Επισκέπτης
δεν συμμετεχω σε καμιας μορφης προπαγανδα, ο καθενας μπορει να εχει τα πιστευω του αρκει να μην μας παραμυθιαζει ;)ας συνεχίσουμε το δημιουργικό διάλογο...
στις κάλπες τι????
δεν συμμετεχω σε καμιας μορφης προπαγανδα, ο καθενας μπορει να εχει τα πιστευω του αρκει να μην μας παραμυθιαζει ;)ας συνεχίσουμε το δημιουργικό διάλογο...
στις κάλπες τι????
Ωραία,πες μου ποιοι άλλοι παρευρέθηκαν....Προφανώς-προφανώς, ρώτα και τους μεγαλύτερους σε ηλικία σταλινοσυντρόφους σου, θα σε βεβαιώσουν σίγουρα ότι ήταν περαστικός είδε φώς κ μπήκε
Ενώ με την Αλέκα κλάσανε μέντες !!!
ε και?
"Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει " που λέει καί ό θυμόσοφος λαός μας !!!
δεν συμμετεχω σε καμιας μορφης προπαγανδα, ο καθενας μπορει να εχει τα πιστευω του αρκει να μην μας παραμυθιαζει ;)
Ρε βλάχο αλήθεια θα ψηφίσεις Αλέκα,δε μας κάνεις πλάκα ε;;;H αλεκα λέει εξω τελείως απο ευρωπη κλπ...
φερε ενα παραδειγμα για το αντιθετοΑκολουθεί βίντεο από το youtube με τα εγκλήματα του Στάλιν κ Μάο προς απόδειξη της αποτυχίας της αριστεράς.
Μπορεί κ καμιά φωτογραφία από ιερόδουλες φυλής.....έπεσαν τα καθεστώτα κ γίναν πουτάνες,ποιά άλλη απόδειξη αποτυχίας της αριστεράς;;;
ε και είσαστε τόσο Δημοκράτες όσο ο Χότζα ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ τα άλλα είναι κουτόχορτο για το απελπισμένο πόπολο
Kαι γω μπορεί να ρθω στην κηδεία σου,αυτό θα σημαίνει πως δεν είμαι δημοκράτης κ είμαι χρυσαυγίτης;;;
Μπράβο μαλάκα έβγαλες ''πόρισμα''.ε και είσαστε τόσο Δημοκράτες όσο ο Χότζα ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ τα άλλα είναι κουτόχορτο για το απελπισμένο πόπολο
Μην στεναχωριέσαι χρυσαυγό μου υπάρχουν κάτι φόλες καί για του λόγου σας !!!ε και είσαστε τόσο Δημοκράτες όσο ο Χότζα ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ τα άλλα είναι κουτόχορτο για το απελπισμένο πόπολο
Ελά που όμως η αγέλη των κακών σκυλιών θέριεψε και έχει να δαγκάσει κόσμο και κοσμάκη και τυχαίνουν και αθάνατα τα έρμα.
Και στην δικιά σου θα'ρθω μην κλαις.καλά .. δεν μιλάμε για σένα.. εσύ είσαι γνωστός ως "Της Γειτονιάς μας ο Τρελλός" (Κ.Χατζής)
Ποιά είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την μετανάστευτικό λοιπόν? Είναι ή όχι σύμφωνοι με την στρώση ναρκοπεδίων κατά προσωπικού στην μεθόριο? Είναι υπέρ ή κατά της ακύρωσης της συνθήκης της οττάβα - ? Tον μόνο δηλαδή ρεαλιστικό τρόπο σφράγισης των χερσαίων συνόρων της χώρας ...
αααααααα μάλιστα...
καλά, ας ψηφίσει το πόπολο ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΟΣ....
Δηλαδή άν γίνεται να μεταφερθεί ή Ελλάδα καί πολιτιστικά καί γεωγραφικά εκτός ευρωπαικού χώρου καί να απομονωθεί εντελώς !! γιατί αυτό λέει ή Αλέκα σουH αλεκα λέει εξω τελείως απο ευρωπη κλπ...
Μπράβο μαλάκα έβγαλες ''πόρισμα''.
Καλά μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα απο τις στημένες δημοσκοπήσεις θα μας μείνεις στον τόπο πρίν τις εκλογές και δεν κάνει !Δικό του θέμα του λαού να ψηφίσει ότι θέλει
αλλά αφου είσαστε τόσο Δημοκράταροι να κάνετε γαργάρα το ποσοστό της Χ.Α λοιπόν διότι ο Σοφός Λαός αυτό αποφάσισε κ οφείλετε να σεβαστείτε την απόφαση του στο ακέραιο.
Μην στεναχωριέσαι χρυσαυγό μου υπάρχουν κάτι φόλες καί για του λόγου σας !!!
Καλά μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα απο τις στημένες δημοσκοπήσεις θα μας μείνεις στον τόπο πρίν τις εκλογές και δεν κάνει !
Ρε βλάχο αλήθεια θα ψηφίσεις Αλέκα,δε μας κάνεις πλάκα ε;;;
Mην πας κ ρίξεις κ συ [size=24pt]κανά πασόκ[/size] σαν τον πιεξούλη κ τζώνυ στο τέλος...
Με ικανοποίησε η Απάντηση,"ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ".Και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να δοκιμαστεί και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,επειδή οι άλλοι απέτυχαν.Το σύστημα έχει ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΑ,και φοβάμαι οτι θα ανανεωθεί,να δούμε δεν έχω καλό προαίσθημα πάντως,ΤΟ ΕCONOMIST εγραφε σήμερα ότι Ο ΟΛΑΝ είναι επικίνδυνος για την ευρώπη,ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ έχουν αρχίσει την ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.1. να περιμένω απάντηση για το "70% της ελληνικής γης" ???
2. ας δοκιμασθεί λοιπόν και η Αριστερά, να δούμε τι θα κάνει ως κυβέρνηση...
δε λέω ότι είναι εύκολο, αλλά οι άλλοι δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν.