Odilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μόδα είναι θα περάσει...
με αυτο το πλευρο να κοιμασε αριστερατζα!
μόδα είναι θα περάσει...
και ο βελοπουλος σε ιεκ δημοσιογραφιας με υποτροφιαθα ρθει η καθοδήγηση που γράφει καλά ελληνικά...
σπούδασε στη σχολή βελόπουλου...
Γνωστο.Oι χρυσαυγιτες δεν ειναι τοσο εθνικιστες οσο ναζι και ρατσιστες. Δλδ ειναι υπερ της λευκης φυλης. Με αλλους λευκους αδελφους φασιστες δεν εχουν προβλημα ισα ισα τα βρισκουν μια χαρα. Με βουλγαρους, ρουμανους, ουκρανους, ρωσους κλπ φασιστες ειναι ενα .
θα ρθει η καθοδήγηση που γράφει καλά ελληνικά...
θα ρθει η καθοδήγηση που γράφει καλά ελληνικά...
με αυτο το πλευρο να κοιμασε αριστερατζα!
Για κοιτα κατι πραματα ρε παιδι μου...με το που μιουταρεται ενα κλωναρι του σκορπιδα κατι κολλητοι του εν υπογα ταβλαδοροι ανησυχουνε για το επιπεδο των μοντ που εριξαν το μιουταρισμα...Εντελως συμπτωματικα δηλαδη.εσύ ποντικόσκατο άκουσες κανέναν να κλαψουρίζει?
διαπίστωση έκανα ότι ο μοντεράτορας που μπανάρησε τον εν λόγω (ορθώς και επιβεβλημένα κατά την γνώμη μου), δείχνει από τα γραφόμενα του ότι είναι του ιδίου επιπέδου με αυτόν...
από την συμπεριφορά του δε ευκόλως μπορεί να πιθανολογηθεί ότι ανήκει στην ίδια συνομοταξία ...
όπως και ακόμη μερικοί εδώ μέσα...
εσυ που τα εμαθες τα εληνικα; στο χαρατσι του πακισταν;
η χρυση αυγη μαχετε για μια ελλαδα φυλετικα καθαρη.Η Χρυση Αυγη ειναι κατασκευασμα της πολιτικης εξουσιας.
Η χρησιμοτητα της ειναι μια και μοναδικη
Να παρει με το μερος της ενα μεγαλο ποσοστο των σωματων ασφαλειας και την δημιουργια εμισθων παρακρατικων που θα δρασουν την ωρα που θα βγει ο απλος λαος στους δρομους.
Το παραδειγμα της Αργεντινης ειναι τυφλοσουρτης για το μελλον της Ελλαδας.
η χρυση αυγη μαχετε για μια ελλαδα φυλετικα καθαρη.
"Υπερασπιστη" των χρυσαυγων του σαιτ καλα κανει και σε κραζει..εχς ξεφυγ εντελως...εσύ ποντικόσκατο άκουσες κανέναν να κλαψουρίζει?
διαπίστωση έκανα ότι ο μοντεράτορας που μπανάρησε τον εν λόγω (ορθώς και επιβεβλημένα κατά την γνώμη μου), δείχνει από τα γραφόμενα του ότι είναι του ιδίου επιπέδου με αυτόν...
από την συμπεριφορά του δε ευκόλως μπορεί να πιθανολογηθεί ότι ανήκει στην ίδια συνομοταξία ...
όπως και ακόμη μερικοί εδώ μέσα...
και βεβεα ειμαι φυλετικα καθαρος. σαν εσας τους απλυτους που δεν ξερετε τι ειναι σαπουνι;εσυ εισαι φυλετικα καθαρος?
"Υπερασπιστη" των χρυσαυγων του σαιτ καλα κανει και σε κραζει..εχς ξεφυγ εντελως...
και βεβεα ειμαι φυλετικα καθαρος. σαν εσας τους απλυτους που δεν ξερετε τι ειναι σαπουνι;
κατέχεις την νεοελληνικήν???
διαθέτεις στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης??
μάλλον όχι διότι αλλιώς θα είχες αντιληφθεί ότι το σχόλιο μου δεν είχε να κάνει με την αποβολή του εν λόγω,την οποία μάλιστα επιδοκίμασα αν κατάλαβες (επιεικώς αμφιβάλλω βέβαια) αλλά για το επίπεδο των σχολίων του...
αλλά τι να περιμένω από έναν απλο αντικατοπτρισμό ενός χρυσαυγίτη όπως εσύ??? κοινόν νού?? κρίση?? τεκμηριωμένη άποψη ??
λογικο ακουγετε. εσεις οι εβραιοι πλενεσται για τις γιορτες σας.έ όχι και άπλυτος. προσωπικά, πλύθηκα για το πάσχα...
λογικο ακουγετε. εσεις οι εβραιοι πλενεσται για τις γιορτες σας.
λογικο ακουγετε. εσεις οι εβραιοι πλενεσται για τις γιορτες σας.