Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτές οι προστακτικές από δημοκράτες πως μ'αρέσουν.Περιφημα. Ψηφισε ΝΔ λοιπον να ειναι αυτοδυναμη να μην εχει αναγκη το Βενιζελο. Ε?
Αυτές οι προστακτικές από δημοκράτες πως μ'αρέσουν.Περιφημα. Ψηφισε ΝΔ λοιπον να ειναι αυτοδυναμη να μην εχει αναγκη το Βενιζελο. Ε?
Περιφημα. Ψηφισε ΝΔ λοιπον να ειναι αυτοδυναμη να μην εχει αναγκη το Βενιζελο. Ε?
Αν βαλω λινκ απο ειδησεις της 23 Αυγουστου 2007, που λεει οτι μπηκαν 170 φωτιες εκεινο το βραδυ, θα βαλεις υπογραφη "δεν θα ξαναπαω κοντρα στον αλεξ71 πριν το ψαξω καλα"?που το είδες για 170 πυρκαγιες σε ενα βραδυ; Μιλάμε για τις μεγάλες φωτιες της Ηλείας με νεκρούς, όπου υπάρχει και απόφαση δικαστηριόυ
Αυτός ο Ρωσικός παράγοντας και στην Ελλάδα και στην Κύπρο όλο έρχεται κι όλο στο δρόμο είναι. Ξεροσταλιάσαμε στην πόρτα.ΕΝΑ πράγμα είχε να κάνει ο ΜΠΟΥΛΗΣ και όλη θα θεωρούσαν την θητεία του πετυχημένη και δεν το έκανε,να βάλει στο παιχνίδι τον Ρώσικο παράγοντα!!!!!
Την ευκαιρία του την είχε....τώρα θα το πάρει η Τουρκία,η Βουλγαρία(δεν είμαι σίγουρος ποιος).
Ε πες το μας ρε Τομιτο οτι εγινες Συριζα, τι ντρεπεσαι?Να ψηφίσω κάποιον που είχε αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του τον Βενιζέλο;
Προτιμότερο είναι να ψηφίσει κάποιος Σύριζα.
Λιγότερο προδότες είναι. Αν μη τι άλλο δεν έχουν ασκήσει εξουσία.
Οτι εκανα και το 2009.
Κουνησα το κεφαλι μου περα δωθε, ξεφυσωντας και ειπα "μπραβο μαλακα λαε, φαε τωρα τα σκατα που ερχονται".
Και κάπου εδώ νομίζω ότι λήγει κάθε συζήτηση...Να ψηφίσω κάποιον που είχε αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του τον Βενιζέλο;
Προτιμότερο είναι να ψηφίσει κάποιος Σύριζα.
Λιγότερο προδότες είναι. Αν μη τι άλλο δεν έχουν ασκήσει εξουσία.
Ε πες το μας ρε Τομιτο οτι εγινες Συριζα, τι ντρεπεσαι?
Μην πω τιποτα τωρα και για τους Ρωσους, αρχισε να τους σιχαινεται η ψυχη μου.ΕΝΑ πράγμα είχε να κάνει ο ΜΠΟΥΛΗΣ και όλη θα θεωρούσαν την θητεία του πετυχημένη και δεν το έκανε,να βάλει στο παιχνίδι τον Ρώσικο παράγοντα!!!!!
Την ευκαιρία του την είχε....τώρα θα το πάρει η Τουρκία,η Βουλγαρία(δεν είμαι σίγουρος ποιος).
Εληξε ηδη.Και κάπου εδώ νομίζω ότι λήγει κάθε συζήτηση...
Τί θες να κάνει δηλαδή όταν του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα,να έρθει με το ζόρι;;;;Αυτός ο Ρωσικός παράγοντας και στην Ελλάδα και στην Κύπρο όλο έρχεται κι όλο στο δρόμο είναι. Ξεροσταλιάσαμε στην πόρτα.
Και κάπου εδώ νομίζω ότι λήγει κάθε συζήτηση...
Προσφερθηκε καποιο αλλο και το απορριψαμε? Μας δουλευεις?Λήξτην δεν έχω πρόβλημα.
Το κρίμα στο δικό σας τον λαιμό είναι που συγκυβερνάτε με το χειρότερο κόμμα όλων των εποχών στην Ελλάδα.
Οι Ρώσοι σε χαλάνε, Αμερικανοί και Γερμανοί δεν σε χαλάνε;;;;;Μην πω τιποτα τωρα και για τους Ρωσους, αρχισε να τους σιχαινεται η ψυχη μου.
Αν θελει να κυβερναει φασιστικα με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου ας συνεργαστει με τη ΧΑ να γινει φασιστας και με τη βουλα να τελειωνουμε.Να κυβερνησει ομως. ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΑ.
Γιατι ενα χρονο τωρα, που κυβερναει και με παρεα, εχετε λυσσαξει.
Τόμυ σε συμπαθώ γενικά, αλλά η Χ.Α. ΔΕΝ έχει δεξιό οικονομικό πρόγραμμα! Έχει ακραία λαϊκίστικο και μη εφαρμόσιμο (=αριστερό!)
Ω ναι, οι Ρωσοι με χαλανε, γιατι ολο πιτσι πιτσι ειναι, και την κρισιμη στιγμη τον πουλο.Οι Ρώσοι σε χαλάνε, Αμερικανοί και Γερμανοί δεν σε χαλάνε;;;;;
Προσφερθηκε καποιο αλλο και το απορριψαμε? Μας δουλευεις?
Ο Σημιτης δεν κυβερνησε αδιαταρακτα? Ηταν φασιστας?Αν θελει να κυβερναει φασιστικα με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου ας συνεργαστει με τη ΧΑ να γινει φασιστας και με τη βουλα να τελειωνουμε.
H Eλλάδα έκλεισε την πόρτα,κάποιος ΓΑΠ πήρε πίσω τις υπογραφές,αν δεν κάνω λάθος.Ω ναι, οι Ρωσοι με χαλανε, γιατι ολο πιτσι πιτσι ειναι, και την κρισιμη στιγμη τον πουλο.