Βαλε αγορι μου καμια αχανη βυζοχαραδρα αβαταρ να ξενοιασεις απο το μενος του πιδερωφ!Να σε δει με μια φιλικοτερη ματια ρε αδερφε.....
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
Βαλε αγορι μου καμια αχανη βυζοχαραδρα αβαταρ να ξενοιασεις απο το μενος του πιδερωφ!Να σε δει με μια φιλικοτερη ματια ρε αδερφε.....
Ας τον μαζέψει κάποιος tomito.
Πρώτο και τελευταίο ποστ που δε θα σου βάλωΚΟΥΡΤΙΝΑ μου θυμησες την ταινια με τον βεγγο κλεφτακο,που φωναζε η υπηρετρια....[size=40pt]ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟ[/size]
ΚΟΥΡΤΙΝΑ μου θυμησες την ταινια με τον βεγγο κλεφτακο,που φωναζε η υπηρετρια....[size=40pt]ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟ[/size]
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΡΕ ΜΑΣΤΑΡΙΑΝ ΤΙΣ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ....ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!Εγώ δε συμπαθώ τους ΧΑγίτες. Τους περισσότερους τους θεωρώ κάθυστερ. Όμως αναγνωρίζω ότι το επίσημο κόμμα της ΧΑ έχει απόλυτο δίκιο σε 2 θέματα. Μεταναστευτικό και αντικομμουνισμός. Ένα μεγάλο ποσοστό της κρίσης οφείλεται σε αυτούς τους 2 παράγοντες. Στα υπόλοιπα (εξωτερική πολιτική, οικονομία, παιδεία κλπ) οι τύποι είναι 400 χρόνια τούρκικα πίσω. Αυτό που έχω πει σε άλλη συζήτηση είναι ότι μεταξύ δύο κακών (πχ υποψήφιοι ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ στο Β' γύρο των δημοτικών εκλογών) θα ψήφιζα το ΧΑυγίτη γιατί με κονσερβοκούτια δε θέλω να μοιράζομαι ούτε πυρετό.
ΚΟΥΡΤΙΝΑ μου θυμησες την ταινια με τον βεγγο κλεφτακο,που φωναζε η υπηρετρια....[size=40pt]ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟ[/size]
ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΣΤ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΤΕΝΕΣ!Πρώτο και τελευταίο ποστ που δε θα σου βάλω![]()
αλλά![]()
![]()
![]()
![]()
Έκλαψα.
Σε συγχωρώ για σήμερα και δε σε λούζω πατόκορφα γιατί ακόμα γελάω...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΡΕ ΜΑΣΤΑΡΙΑΝ ΤΙΣ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ....ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!
ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΣΤ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΤΕΝΕΣ!
[size=14pt]Σε συγχωρώ για σήμερα[/size] και δε σε λούζω πατόκορφα γιατί ακόμα γελάω...
Παραλογισμος και τρελα λοιπον. Η επιλογη για το μελλον μας! Ανυπομονω.δεν έχει κυβερνήσει εννοώ.
ολοι οι αλλοι που πάνε να σε σώσουν σε έχουν σκοτώσει εκατό φορές και τώρα σου λένε ότι θα σε σώσουν.
Ο τσίπρας θέλει να σε σώσει με τους παλαιοπασόκους. Ο σαμαράς με τους μεταρρυθμιστές.
Ολοι μαζί σε έχουν εκτελέσει στα 6 μέτρα πολλές φορές.
Ενα εκατομμύριο θα ψηφίσουν ΧΑ. Εχει τρομάξει το σάπιο σύστημα. Και όσο σε βάζει να αντιδράς με τη λογική τόσο πιο παράλογα θα σε αργοπεθαίνει.
Εάν δεν τορπιλίσεις το σύστημα δε θα το αλλάξεις.
ο τσιπρας έγινε συστηνικός πλέον.
οπότε ή διαλέγεις το σύστημα ή πας με την ΧΑ.
Παραλογισμος και τρελα λοιπον. Η επιλογη για το μελλον μας! Ανυπομονω.
Το αποΚΩμα αυτο δεν υπαρχει μεσιε,ιδεολογικα ουτε πολιτικα...Εκλεισε τον κυκλο του ...ο λαος καταπιε τελικα τα μνημονια ,το "σφουγγαρι" ρουφηξε αρκετη οργη δεξιων ψοφωφωρων και τελος...Τωρα θα παιξει συστηματικη αποδομηση και επαναπατρισμος "οργισμενων δεξιων" ψηφων, προς και για την νεα ελλαδα...Θυμήσου στο τέλος ολοι ΧΑ θα καταλήξετε. Απο μίσος.
Αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα του αρχηγού Τσερόκι πριν του παλουκώσει το κεφάλι ο θείος Σαμ.Ἡ ἱστορία γράφεται διὰ τοῦ συναισθήματος, οὐχὶ διὰ τῆς λογικῆς.
Ἡ ἱστορία γράφεται διὰ τοῦ συναισθήματος, οὐχὶ διὰ τῆς λογικῆς.
Το αποΚΩμα αυτο δεν υπαρχει μεσιε,ιδεολογικα ουτε πολιτικα...Εκλεισε τον κυκλο του ...ο λαος καταπιε τελικα τα μνημονια ,το "σφουγγαρι" ρουφηξε αρκετη οργη δεξιων ψοφωφωρων και τελος...Τωρα θα παιξει συστηματικη αποδομηση και επαναπατρισμος "οργισμενων δεξιων" ψηφων, προς και για την νεα ελλαδα...
o garcia ειναι επαναστατης;Παλι εδω εισαι ρε επαναστατη ?
Οποτε δεν υπαρχει λογικη στο να ψηφισει καποιος ΧΑ? Μονο παραλογισμος?Ἡ ἱστορία γράφεται διὰ τοῦ συναισθήματος, οὐχὶ διὰ τῆς λογικῆς.
Ξαναγύρισε και στον ΖΜΠΑΟΚ να κλείσει καριέρα τύπε. Εντωμεταξύ ο τύπος ο closer μου θυμίζει κάτι καμμένους ζμπαοκτσήδες που βγαίναν στο Ραπτόπουλο και αναλύανε από overlap Λίνο στο Σορλέν μέχρι διακυβέρνηση κόμη Μητσοτάκουλα.o garcia ειναι επαναστατης;![]()