apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το κομμα του το κοψανε απτις εκλογες :SΑπόλυτε ο μεγαλειότατος μίλησε. Η ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Διαλέγεις και παίρνεις (είναι και δημοκράτης...Σου αφήνει ν επιλέξεις)
τυπε το κομμα του το κοψανε απτις εκλογες :SΑπόλυτε ο μεγαλειότατος μίλησε. Η ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Διαλέγεις και παίρνεις (είναι και δημοκράτης...Σου αφήνει ν επιλέξεις)
Μόλις ειδα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φώτο της κόρης του αρχηγού της ΧΑ
Σόρι που γίνομαι κάπως αγενής τώρα, αλλά με Μογγολά-Ταταρα μου μοιάζει.
Πάντως οτι ειναι από την Αρία φυλλή, δεν θα το έλεγα καθόλου 9εκτος αν οι άριοι ειναι σχηστομάτιδες)
Σίγουρα ήταν δικό του;;; Είχε πάρει τη βασιλική βούλα;;; Γιατί εγώ άκουσα πως ήταν μούφα για να πάρει τους ψήφους και ο μεγαλειότατος έβαλε να το κόψουν (μπορεί να είναι κια ράδιο αρβύλα)τυπε το κομμα του το κοψανε απτις εκλογες :S
Ο αρχηγός της Χ.Α πάντως αν ζούσε επί Αδόλφου θα ήταν στο πρώτο βαγόνι για το Νταχάου πάντως.Ειναι βάρβαροι οι Μογγόλοι, τύπε μου.
Δεν έχουν αισθητική παιδία όπως ο κοντοχοντρογουρουνάκης Αρχηγός της ΧΑ.
Σε παρακαλώ μην προβάλεις τα τραβέλια, θα μαλώσουμε ασχημα.
Ο Κοκός καίει κάρβουνο και χάνει λάδια, από μικρός
Get ready for the wrath of Lakis33Με ελλεηνίδα - μέλος της ΚΝΕ μοιάζει.....ο χειρότερος συνδιασμός θα έλεγα :S
Ο αρχηγός της Χ.Α πάντως αν ζούσε επί Αδόλφου θα ήταν στο πρώτο βαγόνι για το Νταχάου πάντως.
τυπε κοιτα τις φωτοςΣίγουρα ήταν δικό του;;; Είχε πάρει τη βασιλική βούλα;;; Γιατί εγώ άκουσα πως ήταν μούφα για να πάρει τους ψήφους και ο μεγαλειότατος έβαλε να το κόψουν (μπορεί να είναι κια ράδιο αρβύλα)
τυπε κοιτα τις φωτος
Ο αρχηγός της Χ.Α πάντως αν ζούσε επί Αδόλφου θα ήταν στο πρώτο βαγόνι για το Νταχάου πάντως.
που ειστε μαζι τυπε?Και γω εχω φωτογραφιες του Κοκού στο δωματιό μου
Και εγώ έχω ένα σκασμό φωτογραφίες της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου με τον Κοκό. Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα της έστελνε (όπως και σε πολλούς άλλους φαντάζομαι) και κάρτες. Τι να σου λέω τώρατυπε κοιτα τις φωτος
Ναι ναι φύγαμε γιατί μας πήρε η μπόχα από τα σκατά που μείναν πίσω. Ξέρεις και από Ms Office αποτυχημένε γιατρέ που έγινες οδοντίατρος;;; Ε; Κρυφή; (όπως ΕΣΥ ο ίδιος παραδέχτηκες εμέσως πλην σαφώς πριν κάποιο πόστ)Aποδεικνύεις περίτρανα , ότι Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
Είμαστε τυχεροί που .... έφυγες και έγινες λατζέρης στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Εσύ και όλοι οι όμοιοί σου ....
κι ας πάνε χαμένα τα πτυχία σας στο ... MS Office ...
Κρυφοπουστααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα μου....Σως
τυπε κοιτα τις φωτος
που ειστε μαζι τυπε?
Λάκη μου πρέπει να παραδεχθεις οτι η κόρη του Αρχηγού ειναι τατάρα.
Δωσε link να την δουμε και εμεις :SΠάντως εγώ την έκοψα για Ελλεηνίδα - ΚΝίτισα.... :S :S :S
Δωσε link να την δουμε και εμεις
Πάντως εγώ την έκοψα για Ελλεηνίδα - ΚΝίτισα.... :S :S :S