Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ξυδη πιες ξυδι τσιμπα και ενα αρχιδι
Σου θίξαμε το παιδοβουβαλάκι ή γουστάρεις νεοναζιστικό χοντροτσόκαρο με βαμμένο μαλλί;
Ξυδη πιες ξυδι τσιμπα και ενα αρχιδι
Ναι, γιατι ως γνωστον ο Καμινης ειναι στελεχος της ΝΔ...
Η απαγόρευση από τον δήμαρχο Καμίνη δεν είναι πολιτικοί όροι; Tί είναι;;;;Αλητεία και νερό στο μύλο.
Υ.Γ. Ακουσα και το απιθανο, οτι απαγορευτηκε λεει η διανομη επειδη απειλουσαν με αντισυγκεντρωση οι αναρχικοι και φοβηθηκαν επεισοδια.
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, η απειλη...αντισυγκεντρωσης απαγορευσε μια συγκεντρωση.
Αυτα αν τα εκανε η δεξια το 1950, ακομη θα τα καταγγελανε οι αριστεροι.
Ας συνεχισουν ομως. Ανοητοι.
εχεις δει να κατεβαινει το ποσοστο; Ερχομαστε και θα παρετε πουλουςε και ας πανε και 50% δλδ θα γινει ο ελληνας φασιστας, γιατι θα ψηφισει μια δυο φορες χ.α οπως ανεβαινουν ετσι και θα κατεβουν τα ποσοστα τους.
Η ΔΗΜΑΡ τι ακριβως ειναι?πάντως ούτε της αριστεράς.
Και να τους αφήνουμε ελεύθερους να κάνουν ρατσιστικά happening? Δεν νομίζω. Θετικότατη η απαγόρευση.
Εγινα και προοδευτικαντζα τωρα...λερωσατε βρακακια προοδευτικαντζες;
δικαιωμα τους ειναι να κανουν οτι θελουν, ελευθερη κοινωνια ειμαστε, οσο κι αν εμενα η εσενα δεν μας αρεσει το μονο σε Ελληνες δε μπορεις να τους πεις οχι θα δινεις συσσιτιο σε οσους σου πω εγω. Οπως δικαιωμα του ΚΚΕ ειναι να μοιραζει συσσιτια μονο στα μελη του ΠΑΜΕ και να απαιτει να εγγραφουν στο ΠΑΜΕ οι απεργοι για να παρουν κι αυτοι να φανε, και μενα δικαιωμα μου ειναι να παρω ενα κουβα λεφτα και να τα μοιραζω στις ξανθιες στο δρομο κι οχι στις μελαχρινες.
Οσο τους δινεις βημα αντισυστεμικο τους ενισχυεις.
Όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Σόιμπλε, απαγορεύτηκαν οι πορείες και συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σύσσωμη η αριστερά διαμαρτυρήθηκε για φασιστική συμπεριφορά του κράτους.
Σήμερα το κράτος κάνει το ίδιο για τη χ.α. και η αριστερά κωφεύει, (επικροτεί).
Τελικά τα πράγματι είναι απλούστερα από όσο νόμιζα.
Δημοκρατία είναι αυτό που εγώ πρεσβεύω και φασισμός αυτό που πρεσβεύουν οι άλλοι…
εδω μαζι σας θα μεινω γιατι δεν ειμαι αριστερος τωρα στο δρομο σαν ερχεσαι, σταματα σε ενα περιπτερο και παρε μου ενα πακετο τσιγαρα...εχεις δει να κατεβαινει το ποσοστο; Ερχομαστε και θα παρετε πουλους
αριστεροι, αλβανορωσσοποντιομαυροι και λοιπα σκατα
Παρανομη ειναι και η καταληψη του κτιριου της ΕΡΤ.Ρε φίλε τι καραμέλα είναι αυτή πάλι; δεν απαγορεύεις τίποτα σε κάποιον που δηλώνει αντισυστημικός γιατί τον ενισχύεις; Είναι δυνατόν; Που το άκουσες αυτό; Μήπως να μην έκλεινε και την βίλα Αμαλίας;
Ελεύθερη κοινωνία είμαστε αλλά με ΚΑΝΟΝΕΣ. Οι οποίοι λένε ότι για οποιαδήποτε χρήση κοινόχρηστου χώρου εντός κάποιου δήμου, πρέπει να έχεις την σύμφωνη άδεια και του δήμου και της αστυνομίας. Από την στιγμή που δεν την έχεις, είσαι παράνομος. Τόσο απλά.
ΥΠΕΡ να μπουν και να τους τσακισουν τους πρωην δημοσιουςΠαρανομη ειναι και η καταληψη του κτιριου της ΕΡΤ.
Αρα εισαι υπερ του να μπουν τα ΜΑΤ να τους τσακισουν, ετσι?
Ρε φίλε τι καραμέλα είναι αυτή πάλι; δεν απαγορεύεις τίποτα σε κάποιον που δηλώνει αντισυστημικός γιατί τον ενισχύεις; Είναι δυνατόν; Που το άκουσες αυτό; Μήπως να μην έκλεινε και την βίλα Αμαλίας;
Ελεύθερη κοινωνία είμαστε αλλά με ΚΑΝΟΝΕΣ. Οι οποίοι λένε ότι για οποιαδήποτε χρήση κοινόχρηστου χώρου εντός κάποιου δήμου, πρέπει να έχεις την σύμφωνη άδεια και του δήμου και της αστυνομίας. Από την στιγμή που δεν την έχεις, είσαι παράνομος. Τόσο απλά.
ΥΠΕΡ να μπουν και να τους τσακισουν τους πρωην δημοσιους
Η ΔΗΜΑΡ τι ακριβως ειναι?
ο αριστερος φερης τυπεΗ ΔΗΜΑΡ τι ακριβως ειναι?
Παρανομη ειναι και η καταληψη του κτιριου της ΕΡΤ.
Αρα εισαι υπερ του να μπουν τα ΜΑΤ να τους τσακισουν, ετσι?