LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σαν τις κοτούλες καθισανε ομως ολοι τύπε
Ναι, φοβήθηκαν το παχύδερμο, χέσε μας
Τύπε, χωρις πλακα τελικα με σπασμενα νευρα ειναι ολοι τους.
Θυμασαι τον Μπένι νεύρα?
Δεν διαφωνω, αλλά οταν μιλαμε για καλους τροπους καποιοι ειρωνευονται και μιλανε για "ηθικοπλαστες" και "υποκριτες".
Παρεμπιπτοντως, ο Καραμανλης ο θείος, εχεις υποψη σου τι μπινελικια εριχνε?
Δεν νομιζω οτι ενδιεφερε κανεναν...
η θειά μου (αδελφή του πατέρα μου) ηλικίας 97 ετών σήμερα, εργαζόταν ως αρχιτέκτων στο υπουργείο δημοσίων έργων επί πρώτης υπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή...
τα μπινελίκια στους Γενικούς Διευθυντές ακουγόταν από τον 5ο όροφο στον δεύτερο που ήταν η έδρα της υπηρεσίας ανοικοδόμισης εκείνη την εποχή...
Εκει δεν ειχε "ξεχασα κυριε προεδρε" ή "δεν τα καταφεραμε" ή "αντιμετωπιζουμε καποια δυσλειτουργια".η θειά μου (αδελφή του πατέρα μου) ηλικίας 97 ετών σήμερα, εργαζόταν ως αρχιτέκτων στο υπουργείο δημοσίων έργων επί πρώτης υπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή...
τα μπινελίκια στους Γενικούς Διευθυντές ακουγόταν από τον 5ο όροφο στον δεύτερο που ήταν η έδρα της υπηρεσίας ανοικοδόμισης εκείνη την εποχή...
Δεν διαφωνω, αλλά οταν μιλαμε για καλους τροπους καποιοι ειρωνευονται και μιλανε για "ηθικοπλαστες" και "υποκριτες".
Ετσι γιναμε κρατος ομως τοτε.και δεν βρέθηκε ένας να τον αρπάξει από τον γιακά ?
.....ο Καραμανλης ο θειος,ο Λαμπριας και τα χα'ι'δολογηματα...ολα τα ξερει ο λαος και σε ολα δινει σημασια..στο υποσυνειδητο του...μια μεριδα του κοσμου εστω.Δεν διαφωνω, αλλά οταν μιλαμε για καλους τροπους καποιοι ειρωνευονται και μιλανε για "ηθικοπλαστες" και "υποκριτες".
α καλα.και δεν βρέθηκε ένας να τον αρπάξει από τον γιακά ?
α καλα.
ε για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....
όλοι τέτοια σκουπίδια ήταν.
Εχεις λαλησει τελειως?Αιμα - Τιμη - Χρυση Αυγη .......... ΚΚΕ το κομμα σου λαε !!!!!!!!!
ΚΚΕδες Χρυσαυγητες αδελφια ελληνες !!!!!
και δεν βρέθηκε ένας να τον αρπάξει από τον γιακά ?
λες τυπε ?Εχεις λαλησει τελειως?
Τι λεει ρε κουρτινα?
Το χερι θα ηταν κομμενο απο την μασχαλη σε ενα λεπτο.
Ο Καραμανλης τους πιεζε με τον τσαμπουκα. Ο Σημιτης πηγαινε στα συμβουλια με ενα μπακαλοδέφτερο και έλεγε "κυριε υπουργε ταδε, εκανες αυτο που σημειωσα τοτε εδω?" Κι αυτο ειχε καποιο αποτελεσμα.σούζα τους είχε... γιαυτό τελείωσε και η ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης σε χρόνο ρεκόρ τύπε (αυτή η παλιά πάνω την χάραξη της οποίας χτίστηκε μεγάλο μέρος της καινούργιας).. αλλιώς ακόμη για Θεσσαλονίκη θα πηγαίναμε από τα Δερβενοχώρια και την Λιβαδιά...
α καλα.
τι α καλά ρε...
μέχρι και σε διοικιτή στρατοπαίδου ταξίαρχο έχω χώσει κλοτσιά....
δούλευα ως συντηριτής (πολίτης) και πούλησε ιστορία....τον έκανα ρόμπα μπροστά στο μισό στρατόπαιδο.