Επισκέπτης
Εννοείται τον δεύτερο.
Ἐντελῶς ὅμως.
Εννοείται τον δεύτερο.
Ή χώρα είναι δεμένη, ότι καί νά ψηφίσουμε είτε διαχειριστικό είτε διχαστικό, θά είναι γιά εσωτερική κατανάλωση.Tι συνιστας να ψηφισουμε, θα μας πεις? Ειναι λιγο βαρετοι οι αφορισμοι.
Χθες βεβαια η αριστερη διανοηση του μπου εκοβε φλέβα οτι στηριζεις πλεον Χρυση Αυγη, κάτι που μου προξενησε καταπληξη, την οποια και εξεφρασα.
Πόθεν προκύπτει αυτο? Ακόμη και εαν θεωρησουμε βασιμο το 15% που της δινουν οι δημοσκοπησεις στην καλυτερη περιπτωση, υπαρχει ενα 85% που ΔΕΝ την θεωρει λυση και δεν την ψηφιζει.Πρόβλημα για την Αριστερά και την Δεξιά.
Είναι προφανές το μεγαλύτερο πρόβλημα τους.
Ο ένας αδυνατεί να καρπωθεί φθορά ο άλλος την έχει. Τόσο απλό.
Οπότε...
Ας βγάλουμε κάποια στιγμή ας πούμε ένα αντιρατσιστικό.
Τεσπά το θέμα δεν είναι τι θεωρώ εγώ και τι όχι.
Αδιάφορος είμαι όπως ο μέσος χρήστης του site.
Το θέμα, υποθέτω, είναι πως το βλέπει ο κόσμος.
Και ο κόσμος έχω την αίσθηση ότι δεν την βλέπει σαν Πρόβλημα αλλλά σαν Λύση.
Που κάνει ακόμη δυσκολότερο το πρόβλημα όσων την βλέπουν Πρόβλημα.
Ή χώρα είναι δεμένη, ότι καί νά ψηφίσουμε είτε διαχειριστικό είτε διχαστικό, θά είναι γιά εσωτερική κατανάλωση.
Δέν ενδιαφέρει σέ τί κατάσταση έιναι ό μολυσματικός στήν καραντίνα όσο μένει στήν καραντίνα.
Άν μαγκέψουμε όλοι μαζί εκεί πού πονάει πραγματικά, έχουμε νά αντιμετωπίσουμε αυτό.
http://[URL unfurl="true"]www.aninews.in/multiple_image/dax565735524.jpg[/img[/URL]]
Άν τού κάνουμε σοβαρή ζημιά, τότε θά στείλει νά αντιμετωπίσουμε αυτό.
[MEDIA=youtube][/MEDIA]
[/quote]
Τα "τι Πλαστηρας - τι Παπαγος" ειχα την εντυπωση οτι ανηκουν 60 χρονια πίσω, και οτι εχει αποδειχθει οτι προκειται περι ανοησιας, Ιστορικης μάλιστα. Η επαναφορα τους το 2013, μονο ολεθρο μπορει να προκαλεσει.
Η απαντηση δεν ειναι τοσο απλη.
Εξυπακουεται οτι θα προσετρεχα σε καποια σχεδια, αλλά αν μαθαινα οτι ο συγκεκριμενος δεν εχει παρει καν πτυχιο και ειναι "εμπειρικός", δεν θα ζητούσα καν να δω σχέδιά του.
Ελπιζω να σας καλυψα.
Θέτω εν αμφισβητήσει την ειλικρίνεια της μετά μεγίστης κατηγορηματικότητος εκφρασθείσης δηλώσεώς Σας.Ἐντελῶς ὅμως.
Γαύρος είμαι.
HEIL HITLER
Πόθεν προκύπτει αυτο? Ακόμη και εαν θεωρησουμε βασιμο το 15% που της δινουν οι δημοσκοπησεις στην καλυτερη περιπτωση, υπαρχει ενα 85% που ΔΕΝ την θεωρει λυση και δεν την ψηφιζει.
HEIL HITLER
Δια να συνεχισω την συζητησιν, ω Μπακάλα, υμείς τι είδους πολιτικόν μηχανικόν θα προεκρίνατε δια προσωπικάς σας υποθεσεις? Πολυσπουδαγμένον ή όχι? Θα επαιζε ρόλον το φύλον του επιστημονος;Ἄλλη μία ἐκ τῶν μεταμφιέσεων τοῦ κ. soulbrother.
Μην ξεχασεις να παρεις τα κουβαδακια σου ε ?Καλώς.
Τώρα που άρχισε το παιδικό πρόγραμμα, λέω να πηγάινω και γω σιγά-σιγά...
η πλακα ειναι οτι αναπηρο ειναι το κεφαλι σου βλακα που αδυνατει να ξεχωρισει μερικα πραγματαΗ πλάκα είναι ότι ανάπηρους σαν και σένα ο χίλτερ τους ξεπάστρευε χίλιους χίλιους
Τα ποσοστά κυβερνησιμοτητας ειναι μια αλλη συζητηση, πολυ ευχαριστως να την κανουμε μια αλλη φορα.Θα δεις σε λίγο καιρό από που προκύπτει αυτό όταν φτάσει 18,20,22
Περσυ τέτοιο καιρό ήταν το 1/4 των ψηφοφόρων της Ν.Δ κ ήδη συζητάς για το 1/2, σε λίγο θα είναι τα 3/4 μην ανησυχείς.
Διώξτε κόσμο αβέρτα, βάλτε και άλλους φόρους κ έχει δρόμο ακόμη η παράσταση.
Κ για τέλος σύμφωνοι εντελώς. ΤΟ 85% δεν τους ψηφίζει.
Εσείς γιατί κυβερνάτε με το 42% αφού το υπόλοιπο 58% ΔΕΝ σας ψηφίζει;
η πλακα ειναι οτι αναπηρο ειναι το κεφαλι σου βλακα που αδυνατει να ξεχωρισει μερικα πραγματα
Μην ξεχασεις να παρεις τα κουβαδακια σου ε ?
η πλακα ειναι οτι αναπηρο ειναι το κεφαλι σου βλακα που αδυνατει να ξεχωρισει μερικα πραγματα
Κραταω απο το ποστ οτι θεωρεις την ΧΑ προβλημα και οχι επιλογη.
Δεν με απογοητευσες. Και για αλλη μια φορα αποδειχθηκε το τεραστιο πολιτικο αισθητηριο της αριστερης διανοησης του μπου.
Νομιζα οτι πανε πακετο σετ τυπε.....Την τσουγκράνα τα εκμαγεία και το φτυαράκι να τα πάρω ή τα χρειάζεστε;