asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
παλι θα με κανεις να αλλαξω εικονα..αντε καλημερεεεες !!! παω να νιφτω....
παλι θα με κανεις να αλλαξω εικονα..αντε καλημερεεεες !!! παω να νιφτω....
...καθολου ανεφικτο κυριος...ωχ άρχισαν και αυτοί τις μαλακίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ; :S![]()
φυσικα και να αλλαξεις εικονα... >>>παλι θα με κανεις να αλλαξω εικονα
δεν είναι ανέφικτο,το να το τάζεις δεν είναι καλό...μετά αρχίζεις να τάζεις και άλλα...και άλλα....και γίνεσαι πασόκ-νδ....καθολου ανεφικτο κυριος...
....το να θεσεις μια προταση-γραμμη ειναι και αισιοδοξο και δινει προοπτικη και δεν ειναι καθολου ανεφικτο το ξαναεπισημαινω...δεν είναι ανέφικτο,το να το τάζεις δεν είναι καλό...μετά αρχίζεις να τάζεις και άλλα...και άλλα....και γίνεσαι πασόκ-νδ.![]()
ονειρο ζω!!!!φυσικα και να αλλαξεις εικονα... >>>
αν ταξουν και δεν κανουν θα πεσει παλι στο 2%, αλλα αυτο με το ανωτατο για υπουργους κτλ μαρεσε πολυδεν είναι ανέφικτο,το να το τάζεις δεν είναι καλό...μετά αρχίζεις να τάζεις και άλλα...και άλλα....και γίνεσαι πασόκ-νδ.![]()
....ειμαι πεπεισμενος πως μετα απο αυτο το εκτρωμα συγκυβερνησης που ζουμε...η οποιαδηποτε επομενη κυβερνηση πρεπει να κανει...αλλιως οποια κι αν ειναι θα την φαει η μαρμαγκα μεσα σε 2-3 μηνες....ονειρο ζω!!!!
αν ταξουν και δεν κανουν θα πεσει παλι στο 2%, αλλα αυτο με το ανωτατο για υπουργους κτλ μαρεσε πολυ
Βρε και εμένα,το θέμα μου είναι τα χίλια ευρώ που λένε τώρα,μου θυμίζει τις μπουρούχες ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που λέγανε τα ίδια.αν ταξουν και δεν κανουν θα πεσει παλι στο 2%, αλλα αυτο με το ανωτατο για υπουργους κτλ μαρεσε πολυ
επισης...πλεον συμφωνα με μετρησεις...ο πυρηνας πλεον εχει φτασει σε ποσοστο 5,5-6% του εκλογικου σωματος...και δεν προκειτε με οποιαδηποτε στραβη να πεσει κατω απο το ποσοστο του 7%.....την δεδομενη στιγμη...ολα κυμαινονται γυρω στο 17,5-21%...απο εσωτερικες μετρησεις.ονειρο ζω!!!!
αν ταξουν και δεν κανουν θα πεσει παλι στο 2%, αλλα αυτο με το ανωτατο για υπουργους κτλ μαρεσε πολυ
ενταξει ρε μαν δικαιωμα στον λογο εχουν ολοι και θα κριθουν εκ του αποτελεσματοςΒρε και εμένα,το θέμα μου είναι τα χίλια ευρώ που λένε τώρα,μου θυμίζει τις μπουρούχες ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που λέγανε τα ίδια.![]()
20% να λες..... ε ρε κατι πουτσες που θα πεσουν... ε ρε κατι σαγονια που θα πιασουν πατωμαεπισης...πλεον συμφωνα με μετρησεις...ο πυρηνας πλεον εχει φτασει σε ποσοστο 5,5-6% του εκλογικου σωματος...και δεν προκειτε με οποιαδηποτε στραβη να πεσει κατω απο το ποσοστο του 7%.....την δεδομενη στιγμη...ολα κυμαινονται γυρω στο 17,5-21%...απο εσωτερικες μετρησεις.
πυρηνας???επισης...πλεον συμφωνα με μετρησεις...ο [size=20pt]πυρηνας [/size]πλεον εχει φτασει σε ποσοστο 5,5-6% του εκλογικου σωματος...και δεν προκειτε με οποιαδηποτε στραβη να πεσει κατω απο το ποσοστο του 7%.....την δεδομενη στιγμη...ολα κυμαινονται γυρω στο 17,5-21%...απο εσωτερικες μετρησεις.
απλά αν αρχίσει το πολιτικό παιχνίδι δεν σταματάει,εκεί είναι το θέμα μου,μέχρι σήμερα η χρυσή αυγή είναι το πιο ιδεολογικό κόμμα βουλής και ακολουθεί το κκε,αν αρχίσουν τα: ''ψηφίστε μας για 1000e κατώτερο'' και τα ρέστα....γάμησε τα....ενταξει ρε μαν δικαιωμα στον λογο εχουν ολοι και θα κριθουν εκ του αποτελεσματος
...εχει διαφοροποιηση η φερεγγυοτητα....ενα κομμα 100 χρονων οπως το ΚΚΕ εχει δειξει το ποσο θελει να στρογγυλοκαθεται στη γωνιτσα του και να περναει στο απυροβλητο με ''επαναστατικες γυμναστικες''πορειες...ο δε συριζα ειναι η φυσιολογικη πασοκικη συνεχεια...η Χρυση Αυγη απο την αλλη μπηκε δυναμικα χωρις να συνδεεται με τους πσκνδ σκουπιδοτοπους και δεν την περνει να πει παρολες...ειναι συμφωνα με το προγραμμα περι Εθνικης οικονομιας το πιο προσιτο και εφικτο..με οριζοντα 1,5-2 χρονων...προσπαθειας..Βρε και εμένα,το θέμα μου είναι τα χίλια ευρώ που λένε τώρα,μου θυμίζει τις μπουρούχες ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που λέγανε τα ίδια.![]()
ο σκληρος πυρηνας των αμετακινητων φτανει το ποσοστο των Μαιου-Ιουνιου εκλογικων αποτελεσματων...δεν προκειτε να πεσει το ποσοστο κατω απο εκει σε καμια βαση...το ποσοστο της τωρα καταστασεως ειναι 17,5-21%..._πυρηνας???
φυσικα και να αλλαξεις εικονα... >>>
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=503194;image[/img[/URL]]
[/quote]
Εμπρός για πολλά μικρά ναζιστάκια. Αλλά ξέχασα...χαιρετάνε αρχαιοελληνικά. Η πλάκα είναι ότι πάνω από τους μισούς εκεί πέρα όντως πιστεύουν ότι χαιρετάνε αρχαιοελληνικά. Ανίκητη ανθρώπινη βλακεία!
γεια σου Τζωρτζη..εχεις κεφι για γκρινια παλι..Εμπρός για πολλά μικρά ναζιστάκια. Αλλά ξέχασα...χαιρετάνε αρχαιοελληνικά. Η πλάκα είναι ότι πάνω από τους μισούς εκεί πέρα όντως πιστεύουν ότι χαιρετάνε αρχαιοελληνικά. Ανίκητη ανθρώπινη βλακεία!
γεια σου Τζωρτζη..εχεις κεφι για γκρινια παλι..