Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το ερωτημα παραμενει να απαντηθει απ τα χρυσαυγουλαπου πηγατε τα χρυσαυγουλα να ανοιξετε γραφεια σε αμερικη καναδα αυστραλια
και σας πηραν με τις ντοματες
τι να κανετε εκει? ενα ναζιστικο ρατσιστικο κομμα
να λετε εξω οι ξενοι![]()
![]()
μονο προβληματα θα τους διμιουργουσατε και αυτοι σαν γατες το καταλαβαν
και σας εστειλαν στο διαολο
ΝΑΖΙΔΕΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ στην ομογενεια δε χωρανε![]()
ΝΑΖΙ ΜΠΟΥ!!!!το ερωτημα παραμενει να απαντηθει απ τα χρυσαυγουλα
τι πηγατε να κανετε να ανοιξετε γραφεια στην ομογενεια?
ειχαν δικιο η οχι που σας πηραν με τις ντοματες?
γιατι πιστευετε οτι σας πηραν με τις ντοματες?
μπορειτε να καταλαβετε το γιατι?![]()
στην ηπειρο ηταν αλβανοκρατια......
κλάααααψεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!γαργαρρα ομως χρυσαυγουλα οτι φαγατε ντοματες απ την ομογενεια σε αμερικη
καναδα, αυστραλια μονο και μονο με τη φημη οτι πατε να ανοιξετε γραφεια
τελικα οι ομογενεις μας μονο καταλαβαν τι κουμασια ναζιστες ειστε
εδω οι ντοπιοι καθυστερημενοι σας ψηφιζουν κι ολας![]()
αλβανος η γεωργιανος εισαι; λεγε να ξερουμε με τι μιλαμεγαργαρρα ομως χρυσαυγουλα οτι φαγατε ντοματες απ την ομογενεια σε αμερικη
καναδα, αυστραλια μονο και μονο με τη φημη οτι πατε να ανοιξετε γραφεια
τελικα οι ομογενεις μας μονο καταλαβαν τι κουμασια ναζιστες ειστε
εδω οι ντοπιοι καθυστερημενοι σας ψηφιζουν κι ολας![]()
Φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα. Οι σημερινοι Εθνικοι προδοτες εχουν ενα νεο ονομα: Λεγονται ακτιβιστες της Αριστερας.Η αριστερή διανόηση αποδέχεται τον ξένο εθνικισμό για να μην πληγωθεί αλλά καταπολεμάει με κάθε μέσο τον ντόπιο,ο καθένας μπορεί να καταλάβει που οδηγεί αυτό.![]()
![]()
1: Βλέπω Μαιάνδρους. Μπέρδεψες ποιοι βλέπουν σβάστικες.
2: Ναι δεν τα έχω δει της Πέλλας. Οπως και πολύς κόσμος.
3: Ψάξε να βρεις και στοιχεία για τους υπόλοιπους μαιανδρους αν θες τότε και το έχεις τόσο μεράκι κ άγχος.
4: Φυσικά και χρησιμοποιούσαν, μην με βάλεις να ψάξω να βρω να σκανάρω. Εξάλλου δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς το επιχείρημα. Τα διακοσμητικά μοτίβα χρησιμοποιούνται αιώνες τώρα τα ίδια.
Μαιανδρος λεγεται και η κλασικη πετσετα που υπαρχει στα ελληνικα ξενοδοχεια και δωματιαΠάντως όπως και να χει η σβάστικα και ο μαίανδρος χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους υμών προγόνους.
Πήξτε!!!!!!![]()
![]()
Όλα αυτά λέγονται Μαιανδρικά μοτίβα.
Τώρα αν εσύ θέλεις να βρίσκονται μόνο σε αγγεία και μόνο σε μια χρονική περίοδο πάσο, μόνο που δεν είναι έτσι.
Αν και τι καπηλεύονται οι Χρυσαυγίτες και πως το κάνουν και γιατί είναι μια άλλη κουβέντα.
Η Χ.Α είναι αποτέλεσμα όχι αίτιο. Κάτσε και ασχολήσου κ εσύ όπως κ άλλοι με το αποτέλεσμα και παρέβλεψε τα αίτια.
Αυτοεκπληρούμενη προφητεία θα καταλήξει.
Αμελείς τα αίτια, το αποτέλεσμα θεριεύει και στο τέλος θα παράξει με την σειρά του νέα αποτελέσματα.
Εντάξει ξέρω είναι πολύ ωραίο να επαληθευτείς μετά από μερικά χρόνια.
Μόνο που ο υπαίτιος θα είσαι εσύ ο ίδιος.
Οπότε σε αυτήν την περίπτωση καποιος άλλος ΠΠιζει
Είμαστε σοβαροί;
Ναζί και ο Βούδας;Είμαστε σοβαροί;
Εγώ γράφω για την σβάστικα και εσύ μου βάζεις μαιάνδρους.
Ό,τι 'νάναι......
Την σβάστικα σα σύμβολο του Ναζισμού την χρησιμοποιούν οι Χρυσαυγίτες και όχι ως αρχαιοελληνικό σύμβολο όπως προφασίζονται.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ είναι το θέμα του αρχικού μου ποστ.
Η αιτία, το αιτιατό, το sein και το dasein, το σημαίνον και το σημαινόμενο είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο και ΕΣΥ την πήγες την συζήτηση εκεί.
Αυτό αν δεν είναι ΠΠική κωλοτούμπα τι είναι;