Επισκέπτης
καλα αμα σου πει παρε με τηλ.
Σωστός, παπάρια θα απαν΄τησει.
Αμα απαντήσει σε κερνάω μπύρες.
καλα αμα σου πει παρε με τηλ.
Τα παλικάρια μας, τα κομμάντα μας. Αυτά τα παιδιά ειναι δικά μας. Εκει δε πατάει συριζαίος γιατι δε μπορεί ετσι κι αλλιως.
Ποτέ δε θα κατακτήσετε την αρετή αριστεροί, διεφθαρμένοι, εκφυλισμένοι και διαβρωμένοι, αλλοιωμένοι, ανθέλληνες, εγκληματίες και προδότες. Ήρθαμε...
Έχεις κάνει αλεξιπτωτιστής εσύ και ξέρεις;
σκουτσεζεΣωστός, παπάρια θα απαν΄τησει.
Αμα απαντήσει σε κερνάω μπύρες.
σκουτσεζε
κουκουρουκου μάντολες. Πάλι δεν απαντάς στο ερώτημα γιατι δε μπορείς.
ΤΙ κόμμα ψηφίζεις?
ΤΙ ιδεολογία εχεις?
ΤΙ είδους κράτος θες με τι νόμους και τι πολίτες?
Ποιοι θες να κατοικούν στην Ελλάδα?
Ψυχικά με τι εισαι ταυτισμένος?
Ναι. Εσυ?
καλα του ξηγιεσαιΚαι η μπάλα στην εξέδρα...
Μπες και διάβασε στα μηνύματά μου, έχω απαντήσει 15 φορές.
Εσύ όμως που κανεις αυτές τις ερωτήσεις, δεν έπρεπε πρώτα εσύ να τις απαντήσεις; Για τις δύο πρώτες ξέρουμε.
Ψηφίζεις ΧΑ και είσαι εθνικοσοσιαλιστής. Για τα υπόλοιπα;
Και η μπάλα στην εξέδρα...
Μπες και διάβασε στα μηνύματά μου, έχω απαντήσει 15 φορές.
Εσύ όμως που κανεις αυτές τις ερωτήσεις, δεν έπρεπε πρώτα εσύ να τις απαντήσεις; Για τις δύο πρώτες ξέρουμε.
Ψηφίζεις ΧΑ και είσαι εθνικοσοσιαλιστής. Για τα υπόλοιπα;
εχεις δικιο τυπε...Aπορία: Γιατί ό "Μάστορας" δέν έχει ίχνος εικόνας σώματος κάποιου πού ακούγεται ότι ήταν 20 χρόνια οικοδόμος; Μήπως ήταν εργολάβος βασικά;
Πού υπηρέτησες παραμεθόριο;
Σε ποιό τάγμα ήσουν;
Έκανες δημοσκόπηση και είδες ότι δεν υπάρχουν ψηφοφόροι του Συ.Ριζ.Α μέσα;
καλα του ξηγιεσαι
και με την ευκαιρια ας ριξει και μια ματια στους φιλους σου να γελασει και αυτος...
Εισαι ο μονος αντιφα με νεοναζι φιλο
ναι σωστα εισαι φιλελευθερος σοσιαλδημοκρατης που ψηφιζει μικρα κομματα...και με την ευκαιρία πες του εσύ τι είμαι, με είχες ρωτήσει και είχα απαντήσει. το ξέχασες κύριε 'δεξιέ';
εχεις δικιο τυπε...
Γι αυτο ολοι οι Αλβανοι οικοδομοι ειναι ντουκια απο την δουλεια εκτως αν ειναι και αυτοι εργολαβοι
και με την ευκαιρία πες του εσύ τι είμαι, με είχες ρωτήσει και είχα απαντήσει. το ξέχασες κύριε 'δεξιέ';
Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσιε κάτω κομπλεξάκι αριστεράκι.
Ξυδάκι για τη σαλάτα σου, Γιώργο Ξύδη, χαχαχαχα
πασοκάρα φιλε, πασοκάρα. Το που το πασοκ πήγε στον πάτο και γαμω, μικρό κόμμα ειναι, γιατι να μη το ψηφίσεις!χαχαχαχαχα
αληθεια δεν ξερω. αλλα για να λεει οικοδομος και να μην εχω δει 30 πηγες που να δειχνουν οτι δεν ειναι, μαλλον θα λεει αληθεια...Τελικά τί δουλειά έκανε; Εργολάβος;
Ο ορισμός της κομπλεξικής συμπεριφοράς.