Επισκέπτης
εισαι χρυσαυγιτης;; η απλα εθνικοσοσιαλιστης;;σωπασε...τι να παρεξηγησουν...δηλαδη να βγαλω το χατζαρι ?σεβασμος στον αντιπαλο..ετσι πρεπει...Χρυσαυγιτης ειμαι...οχι ακοινωνητος..
εισαι χρυσαυγιτης;; η απλα εθνικοσοσιαλιστης;;σωπασε...τι να παρεξηγησουν...δηλαδη να βγαλω το χατζαρι ?σεβασμος στον αντιπαλο..ετσι πρεπει...Χρυσαυγιτης ειμαι...οχι ακοινωνητος..
500 φορες το εχουν πει οτι ειναι εναντιον αυτης της ιδεολογιαςΌχι βέβαια. Ποτέ δεν το έχω πει αυτό.
Χθες μιλάγαμε για τον δήθεν δωρικό χαιρετισμό που όντως δεν υπάρχει και δεν είναι παρά ένας ναζιστικός/φασιστικός μύθος.
Επίσης για το άλλο που είπες. Εγώ δεν καταδικάζω κανένα σύμβολο, εγώ προσπαθώ να το ερμηνεύσω ανάλογα με αυτόν που το χρησιμοποιεί. Πχ πες μου εσύ, έρχεται μια ακραία δολοφονική οργάνωση και χρησιμοποιεί την σβάστικα. Σκάνε μετά από 50 χρόνια κάποιοι που εξυμνούν αυτήν την οργάνωση, γράφουν ύμνους για τον αρχηγό της, ασπάζονται την ιδεολογία της και αντιγράφουν διάφορα σύμβολα της μεταξύ των οποίων και η σβάστικα. Λες στα μάτια αυτών η σβάστικα να συμβολίζει πχ το θέρισμα που έρχεται στο πέρας της θερινής περιόδου ή την αρμονία του σύμπαντος;
το ενα δεν αναιρει το αλλο..εισαι χρυσαυγιτης;; η απλα εθνικοσοσιαλιστης;;
σωπασε...τι να παρεξηγησουν...δηλαδη να βγαλω το χατζαρι ?σεβασμος στον αντιπαλο..ετσι πρεπει...Χρυσαυγιτης ειμαι...οχι ακοινωνητος..ο φουρνος ως λεξη εχρησιμοποιηθει για τερψην καθαρα...δεν εχω κανα σιωνιστη δω χαμω..συμβιβαζομαι με τυροπιτα..
καλα αλλα και το ενα δεν συνεπαγεται και το αλλο...το ενα δεν αναιρει το αλλο..
γιατί να έχω άποψη... ???
δεν είμαι χρυσαυγίτης οπότε στα παλαιότερα των υποδημάτων μου οι αυτοπροσδιορισμοί τους... εγώ τους έχω κατατάξει και αυτό μου φτάνει...
ειδικά τους αυτοπροδιορισμούς της ΧΑ τους γράφω κανονικά όπως ακριβώς γράφω τους αυτοπροσδιορισμούς ορισμένων εκ της μουσουλμανικής μειονότητας...
500 φορες το εχουν πει οτι ειναι εναντιον αυτης της ιδεολογιας
κι οτι εφοσον ηταν εχθροι της ελλαδας ηταν και δικοι τους εχθροι.
εσυ δλδ λες οτι το συμβολο χανει την προγενεστερη σημασια του
και αποκτα καινουρια?
και αποκτα καινουρια?
καλα αλλα και το ενα δεν συνεπαγεται και το αλλο...
εγω ας πουμε ειμαι χρυσαυγιτης σκετο.
Φυσικα και δεν με ενοχλουν οι εθνικοσοσιαλιστες.
Βλεπεις καμια διαφορα στην χρυση αυγη απο περσι μεχρι τωρα; και πως την εξηγεις;
να σου πω βεβαια οτι ειμαι μελος εναμιση χρονο
αντε παλι...Τι εννοείς μέλος; Δεν σου έφτανε το ψηφοφόρος, πήγες και έγινες και μέλος;
και αποκτα καινουρια?
και δεν σου φαινεται λογικο εσενα αυτο...Καλά λέει ο Ξύδης φίλε μου, 500 φορές τα έχουν πει τα τελευταία 1-2 χρόνια. Πριν η ηγετική ομάδα της χα, (οι τωρινοί συναγωνιστές σου δηλαδή) υμνούσαν τον χίτλερ και τον ναζισμό. Όλοι το ήξεραν και οι ίδιοι δεν το διέψευδαν ότι ήταν νεοναζί. Δεν είδα σε κανένα άρθρο να υποστηρίζουν τον χίτλερ αλλά να λένε ότι "εφοσον ηταν εχθροι της ελλαδας ηταν και δικοι τους εχθροι" Οι ιδέες τους τότε ήταν και παραμένουν κατάπτυστες αλλά το γεγονός ότι τώρα τα κάνουνε γαργάρα αποδεικνύει ότι εκτός από ναζί είναι και κότες που μόλις είδαν την κονόμα έγιναν "Έλληνες εθνικιστές"
και δεν σου φαινεται λογικο εσενα αυτο...
τα εχω πει και θα τα ξαναπω
ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ...
Θυμησου τι ελεγε ο Συριζα πριν 5 χρονια, το κκε γαμησε τα (ακομα παρεα ειναι), το Λαος πριν 3 χρονια και γενικα ετσι ειναι η πολιτικη... Πρωτα δενεις τον πυρηνα σου και μετα κανεις ανοιγμα βαζοντας νερο στο κρασι σου
δεν ειπα αυτο αλλα αν ετσι σε βολευει καλα...Συγγνώμη, το επιχείρημα σου είναι ότι "έκαναν πλάκα" όταν υποστήριζαν τον ναζισμό ενώ τώρα "σοβαρεύτηκαν" ...
Υ.Γ. Πάντως ωραία πλάκα ... ταφόΠΛΑΚΑ ...
δεν ειπα αυτο αλλα αν ετσι σε βολευει καλα...
τυπε δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα. η αληθεια ειναι οτι προσπαθουσα μεχρι χθες και πιθανοτατα θα το κανω και απο αυριο...Κοίτα, καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Απ' ότι έχεις πει είσαι "νέος" στην χα οπότε βρίσκεσαι μάλλον στην δυσάρεστη θέση να "απολογείσαι" για λόγια και έργα για τα οποία δεν ευθύνεσαι (έτσι ελπίζω). Κατά την γνώμη μου ισχύει αυτό που ίσχυε τόσα χρόνια με πασοκ-νδ. Ακόμα και κάποιοι που είχαν καλές προθέσεις όταν έμπλεξαν με τα "σκατά" έγιναν και αυτοί σκατά.
ναι, υπάρχει διαφορά...τυπε δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα. η αληθεια ειναι οτι προσπαθουσα μεχρι χθες και πιθανοτατα θα το κανω και απο αυριο...
κατα τα αλλα ναι ειμαι νεος στην χρυση αυγη αλλα οχι τοσο νεος για να μην εχω αποψη...
Παμε λοιπον
Οι χαιρετισμοι κοπηκαν, τα συμβολα αλλαξαν, οι μπλουζες με τα περιεργα απαγορευτηκαν, για εθνικοσοσιαλισμο δεν μιλαει κανενας... βλεπεις καμια προοδο;;;
Καταλαβαινεις τι εννοω οταν λεω οτι μονο οι ρομαντικοι της χα ειναι εθνικοσοσιαλιστες;;;
Και μετα απ ολα αυτα παει ο κοινοβουλευτικος εκπροσωπος και υποψηφιος δημαρχος Αθηνας για μπανιο και μοστραρει με την σβαστικα στο μπρατσο
καλα για τον Ηλιοπουλο το ξεραμε οτι ειναι μαλακας... Αλλα οχι ρε Ηλια μην μας κρεμας ετσι ρε πουστη μου
δεν θα με βαλεις σε τριπακι να βγω υπολογοςναι, υπάρχει διαφορά...
από φανεροί ναζί, γινήκατε κρυφοί, ντροπαλοί ναζί.
δεν θα με βαλεις σε τριπακι να βγω υπολογος