελαττωματα της και τα μειονεκτηματα της - και ειναι παρα πολλα - ειναι το καλυτερο που υπαρχει, γιατι στη ζωη, δεν υπαρχει μονο η οικονομια, υπαρχουν χιλια δυο πραγματα - οπως η ελευθερια , ο σεβασμος στον συνανθρωπο σου, που η ΧΑ δεν δειχνει κανεναν απολυτος σεβασμο
Και οι περισσοτεροι εδω μεσα, απο τις εκφρασεις που χρησιμοποιειτε, το αποδεικνυετε συνεχως....