redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
ειδικά ο Έλληνας φημίζεται για όραση και την μνήμη του...![]()
ειδικά ο Έλληνας φημίζεται για όραση και την μνήμη του...![]()
Απολύτως καμία σχέση. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι ορθόδοξος χριστιανός, απλώς αιρετικός υπό την έννοια ότι παραδέχεται μόνο την Καινή και όχι την Παλαιά Διαθήκη. Αναγνωρίζει όμως τον Χριστό ως αληθινό Θεό και δεν έχει ουδεμία σχέση με ναζιστική αποκρυφιστική θρησκεία κλπ. Άσε φίλε γιατί τους έχω ξετινάξει όλους για να σχηματίσω γνώμη για τον καθένα.
Σαφώς. Τι δεν καταλαβαίνεις;To ρεζουμέ; Ότι ο αιρετικός που βάζει παγανιστικά στοιχεία είναι διαφορετικός/καλύτερος από τον βέρο σατανολάτρη;
To ρεζουμέ; Ότι ο αιρετικός που βάζει παγανιστικά στοιχεία είναι διαφορετικός/καλύτερος από τον βέρο σατανολάτρη;
λυστε το αινιγμα...γιατι η Χρυση Αυγη αγγιζει την κορυφη ενω ειναι το πιο οικτρο πραγμα για μια χουφτα ανθρωπων εδω μεσα απο την εποχη του big bang ?....γιατι υπαρχετε εσεις..και ο κοσμος βλεπει.
Και γενικώς μη μπλέκετε παρακαλώ τον δάσκαλο Πλεύρη με τον ανθυποτελευταίο το Μιχαλολιάκο. Ο ένας αν και αντιδημοκράτης και φυλετιστής (στα οποία διαφωνώ) έχει όσες γνώσεις και όση καλλιέργεια έχει η ελληνική αριστερά συνολικά. Ο άλλος είναι ένας μαθηματικός που γράφει σατανολατρική ποίηση. Μη μπλέκουμε τα σώβρακα με τις γραβάτες.
Απείρως πιο καλλιεργημένοι οι δεξιοί. Να σου πω ιστορίες από παραδόσεις αριστερών καθηγητών νομικής να κάνεις καινούργιο συκώτι. Το πουλέν μου βέβαια είναι η Θεανώ Φωτίου, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγήτρια ΕΜΠ που δεν ξέρει να κλίνει τα τριτόκλιτα ουδέτερα και μαλώνει τους νεοδημοκράτες ότι "ξεπέρασαν τα εσκεμμένα".
![]()
...ειναι λυπηρο που καταφερεστε εναντιον ενος ανθρωπου με γνωμονα το ποσο καιρο πριν εκανε εγγραφη...τη γνωμη δεν θα την αφαιρεσετε εσεις...ουτε κι εγω την δικη σας...τα στοιχεια που ζητειτε ειναι ολα ηδη σε αγωγιμη διαδικασια στον πρωτοδικη εδω και καιρο για συκοφαντικη δυσφημιση..και το ολο κοντοστεκεται στην αποφαση της Ιερας Μονης...οσο για την μανεστρα με ζεστη κιολας θα μας ερθει κολπος...νευριαζετε τοσο πολυ...τρομερα αστειο...καλη συνεχεια μιστερ απο τον Εθνικοσοσιαλιστη των περιξ...Ουδέποτε έχει γίνει αυτό. Φτηνή προπαγάνδα από ένα χρυσαυγίτη που γράφτηκε πριν 2 μήνες στο site για να προπαγανδίσει τους νεοναζί σατανιστές και του χαλάμε τη μανέστρα.
υ.γ: Στείλε μας πηγή που να στηρίζει τις καταγγελίες σου. Γιατί εγώ έχω 100 megabyte υλικό που στηρίζει τα όσα γράφω.
...ειναι λυπηρο που καταφερεστε εναντιον ενος ανθρωπου με γνωμονα το ποσο καιρο πριν εκανε εγγραφη...τη γνωμη δεν θα την αφαιρεσετε εσεις...ουτε κι εγω την δικη σας...τα στοιχεια που ζητειτε ειναι ολα ηδη σε αγωγιμη διαδικασια στον πρωτοδικη εδω και καιρο για συκοφαντικη δυσφημιση..και το ολο κοντοστεκεται στην αποφαση της Ιερας Μονης...οσο για την μανεστρα με ζεστη κιολας θα μας ερθει κολπος...νευριαζετε τοσο πολυ...τρομερα αστειο...καλη συνεχεια μιστερ απο τον Εθνικοσοσιαλιστη των περιξ...
...πορνοπαπε οταν θα εχεις σαν αλλος κλουζω ανακαλυψει τα στοιχεια της φυσης τα γεγονοτα θα σε εχουν ξεπερασει...κρατα το πνευμα σου και τους τροπους σου ως εχουν...πρεπει να εκτιμουν οι ανθρωποι περισσοτερο τη Χρυση Αυγη με τις Χρυσες ευκαιρειες που της δινεις...ψιλα γραμματα 5ο ραφι δεξια...νεόκοπε τύπε, γνωστέ του Αρχηγού,
θα μας πεις που λένε οι συναγωνιστές σου ότι είναι "εθνικοσοσιαλιστές"?
το αυτο αναποδα και για σενα....ισχυει..είναι εντυπωσιακό πάντως πόσο μεγάλη σημασία δίνουν οι υπεύθυνοι προπαγάνδας της ΧΑ στο παρόν φόρουμ...
θα πρέπει να χαίρεται ο αντισθένης!!!![]()
...πορνοπαπε οταν θα εχεις σαν αλλος κλουζω ανακαλυψει τα στοιχεια της φυσης τα γεγονοτα θα σε εχουν ξεπερασει...κρατα το πνευμα σου και τους τροπους σου ως εχουν...πρεπει να εκτιμουν οι ανθρωποι περισσοτερο τη Χρυση Αυγη με τις Χρυσες ευκαιρειες που τις δινεις...ψιλα γραμματα 5ο ραφι δεξια...
Η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιστεί από προσώπου γης αν αποφασίσει να μιλησει η Εκκλησία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα εκτός του Πειραιώς Σεραφείμ και του Σιατιστης Παύλου, δεν έχει μιλήσει κανείς. Θα έρθει η ώρα όμως που θα μιλήσουν κι άλλοι και θα γνωριστούμε καλύτερα...
...εχει γρασο κατω προσεχε...εισαι και αμαθο..όλα στη φόρα!!!!
![]()
τύπε, η ερώτηση είναι απλή.
γιατί γράφεις τόσα πολλά και άσχετα?
που λένε οι ΧΑ ότι είναι "εθνικοσοσιαλιστές" μπορείς να μου πεις?
τ' άλλα είναι άνευ λόγου και αιτίας.