Επισκέπτης
Α, και οποιος αποκαλεί τον κοσμο "μαζα", μου προκαλεί αναγούλα.
Ενώ η έκφραση "δεξαμενή ψηφοφόρων" είναι μια χαρά,έτσι??
Κι ας έχει ακριβώς το ίδιο νόημα..
Α, και οποιος αποκαλεί τον κοσμο "μαζα", μου προκαλεί αναγούλα.
Εμενα παλι αυτο το "μονο το νεανικο αιμα μπορει να παραγει κατι νεο" μου φαινεται αφορητα κλισέ, και να με συγχωρησει ο παμμεγιστος διανοητης.
Θα θυμασαι ασφαλως οτι υπηρξε εποχη που η Δεξια ήταν πρωτη δυναμη και στη νεολαια.
Η δε ΔΑΠ ηταν πρωτη με διαφορα στα πανεπιστημια επι δεκαετιες.
...
Να αφαιρεσουμε και απο αυτους το δικαιωμα ψηφου.Και τώρα είναι... (δυστυχώς).
Αυτή είναι η νεολαία της ΝΔ.
Για συνθηματα του Ανδρεα Παπανδρεου και για μαϊμού συνταξεις που εδωσε επισης ο Ανδρεας Παπανδρεου, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα απολογηθω.Αφόρητα κλισέ είναι τα τιμημενα γηρατειά της συναντίληψης του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως σας.
Ειδικά όσα τα ταϊσαν τόσα χρόνια με μαϊμου συντάξεις αντιστασιακών.
Τα cosmogirls μάλλον δεν είναι και το καλύτερο δείγμα νέων για την εξαγωγη συμπερασμάτων. Γενικά ελλεηνίδες έστω.
Η αυθόρμητη ομολογία πάντως ότι όταν βράζει το αίμα πάει ακροδεξιά μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει τότε.
Φυσικα με προβληματιζει. Εσενα οχι?
Τα cosmogirls μάλλον δεν είναι και το καλύτερο δείγμα νέων για την εξαγωγη συμπερασμάτων. Γενικά ελλεηνίδες έστω.
Η αυθόρμητη ομολογία πάντως ότι όταν βράζει το αίμα πάει ακροδεξιά μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει τότε.
Να εξαιρεσουμε και τα κοσμοκοριτσα απο το δικαιωμα ψηφου?
Για συνθηματα του Ανδρεα Παπανδρεου και για μαϊμού συνταξεις που εδωσε επισης ο Ανδρεας Παπανδρεου, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα απολογηθω.
Να εξαιρεσουμε και τα κοσμοκοριτσα απο το δικαιωμα ψηφου?
Οποιονδήποτε δεν έχει υπηρετήσει πλήρη στρατιωτική θητεία σε μάχιμες μονάδες του ΣΞ.
Όχι στο ΠΝ όπως ο Αlexis, ή με εξαγορά όπως οι τελευταίοι δυο πολιτικοί αρχηγοί
Εμένα καθόλου όχι. Απολύτως φυσική διαδικασία.
Δράση(40 χρόνια Αριστεράς στην εξουσία)-Αντίδραση, είναι η φάση.
Ετοιμάσου να τα λουστείτε που συγκυβερνάτε.
υγ ρε τιμητή αριστερά οι καραμανλήδες?
άρχισαν τα όργανα...
άααααλεξ θόλωσε ο οξύτητα?
υγ ρε τιμητή αριστερά οι καραμανλήδες?
Mε δαπιτάκια κάνεις παρέα ε;Eγω παλι, τους νέους που τους θεωρειτε ως μονους "εγκυρους" να παιρνουν αποφασεις, μάλλον απολιτίκ τους βλεπω σημερα. Οχι μονο δεν βραζει αιμα, αλλά και οταν βραζει, προς ακροδεξια παει.
Όποτε μιλαω με νεους για πολιτικη, με κοιτανε με μισο ματι και μου λενε "καλα μαλακας εισαι? με την πολιτικη ασχολεισαι?" και οταν τους ξαναλεω "μα απο εσας περιμενουν ολοι κατι καλυτερο", οι απαντησεις που παιρνω ειναι κατι του στυλ "εμεις την παρτη μας κοιταμε", "το παν ειναι να περνας καλα" και κατι τετοια ομορφα.
Περιμενετε εσεις απο τους νεους να αλλαξουν σημερα τον κοσμο. Καλα.
Μηπως εσεις εχετε μεινει στο 1950, και οχι οι γεροι που τελικα ισως ειναι και οι μονοι που ασχολουνται με την πολιτικη?
Επρεπε να επιμεινουμε στην αυτοδυναμια?Το κόμμα σου συγκυβερνά με τους πολιτικούς συνοδοιπόρους του μακαρίτη, και φυσικά θα απολογηθείς για τα πολιτικά συγχωροχάρτια που μοιράσατε αφειδώς σε διάφορα στελέχη (ούτε καν εκλεγμένους Βουλευτες) όπως η Φώφη και ο Χρυσοχοϊδής, του κόμματος του 4-7% πια...
Mε δαπιτάκια κάνεις παρέα ε;
Αμφιβάλλεις ότι στην συνείδηση του κόσμου η συγκυβέρνηση πάει να πει πασόκ=νδ και νδ=πασοκ,συνεπώς τα ίδια σκατά;Επρεπε να επιμεινουμε στην αυτοδυναμια?
Ή υπηρχε κανενας αλλος για συνεργασια και τον απορριψαμε?
Αμφιβάλλεις ότι στην συνείδηση του κόσμου η συγκυβέρνηση πάει να πει πασόκ=νδ και νδ=πασοκ,συνεπώς τα ίδια σκατά;
Μα συγκυβέρνηση με το πασόκ που υποτίθεται ήταν ο οχθρός;;;;